Komentari na vest

Buongiorno Italia: Mančini se previše oslonio na zaslužne

R

Ross

pre preko 2 godine

Najveca prevara su ovi interovi igraci,ovaj bastoni balerinica hahah sad ce leao da ga provoza koji krug kao sto je dambrosia
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Prevare, prevare...sampioni na prevaru, najbolja odbrana na prevaru, drugi najbolji napad na prevaru...nego, kako su se pokazali vasi reprezentativci protiv Spanije...a da, vi ih nemate...mozete ih imati samo na prevaru. Hahahahahaha

ST8

pre preko 2 godine

Kad je Bonuci presao u Milan citav Juventus Stadium ga je izvizdao u dresu reprezentacije, tokom svih 90 minuta u oktobru 2017, i to u zavrsnici kvalifikacija za SP. Navijaci Intera su povrijedili Didu zbog novog ispadanja iz LŠ 2005, bacili motor sa treceg sprata protiv Atalante rizikujući život. A sinoc je Curva Sud jedina aplaudirala himni Španije dok je ostatak publike zviždao.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Najgori navijaci, skadirali su maldiniju samo jedan je franko barezi, sinoc su opet dokazali da su najgori, sta ima reprezentacija italije sa milanom, milan platio pet hiljda karata da zvizde Donarumi, bio im je dobar Fudbaksji savez italije kad ih je provlacio prosle sezone nepostojecim penalima do LS pozicije, a sad ce da im naplate za ono sinoc, ima da im uniste i to cetvtro mesto na kraju prvenstvu u Serie A
N

Ne znam ko

pre preko 2 godine

Je ovo pisao da su Lokateli i Tonali bokje poceli sezonu od Veratija...ali me dobro nasmejao...jedno pitanje,jeste gledali Veratija protiv Sitija?
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Ja ne znam nijednog igraca koji toliko razgovara sa sudijama kao Bonuci. On je u stanju celu utakmicu da kao krpelj sisa krv sudijama prigovorima, pritiscima i sl. Uvek ima nesto da kaze, dobaci, mlatara rukama, mrsti se...cak i kad je rezerva, stoji i nesto kenja. E sad, to sto mu to prolazi u Italiji, svi znamo zasto...ali cim izadje eto, upropasti reprezentaciju.
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Upropastio reprezentaciju, covek prvak Evrope. Izgubise utakmicu u manje vaznoj ligi nacija i odjednom je u Italiji raspad, a Enrike je Krojf i revolucionar. Pre 2 meseca komentari bili skroz kontra. Sad jedna utakmica promenila sve. Ako neko kenja, to ste vi ovde, a ne Bonuci.
G

Gost 778

pre preko 2 godine

Bastoni najveca prevara italijanskog Fudbala
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Mogao si samo da napises da navijas za juventus ili Milan. Dodje ti na isto sa ovim sto si napisao.
J

Juve 1982

pre preko 2 godine

Ima Allegri posla preko glave, da nikako ne spava.
J

Juventino10

pre preko 2 godine

U međuvremenu, Maks Alegri, prema pisanju Tutosporta, sprema čak četiri različite formacijske postavke koje bi trebalo da učine igru Juventusa nepredvidivom za protivničke timove. Varijacije će se odnositi na formacije 4-3-3, 4-3-1-2, 4–4-1-1, i 4-4-2. Osnovni cilj je da se valorizuju kvaliteti i komparativne prednosti koje donose Kjeza i Dibala. Podvlači se da će Alegri posebno raditi na psihološkom planu, grupno sa celim timom, ali i pojedinačno sa ključnim igračima. Hahaha daj još koju doktore, malo je 4. Sta kaze doktor:"formacija je nebitna, stave je bitan". Eh, kad neko srece u zivotu ima... Svakakve se neznalice smatraju strucnjacima. Sreca ova sezona ce da pokaze kakav je to bilmez! Mijesa formacije jer pojma od fudbala nema. Svaki, ama svaki trener ima svoju formaciju koja je njegov zastitni znak, samo neznalica alegri nema, nego koristi x formacija. Ccc neka doce kraj sezone brzo, a onda otkaz i za sva vremena da se udari pecat na karijeru neznalice!!!

Grobarzauvek

pre preko 2 godine

Po meni ubedljivo dva najbolja igraca Juvea su Dybala i Chiesa i na njima treba graditi tim. Chiesa standardno dobar, Dybala se vraca u staru formu polako malo ga pokvarila ova povreda ali brzo se vraca. Locateli takodje bitan u vezi i mislim da je Juve i dalje u trci za titulu. Na pshiholoskom planu treba poraditi i to je dobra stvar ka i odlazak Ronalda. U napadu bih voleo Ikardija jer zna Seriju A, i takodje zna da reseta mreze ali isto tako nemam nista protiv Vlahovica.