Komentari na vest

Buongiorno Italia: Leao, Škrinjar, Milinković-Savić i Zaniolo na životnim raskrsnicama

F

Fulvio Bernardini

pre preko 1 godinu

Milan ce naci zajednicki dogovor sa Leaom, logicno je da mu povecaju platu na maksimum 5 milki i stave lako ostvarive bonuse 2-3 miliona, a situaciju sa Sportingom mozda i preuzmu na sebe samo kakko bi ga zadrzali, pa onda mozda malo smanje ugovor jer je i njemu u interesu da se to sto prije rijesi.... Zaniolo nece nidje, njemu je u Rimu super, jos ga muce povrede, i nisam siguran da bi neko rizikovao veliki novac za njega a jos uvijek nije u pravu formu usao, i daleko je od nje,pritom se svadjao sa Mancinijem i nije pozvan u repku, Roma mu je odlicna trenutno... Skrinjar je skandalozan i Inter je vec pogrijesio sto ga nije prodao, a pogotovo kad se vidi kakva im je odbrana sad, tu moraju mnogo toga da mijenjaju,ne znam sto je tu pametno cinjeti ali za pocetak siguran sam da Inzagi mora da ode....Sergej je pametno ostao u Lazio zbog SP-a i lijepo je tempirao formu, samo da se sacuva povreda. Na kraj sezone ulazi u 29 godinu i to je bogami jos par godina vrhunskog fudbala i polako krece silazna putanja, tako da mislim da mu je Seria A idealna do kraja karijere!

elmagico

pre preko 1 godinu

Nista nisam skapirao Leaovu situaciju... A za Zaniola su ovo gluposti. Murinjo ga blindirao letos, Zaniolo proslog meseca rekao da ne ide nigde i da nikad nije razmatrao da ide, plus sto je pevao Rominu himnu na koncertu u sred Torina skoro
r

roni

pre preko 1 godinu

zasto bi decko potpisao ugovor sa milanom kad u drugom klubu moze duzme bar duplo vise novca i onda se postavlja pitanje zasto ga maldini nije prodao letos nego ceka da mu padne cena?jedan igrac moze slucajno dzaba da ode,neiskustvo ovo ono ali kad ti trojica odu bez grosa a na cetvrtom ces uzeti pola od onoga sto mozes onda se zakljucak sam namece,maldini radi za menadzere.
@

@roni

pre preko 1 godinu

Nije ga prodao zato što niko nije ponudio koliko traže,kada ti čelsi ponudi 80 za ovakvog igrača dok u međuvremenu nudi 70 za raspalog gordona normalno da nećeš ni razmatrati ponudu,pa tvoj inter traži 100+ za lautara koji je mala maca za mvpa lige,ne moraš previše da se brineš za maldinija i milan,brini se tamo za marotu koji vas uvalio u 150 miliona minusa i koga ćete da prodate do kraja godine da pokrijete taj minus,moja procena škrinjar za nekih 50 miliona u zimskim prelaznom roku
n

nerazumem

pre preko 1 godinu

gile reko pre 2 meseca da škrinjar samo što nije potpisao ugovor novi upssssssssss
P

PKRSMNT

pre preko 1 godinu

Maldini je pre neki dan izjavio da Milan nema apsolutno nista sa Sportingom. I nema. To je izmedju igraca i Sportinga. Leao to mora da plati, presuda je konacna. Ja bih prvi voleo da moze da ostane ili da ameri povecaju budzet za plate ali vrlo tesko. Leao ima jos skoro 2 god ugovora sto je dobra stvar ali realnije je da ode za neku veliku cifru a da od plate placa godisnje i dalje 20%. Sigurno Celzi, Psg... mogu i hoce da mu plate 10-12 mil godisnje tako da ce on to izgurati. Postavlja se pitanje koga kupiti pa ako ga prodaju za lupam cak 120mil nije da ne moze da se kupi i vise vrhunskih igraca ali takav kalibar nece da igra za 4,5mil godisnje. Kardinale je licno na sebe preuzeo obavezu produzetka ugovora. Nije nemoguce da fond plati to Sportingu direktno ali ne lici mi to na amere. Mislim da je od budzeta za transfere mnogo bitnije povecati budzet za plate jer se Milan muci i u pregovorima sa Benaserom. Nadu mi daje to sto je Maldini prihvatio da nastavi da radi pod novim vlasnicima. Sigurno ne bi prihvatio da su mu vezali ruke odmah na pocetku. Sve su do sada ispostovali ( Gazidis,stadion...) Nadam se resenju i za ovo.

ST8

pre preko 1 godinu

Ako Leao produzi ugovor sa Milanom on ce kostati klub za 5 godina oko 65-70 miliona. Ispasce glupi ako ovo ne prihvate. Samo na njegovoj zameni ce potrositi 30-35 miliona I na to dodamo platu od 5 miliona bruto I ugovor na 5 godina. Dakle, dolazimo do cifre izmedu 55-60 miliona. Sigurno nije vredno rizikovati da izgubis Lea, a da sacuvas 10 miliona.
P

PixyMaestro

pre preko 1 godinu

SMS posle svetskog da bira u koji ce klub...tek ulazi u najbolje godine...mislim da ce zenit nase reprezentacije biti SP 2026.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Slazem se da ce zenit biti 2026, samo ako podrzimo Piksija ma sta god da uradimo na SP.
G

Gist

pre preko 1 godinu

Dve stvari sto se tice reprezentacije su sada naj bitnije, prvo izboriti plasman na evropsko, stvoriti najzad taj kontinuitet igara, to je vaznije od bilo kakvog rezultata na svetskom, bio on dobar ili los, i produziti piksiju ugovor pre svetskog, kako bi se dodatno unela smirenost u tim i napumpalo samopouzdanje