Komentari na vest

Buongiorno Italia: Milan se nije odrekao skudeta

R

Roberto Baggio99

pre 5 meseci

Jassim Bin Hamad Al Thani nije uspio sa kupovinom Manchester United, ali je pronašao novu metu koju će u svoje ruke dobiti mnogo lakše nego od očekivanog.Katarani na čelu sa Al Thanijem pripremaju odgovor i to u vidu kupovine Intera, historijski gledano jednog od najvažnijih klubova sveta.

Pjanić sa tri žutaa

pre 5 meseci

Pa sledece godine glavni sponzor Intera je QATAR AIRWAYS. A vec se uveliko oglasavaju na stadionu, prostorijama kluba i trening centru.

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Ne znam,mislim da je taj Dejvid dijabola ali pokazaće vrijeme.Od vremena Didijera Drogbe još nisam vidio pravog napadača.Ovoga Dejvida sto su zapeli mislim da je kineska kopija Osimena,a iskreno i Osimen je po meni prosjecan crni igrač sa puno snage i nikakve tehnike i osjecaja za gol,kad trci sa loptom imaš osjecaj da će pasti i slomiti se!

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Mislio sam na pravog crnog napadača!

Pjanić sa tri žutaa

pre 5 meseci

Lepo.
R

Realna priča

pre 5 meseci

Smešan klub.
@

@@@@

pre 5 meseci

Ako raspali milan uzme titulu Serija A neka se samougasi. PS ne navijam u Italiji ni za jedan tim.
s

stgo80

pre 5 meseci

ih ih ih, kako ste se upalili milanezi... polako, dobili ste frozinone i to jedva, ne napoli. kakav crni skudeto sa kukmezeom, musahom, rejnoldsom i florencijem. polakote
N

NZ

pre 5 meseci

Menjo- Florenci, Tomori, Kivior, Ernandez- RLC, Benaser, Rajnders- Pulisic, Dejvid, Leao. Sportielo- Kalabria, Kjer, *Malik, Miranda- Musah, DMC- Cukvueze, Adli, Okafor- Ziru. Mirante, Nava, **Kalulu, Simic, *Pelegrino, Pobega, Romero, Traore, Jovic, Kamarda.
O

OOiO

pre 5 meseci

Da napavi Kekeke Nije pondudi(o) 10 miliona evra, nude nam tri puta manje novca od toga. Kivior, Miranda, DMC (ako ode Rade) i Dejvid, sve to mora sad i odmah.

Pjanić sa tri žutaa

pre 5 meseci

Malo ti se uzjebala tastatura. Kako to podnosi tvoj, gramatikom opsesivni mozak?