Komentari na vest

Buongiorno Italia: Paradoks derbija Italije - igrači Juvea koštaju više a vrede manje od Interovih

L

Lazeta

pre 5 meseci

Eh da je Vlahovic otisao u Inter..
I

Inter

pre 5 meseci

Pojavila se informacija da ce Kvadrado biti spreman, da je poceo trenirati u grupi, tako da bi mogao dobiti priliku sa klupe.
L

Logos

pre 5 meseci

Potpuno je ludilo da Vlahović bude plaćeniji od igrača tipa Martinez ali ajde imao je sjajne brojke u Fiorentini pa da kažeš. Ali Rabio 7 miliona je ludost, dečko je plaćeniji od Barele, Leaoa, Damfrisa, Ernandeza, Dibale. To je čista ludost.
T

Templari sa juga

pre 5 meseci

Sve je to do direktora i menadzera i neka su placeniji.
n

nidza1981

pre 5 meseci

tolika je plata jer je dosao besplatno...
I

Inter

pre 5 meseci

nidza1981@ ko je dosao besplatno? Ako pricamo o Vlahovicu, on je placen preko 80m, mozda cak i vise, jer tu ima raznih bonusa. A ako je Rabio u pitanju, on jeste dosao besplatno, ali to vise nije taj ugovor, ovo je novi ugovor. Taj stari je istekao na kraju prosle sezone i novi je potpisan na samo jednu sezonu.
I

Internazionale

pre 5 meseci

Nasao ovce za sisanje, gde ga briga.
K

Kiza NS

pre 5 meseci

Pregaziće Inter babu kao plitak potok!
L

Lektor

pre 5 meseci

Kakvog bre Derbija Italije?! Smesno je da ga tako zovete jer Milan sigurno nije tek treci u Italiji po velicini, taj mec tako nazivaju samo navijaci ta dva kluba, a i (k)od njih izvesno i sigurno ne svi.
m

mister Pioli

pre 5 meseci

Tesi se samo tesi se ""DERBY DI ITALIJA "" kako to dobro zvuci..🤫🤫
T

Templari sa juga

pre 5 meseci

Pa nismo mi dali ime sigurno postoji razlog zasto je to tako sta pricaju kad igraju Milan i Juve a igrali su nisam cuo kako su taj derbi nazivali i nisu toliko pumpali mediji kao ovaj derbi.Ovaj derby spominju jos pre 15 dana a sa Milanom je bio samo derby 🤔
I

Inter

pre 5 meseci

Kakve ovo veze ima sa Milanom? Ovde se uopste ne radi o velicini kluba. Ovaj derbi nosi ovaj naziv jos iz perioda kada su samo Inter i Juventus bili timovi koji nikad nisu igrali u Seria B. To se promenilo od 2006. ali je naziv ostao isti.
I

Inter

pre 5 meseci

Templari sa juga@ iskreno, nisam bas siguran da li derbi izmedju Juventusa i Milana uopste i ima neki poseban naziv. Neka me navijaci ova dva kluba isprave ako postoji naziv ovog derbija. Ovaj derbi u odnosu na taj dolazi u vreme kada su se akteri ovog derbija odvojili malo na tabeli u odnosu na ostale, te se stice utisak da je ovo derbi posebne tezine, iako je ovo prerano za bilo kakvu odluku o buducem sampionu. S druge strane, ogroman rivalitet vlada izmedju Intera i Juventusa, dok takav rivalitet nije prisutan izmedju Milana i Juventusa.
d

detektor

pre 5 meseci

glupo je da menjas nik svakih 10 dana.

Pjanić sa tri žutaa

pre 5 meseci

@Lektor Dobro je da ti znas, svemoguci decace, bolje od Italijana koji je derbi Italije. Utakmica Milan-juventus cak i nema naziv derbija u zemlji gde su desetine ovakvog ili onakvog derbija. I netacna tvrdnja za Italiju, U Italiji po trofejima je Inter ispred Milana. Nadao sam se da cu ovu vec cuvenu mantru cuti od nekog drugog ali i ti si izglesa potpao pod uticaj.
L

Lektor

pre 5 meseci

@Inter, a zasto se i dalje zove tako? To je bilo pre 17 godina, a i jedni i drugi ste jos davno trebali da ispadnete u Serie B samo sto ste i jedni i drugi administrativno zadrzani u prvoj. Ako je to jedini razlog, argument i povod za takav naziv, onda taj vas okrsaj nikad nije ni trebalo da ponese to ime.
L

Lektor

pre 5 meseci

Tek odnedavno ste se malo odvojili od nas po broju domacih trofeja, a Milan bi sad trebao da ima barem 21 ili 22 titule koliko bi i imao da nas juventus nije pokrao za te 2-3 titule. U medjunarodnim nas verovatno nikada necete stici, tu ste tek druga-treca kategorija. Da li znas da Milan ima vise pobeda od vas ako se racunaju i prijateljski mecevi? Cemu takvo postavljanje, pises kao da ste nam odmakli za ne znam za koliko trofeja, neke stvari se jako brzo menjaju...

Pjanić sa tri žutaa

pre 5 meseci

@Lektor Prvo, naziv nije zbog igranja u prvoj ligi, vec je to kovanica nastala kad su u parlamentu Italije izbijali sukobi zbog utakmice. Drugo, racunas neke ukradene titule, to je bas jadno. Sta Inter da kaze za to. I trece, najjadnije, prijateljske utakmice...hahahahahaha prs'o si brate.

Pjanić sa tri žutaa

pre 5 meseci

@Lektor Hahahahaha, jos se smejem. Prijatelju, ulepsao si mi dan. Prijateljske utakmice...kakav blam jbt. 😂
L

Lektor

pre 5 meseci

Prvo, jedan od razloga za taj naziv jeste i to sto ste vi bili dva kluba koji nikad nisu ispali iz Serie A, hoces da kazes da ni Inter ne zna o cemu pise i da ne zna o vasoj istoriji? Bukvalno si to sad napisao. Ta kovanica je nastala davne 1967, nije valjda da treba da te ucim i ko je novinar Djani Brera?! Taj sukob u parlamentu Italije je bio na kraju one cuvene sezone 1997/98, znaci, tek 31 godinu kasnije, zar ni toliko ne znas, covece?! I znao sam da neces razumeti zasto sam napisao i to za nase prijateljske utakmice, nije ni bitno...
L

Lektor

pre 5 meseci

Pjanicu, nemoj samo ti o blamovima ako IOLE imas obraza, vidi se da bas nista ne znas i da na silu forsiras komentare.
L

Lektor

pre 5 meseci

*da na silu pises tj. da forsiras
I

Inter

pre 5 meseci

Lektor@ E ja vec ne ulazim u taj deo zasto se tako i dalje zove, ja sam samo objasnio jedan od razloga zasto se taj derbi bas tako zove. Nije samo Milan ostao uskracen za neke titule, mnogi su.
L

Lektor

pre 5 meseci

Znam sta si napisao i razumeo sam te odmah, a bilo bi lepo da nekad ispravis ovog vaseg i ukazes mu na neke greske, vidis da se jako gubi. Milan je najvise od svih, a naravno da nismo jedini, nazalost, mnogi su tu bili zrtve.
t

takoe to

pre 5 meseci

Evo odgovora, igraci i navijaci Juventusa za najvece rivale smatraju upravo Inter. Druga stvar, Inter je oduvijek bio trofejniji od Milana kada je domaca liga u pitanju. Tako da Derbi Italije znaci i duel dva najtrofeejnija domaca tima. Milan jeste treci, jer je medjusobno losiji od dva navedena tima kako po medjusobnim duelima tako po domacim trofejima pozz
L

Lektor

pre 5 meseci

Nije tacno, mnogi i igraci i navijaci juventusa za najvece rivale smatraju Milan sto je i logicno jer smo mi klub koji ih je najvise puta pobedio. mnogi od njih upravo najvise cene Milan. Isto to sigurno vazi i za Interiste. Tek sto nije tacno da je Inter oduvek bio ispred Milana kada je rec o "skudetu", Milan je vec imao tri titule dok Inter jos nije ni postojao, a nije da je Inter osnovan mnogo posle Milana, proslo je samo devet godina. Znaci, Milan je vodio 3-0, a onda nastaje utrkivanje, Milan ponovo vodi '62 (8-7), tek '94 ponovo prelazimo u vodjstvo (14-13), u jednom trenu bilo je cak i 17-13. Znaci, to "uvek" okaci macku o rep, a i ukupan broj domacih trofeja je tek odnedavno u njihovu korist, to lako moze da se promeni jer je razlika mala dok nasa prednost u medjunarodnim trofejima bas i ne moze. Ne treba niko od vas mene da uci, ja sve to vec odavno i odlicno znam Pozz
R

Roberto Baggio99

pre 5 meseci

Nista novo sve copy paste da li igraci Juventusa imaju kvalitetne tople obroke ili imaju i slatko na kraju . Igra se Derby to je jedino bitno konacno vikend interesantnih utakmica.