Komentari na vest

Buongiorno Italia: Kvarachelija sve više liči na Zaratea, Jović predvodi Milanov napad

P

Pompeja

pre 2 meseca

De Laurentis je specifican lik, za Kvicu je skoro mogao da dobije i blizu 80M€ i umjesto da ga nagradi za doprinos skudetu on mu daje platu manju od 1.5M! Klub sa najgorom atmosferom za koju je zaduzen niko drugi do njihov predsjedniK. Da ne pominjemo kako je otjeran Spaleti..

Zinho86

pre 2 meseca

Kvicha je strasan tehnicar i prava desetka, jedan od retkih old school playmakera u danasnje vreme , tipa TOTTI. Magican je sa loptom . ALI...bude li ostao u Napoliju jos jednu sezonu, unakazice se. Ovaj tim je sa skudetom dostigao vrhunac i to bi bilo to. U narednim godinama njihov domet je plafon LE. Tako da , treba da ode sto pre u bolji klub ako misli da se i dalje razvija. A ima prostora, i previse.
B

Baggio

pre 2 meseca

Sve sto se desava u i oko kluba je najvise posledica De Laurentisa. Ucenjujes igrace, ne zelis da ih pustis za dobre ponude a opet ni da povecas ugovor. Das otkaz coveku koji te je vodio do titule posle 33 godine. Na njegovo mesto dovedes drugog coveka privremeno ali pritom i njega otpustis i uzmes treceg. Ode ti sportski direktor koji je pogodio sa pojacanjima. Naravno da tu ne moze da bude dobre atmosfere i rezultata. Ocekivao sam pad ove sezone i mozda grcevitu borbu za 3. ili 4. mesto, ali koliko vidim nema nista ni od kupa Slavice Cukteras. Ovo je u stvari Napoli kakav je oduvek bio u svojoj istoriji, sem ere Maradone i ove nove ere koja je pocela pre 15-tak godina.
d

dqwdqww

pre 2 meseca

je l shvata iko ili provaljuje da mi u zavrsnicama le i lk imamo svega 5 igraca od kojih ni jedan nije bitan sraf u reprezentaciji pankov,pesic,svilar birmancevic ,sem jovica koji je na klackalici nekoj,ostali i nisu u repre. ls samo grujic ,i sta mi ocekujemo od te reprezentacije
L

Lakisha

pre 2 meseca

Kvaratskelia propada vise od Vlahovica..