Komentari na vest

Buongiorno Italia: Murinjo i Fridkinovi oči u oči! Hvičin tata uplašio Napoli

d

donjoe

pre 11 meseci

kako je to lepo osvojiš skufeto, i onda godinu dana plaćen odmor, da ne preuzme drugi klub, pri raskidu saradnje, i to ne mala lova već po ugovoru koji mu pripada a potpisnik istog, otksčinje trenera uz ful pripsdajuću platu za godinu dans ds sedi i reži i još pritom novog trenera dovodi kojem bsr približno mora dati platu ko otkazanom plaćenom treneru. ds sam kojim slučajem u upravnom odboru ako postoji , pitao bih se da li su nsma svrske popile mozak, ili vladniku kluba, kakvo je to poslovanje ...🤔
N

Nesmajnik

pre 11 meseci

Mala plata za Kvaljarelu i takvog igraca, kod Engleza bi imao 10+, a kod Spanaca i Nemaca 7+ miliona godisnje
n

nije mala

pre 11 meseci

Bi sad kad je pokidao. Ali je uhvaćen u šah mat od strane napolija koji ga doveo prošle god kad niko nije znao za njeg i gde je potpisao do 2027 s platom od 1,2 miliona. Ovo je dobra volja napolija da mu digne duplo platu uz dodatnu godinu produženja na 2028,nema on tu nekog izbora.
r

respekt

pre 11 meseci

Kvaljarela i Kvaratskelia nisu isti igrač.
r

river plate

pre 11 meseci

Mars iz rome !!!

Leki

pre 11 meseci

Ajde bre Sari dovedi 3,4 krštenih igrača..
S

SS Lazio

pre 11 meseci

Samo polako. Prosle godine za devet miliona evra je obnovljena cela odbramena struktura (Provedel 2 miliona, Kasale 7 miliona, Romanjoli gratis). Ove godine budzet je mnogo veci, doduse veoma je tesko pojacati toliko ekipu za sitnicu. Bez obzira na to, imaju navijaci Lacija razloga za optimizam. Bice tu 4-5 novih lica, od kojih jedan ili dva ce biti prekomandovano u prvi tim.