Komentari na vest

Buongiorno Italia: Ne mogu svaki put da ispadnu pufnaste krovne

М

Мад Макс :)

pre 9 meseci

Јувентус има 71 трофеј и 38 скудета.
I

Internazionale Milan

pre 9 meseci

Inter osvaja lagano !
L

Lazio

pre 9 meseci

Od pocetka prelaznog roka italijanska stampa pise gluposti, kao i uvek. Spominjao se Zaha, trazio je ogromnu platu, Lotito nije budala da mu da 6 miliona po sezoni kao Galatasaraj. Niko od navijaca se ne ljuti na Lotita jer nece da plati 30 miliona Sasuolu za Berardija, koji pored toga sto ima 30 godina, trazi i platu od 4 miliona po sezoni, sto u Laziu ima samo Ciro. Ne zanima nas ni Kairo, ni koliko on trazi za svoje igrace. Za Belotija je trazio 100 miliona u jednom trenutku, a Beloti otisao kao slobodan igrac. Lazio dovodi mlade talente a ne neke izvikane ili istrosene igrace, Lazio mora da zaradi na igracima jer nema vlasnike iz Kine i Amerike koji mogu da bacaju pare kako hoce.
I

Izdasni ameri i kinezi

pre 9 meseci

Lepo reci da je Lotito najveca skrtica medju vlasnicima. Covek koji od prvog dana gleda samo svoj dzep i vodi se politikom kupi jeftino ili jos bolje uzmi dzaba i prodaj skupo. Koji mladi talenti, nmj da se zavaravamo. Ameri i Kinezi samo obrcu lovu i ne ulazu nista. Nema vise pravih Donova u Italiji koji ne zale svoje pare i ulazu radi prestiza. Doba 7 sestara je odavno proslo
@

@ameriikinezi

pre 9 meseci

A koje su to pare koje on ima, a ne ulaze? Lotito nije milijarder, on je dobar biznismen i senator. Na ovom portalu svi misle da Lotito trpa pare sebi u dzep, sto je teska glupost. Takodje, Lotito gleda i karakter igraca koje dovodi, ne samo talenat, jer ne zeli placenike. Lazio dovodi talente uvek, Zaccagni je pre dve godine dosao iz Verone, sad je jedan od najboljih krila u ligi. Casale dosao iz Verone, prosle sezone bio odlican u Laziu. Luka Romero, veliki talenat, otisao zbog Ramadanija koji je hteo da ucenjuje klub i trazio 5 miliona za produzetak ugovora. Himenez, takodje mladi talenat. Sad doveli Kasteljanosa, jos jedan talenat. Lazio na tim talentima i pravi pare, kao sto je sad napravio 40 miliona na Milinkovic Savicu. Mi nemamo kineske i americke pare, tako da ne znam koje su to pare koje Lotito ne ulaze?
h

hitac11

pre 9 meseci

Naravno da ce mladi Ilic i u tom segmentu izdominirati. To odlicno radi