Komentari na vest

Buongiorno Italia: Ronaldo rebus u Juveu, Inter cilja Tirama, Murinjo nešto nedostaje

I

Inter

pre preko 2 godine

Po meni glavni favoriti za Skudeto su Inter i Juventus. Standardno, tu je i Atalanta, koja ako napokon napravi dobar start bi mozda i mogla do titule. Roma moguce iznenadjenje. Milan dosta potrosio, ali ne vidim da se nesto znacajno pojacao, cak su i slabiji po imenima nego prosle godine, zbog odlaska Calhanoglua i Donarume. Videcemo sta ce Sari uraditi sa Laciom, a sto se tice Napolija nesto ih ne vidim u vrhu sa Spaletijem, pogotovo ako ode Insinje. Juventus je jaci u odnosu na proslu sezonu pre svega zbog Alegrija, a najpozitivnija stvar im moze biti ako forsiraju Dibalu pre nego Ronalda. Ne kontam zasto su se odrekli Demirela, a i ako se odreknu Mekenija mislim da je to greska. Mekeni je uz Kijezu i Kvadrada, i ajd da kazem Ronalda (na koga sve mora ici) bio najbolji prosle sezone u Juventusu. Inter po meni nije nista slabiji na trenerskoj poziciji, pre svega jer Inzagi nije rob jedne formacije kao sto je bio Konte, ali ima slabiji igracki kadar. Mislim da ce se vise osetiti odlazak Hakimija nego Lukakua. Dumfries kazu da je dobar, ali ja ga nisam pratio ranije. Zanimljiva imena se spominju za napad, videcemo ko ce doci. Nadam se da ce Calhanoglu pristojno zameniti Eriksena (dobar je bio na pripremama), a jos vise se nadam, iako ce biti tesko, da ce Eriksen ponovo zaigrati za Inter. Ako Sensija posluzi zdravlje to bi moglo da bude jedno od najvecih pojacanja za Inter. Sutra krece ponovo standardna prica, prepucavanje, poneke nebuloze pojedinaca, lozenje, a ja se samo nadam da ce sudjenje biti korektno, pa neka najbolji pobedi.
J

JVPS

pre preko 2 godine

Svaka čast za komentar. Meni je lepše gledati Serie A kada postoji konkurencija, makar moj Juve bio iza nekog. Verujem da će ova sezona biti zanimljiva jer u ligi imamo odlične trenere.
S

Sta kaze Kapelo

pre preko 2 godine

I ja mislim da je Inter top jak, i za Italiju, a i za Evropu.
S

StoneCold_

pre preko 2 godine

Prodati mladjeg Mekenija, da bi napravili mesto za Pjanica...Mekenija koji daje golove i trci kao navijen. Za lika koji nije poslao loptu napred jos iz vremena dok je bio u Romi, da ne spominjem od kad nije igrao fudbal. Najcrnje je sto se takav potez moze ocekivati od Juventusa. Kao sto su se vratili De Sciglio i Rugani, a oni onda prodaju Demirala jer im treba mesta... Srecom te postoji Barselona kao ocigledan primer uzasnog poslovanja, inace bi Juventus bio na vrhu te liste.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Napokon da vidim jedan objektivan i pristojan komentar juventina. Srecom po vas, ja mislim da Pjanic nece doci. Inace si potpuno u pravu, uprava kluba vuce stvarno neke nerazumne poteze. Pa recimo od kad je otisao Marota. Nije sto je sad Interov, vec stvarno mislim da je tako. Inace, Kapelo stavlja Inter kao favorita za skudeto, srecom po vas on nikad nista ne pogodi. :)))))
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Jos jedan tekst u kontratendenciji naseg dragog dopisnika iz Rima... :)))
N

No Pirlo No Party

pre preko 2 godine

Srecan i Miralem Pjanic svima koji slave. Pjanic,Lokateli, Dybala ispred njih to vec lici na nesto :)))))))))))