Komentari na vest

Buongiorno Italia: Milan - Juve s mirisom skudeta, sve se vrti oko Vlahovića i Leaa

I

Inter

pre 7 meseci

Pisac ovog teksta je na nekim opasnim drogama. U jednom trenutku nisam znao ko su koji igraci i o kojim klubovima je rec. Prvo, ko je Martin Lukaku? Drugo, ovaj sto je preuzeo mesto Imobileu se tri puta spominje, sva tri puta ima razlicito prezime, vise ni sam ne znam koje mu je pravo; Kastilijanos, Kasteljanos ili Kastiljanos? Trece, ovaj klub Fajenord je pretpostavljam Fejnord jer dolazi iz Roterdama.
G

Gost39

pre 7 meseci

Nakon povrede prvog golmana Milana, malopre videh da se povredio i Sportielo. Dakle, verovatno brani treći golman Mirante koji (koliko ja znam) godinama nije odigrao utakmicu. Pa eto, ako Vlahović ni trećem golmanu Milana ne uspe da da gol...
T

Twix

pre 7 meseci

Kod ovog mi je najjace sto srpski prica italijanskim naglaskom kao i bivsi Zvezdin mister. Ostalo mi je manje upadljivo, kao npr. njegov fudbal.
1

13libero

pre 7 meseci

Nema tu okršaja Vlahović - Leao. Leao je puno kvalitrtniji i kompletniji igrač od Vlahovića. On sam sebi stvara šanse i daje golove u svojoj režiji 90%, a ima i dosta asistencija. A Vlahović 90% zavisi od saigrača, i rijetko kad postiglne pogodak u sopstvenoj režiji (svaka čast za onaj gol Laciju, ali to je izuzetak).

Lord

pre 7 meseci

A Vlahovic razmislja o fudbalu kao ja o penziji sa 14 godina...
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Milik koji pruza vise od Vlahovica,nije u prvom planu?Ma daj....
G

Gostpoipoi

pre 7 meseci

Obavezno se vrti oko Vlahovica 🤣
M

Mitros

pre 7 meseci

Ako ovakav Juventus sa klovnovima od igrača Gatijem, Miretijem, Kenom itd bude prvak Italije onda je italijanski fudbal zaista dotakao dno. To su igrači koji pre 10 godina ne bi omirisali klupu Juventusa a kamoli da ne govorim o nekom ranijem periodu. A ovaj Milan je duplo jači od onog koji uzeo skudeto pre dve godine.

francuskapresuda@gmail.com

pre 7 meseci

Nije bas duplo jaci, ali, imamo duzu klupu i sad ni za jedno mesto u timu ne moze da se kaze da nam je slaba tacka osim zadnjeg veznog i donekle desnog beka i centarfora. Sad smo resili krila i napunili sredinu, a imamo i dosta dobra resenja za AMC u 4-2-3-1.
e

ewfewf

pre 7 meseci

a sad spreman a za reprezentaciju nije