Komentari na vest

Buongiorno Italia: Razvode se Juve i Dibala; raspad Intera

n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Ako se razvode Juventus i Dibala, ne kapiram zasto su onda onako lako se otarasili Kulusevskog!? Decko ima 22 godine, mnogo mi je zao sto je otisao, jer ga je Dibala upravo ugusio!!! Cekamo Dibalu 10 god da proradi i on samo na momente krene, i onda povreda! Velika greska Juventusa sto je Kulusevskog dala onako lako, mogao je mnogo da da, samo da je imao prostora i da se malo vise verovalo u njega, kao sto npr Konte radi i momak mu vraca na terenu poverenje koje mu je ukazao! Bentakura mi nije zao, limitiran igrac, smesan, ali Kulusevskog mi je zao bas. Mnogo dobar igrac sto ce i pokazati u godinama koje dolaze!!! Velika greska uprave Juventusa!!!
J

Jshshahaha

pre oko 2 godine

Meni je smešno da kritikuju Inzagija. Za razliku od Kontea je bar prošao grupu LŠ, a realno i dalje ima najveće šanse za titulu u Italiji. Nek mu sude na kraju sezone, i nek imaju u vidu da su prodali 2 najbolja igrača , Lukakua i Hakimija.
I

Inter

pre oko 2 godine

A ostao je i bez Eriksena
L

Lazio

pre oko 2 godine

Muronjo i njegov karakter savrseno pripadaju klubu kakav je riommamerda, isto tako i njenim navijacima. Cega se pametan stidi, glup se ponosi. Covek nema manire, prevarant, provokator, prica o fer igri a uvek krade, pravi za riommu. Cak i Fridkin kapira da je covek budala ali Murinjo zna da dok ima podrsku imbecila sa stadiona ne mora da se slihta i predsedniku.
D

Dr House

pre oko 2 godine

Lacio sigurno nije bio Ferari, niti je sad Samo sto se od Inzagija ocekivalo i ocekuje nemoguce. Onaj tim Lacija po kvalitetu, nikad nije bio dovoljno dobar za LS,a ovaj tim Intera (neka se ne ljute navijaci Intera) nije dovoljno jak da bi bio sampion i da bi igrao vecu ulogu u LS. Inter je trenutno najmanje losa ekipa od tri koje se bore za prvo mesto. I to je cela prica. Najverovatnije biti sampion, ali opet, ovaj igracki kadar (kao i nekad u Laciju) jednostavno treba +5 igraca koji su spremni odmah za prvu postavu. Juve kad je osvajao, osvajao je prevelikim kvalitetom i razlikom izmedju njih i ostatka lige. Ovo sad sto pruzaju Inter, Milan i Napoli nije sampionska igra.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Juče sam napisao jako sličan komentar da se ne zna ko je lošiji i da ko god osvoji titulu a ne mora da osvoji da će taj šampion biti kanta za napucavanje osim ukoliko se ne pojačaju. Nalupaše mi minuse
L

Lazio

pre oko 2 godine

Smesno je da Interu igra Dzeko sa 47 godina i Sancez. Lautaro je maksimalno izvikan ali nije los igrac. Napoli Soccer i ako bude igrao bolje od Intera i Milana nece biti jaci od sudija.
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Skroz realan komentar. Ko god da osvoji titulu neće, niti ima šampionsku igru i daleko je od bilo kog ozbiljog rezultata u evropi. Samo ja kao navijač Milana moram da dodam da Milan ipak ima najmlađi i najjeftiniji tim od konkurencije, pa samim tim i bolju budućnost.