Komentari na vest

Buongiorno Italia: Lacio i Roma u vrtlogu velikih afera

p

pablooo

pre preko 2 godine

nema para od prodaje dibale,on ako ode to je za dzabe
L

Lakako

pre preko 2 godine

Normalno da će da ide Zaniolo,nije mi jasno ni kako i zašto je Pelegrini produžio ugovor sa tim polutimom a mogao je da bira gde da ide.
D

Dalobu

pre preko 2 godine

A Roma ti ima tu tradiciju sa rimljanima kao kapitenima, tebi i tvojima je to nepoznato, vase legende ljude grbove svih kluba u kojima su igrali i sanjali da nose te dresove jahahahaha
L

Lakako

pre preko 2 godine

meni i mojima? ja ne igram ni u jednom timu,nisam vlasnik ni jednog tima,na čemu si ti druže ? dozovi se
D

Della Vale

pre preko 2 godine

Roma mora prodati Zaniola jer je to jedini igrac na koga oni mogu uzeti ozbiljan novac. Zoze je vec zacrtao 3 igraca na ljeto a sudeci da je u aktuelnom timu vec otpisao njih pola, bice jos čišćenja. Roma mora da sredi knjige a ne mogu da uloze ukoliko ne prodaju tako da ciao Nicolo...
L

Lazio

pre preko 2 godine

Ko ce da kupi Zaniola? Juventus? Sa kojim parama? Zaniolo je klasicna izvikana sabancina, nema ligamente u kolenima, dao 1 gol ove sezone.
G

Gost77

pre preko 2 godine

Juve za De Lihta moze da dobije 80 miliona a tu su i eventualne prodaje Dibale, Bernadeskog...Vi nemate da odvojite ni za levu nogu Zaniola a kamoli da ga kupite hahahaha
@

@gost77

pre preko 2 godine

Znaci De Liht je dosao u Juventus, nije imao 10 dobrih tekmi i sad cete da ga prodate za 80 miliona :D Ajax vas uradio kao mlade majmune :D uzmite Zaniola, bacite pare na malog manekena slobodno, mi nemamo a 3 finala ste pukli od nas i pored tih vasih miliona.
I

Inter

pre preko 2 godine

Gost77@ tebi kao navijacu Juventusa treba da bude poznato da Bernadeski i Dibala na leto idu za dzabe, jer im istice ugovor u junu. Mozda za De Lihta dobiju te pare, ali tesko, realno De Liht ne vredi toliko, mislim da je njegova vrednost max 60m, i to pre svega zbog partija koji je pruzao u Ajaxu, u Juventusu je bio ocajan.
L

Laziobhf

pre preko 2 godine

lotito staro smece nista bez arapskog novca
J

Juve 1982

pre preko 2 godine

Ni pojedini juventini sa ovog portala nisu mi vjerovali, ali Juventus će svakako nastojati da se riješi De Lihta. Ponajviše zbog plate: prvo, da napravi mir potreban u svlačionici, a drugo da primanja fudbalera svede na max 7-7,5 miliona godišnje. Sve drugo je - ne luksuz, nego glupost.
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Roma i Lazio, uvek pri vrhu, večno drugi ispod severnih giganta.
L

Lazio

pre preko 2 godine

Nemoj da stavljas nas u istu recenicu sa njima, slepce. U Rimu barem postoji rivalstvo, mi ne igramo prijateljske utakmice kao vi "giganti" sa severa. Mozete da budete giganti samo od kineskih i americkih para, i pored svega toga vas u Evropi trpa Ajax, PSV, Porto i ostali "mali" klubovi u poredjenju sa vama, gigantima :)))
V

ViscaBarca

pre preko 2 godine

@Lazio Panju, FK Porto je prvak Evrope. Lazio nije ni prvak Italije, a vala nije ni najbolji tim Rima.