Komentari na vest

Buongiorno Italia: Sari i Murinjo dižu tenzije, Inzagi gasi požare

G

Gostirista

pre 9 meseci

Inzagi ne da nije u najtezoj situaciji, vec Inter pakuje strasan tim. Golman je odavno poznat, to je Zomer i trenutno idealno resenje, dok je Trubin u buducnosti prvi golman Intera. Fratezi, Tiram, Cuadrado, Bisek, sve top pojacanja. Jos jedan napadac, veznjak i eventualno desni stoper, ekipa za velika dela. Ne brinite vi za Inter, Marota zna posao.
S

SS Lazio

pre 9 meseci

Prazne price o mogucem odlasku Sarija. Jeste da je nezadovoljan medjutim veliki deo krivice za to snosi bas on. Kad javno kaze da voli da trenira tog i tog igraca, to je muzika za usi drugih vlasnika. Kad javno kaze da hoce Ricija na primer, onda Kairo istog tog Ricija sad ceni 30 miliona evra. Slicno je sa Zjelinskim i Berardijem. Recimo, Lotito voleli ga ili ne, mu je doneo boljeg igraca, tj. Sowa, za 15-16 miliona evra. Mediji pisu da forsira dolazak Hudson-Odoija dok na klupi za rezerve ima Kancelerija koji je godinu i po mladji. Recimo, Hudson-Odoi je prethodne sezone igrao ukupno 14 utakmica dok Kanceleri 20 utakmica. Berardi ima 29 godina i Lotito zna da ukoliko stvari idu lose ne moze nikako da sledece sezone proda 30 godisnjaka (ukoliko Berardi bude placen 25+ miliona evra). Jednostavno Lacio nema taj luksuz. Jeste da Lotito ima svojih mana medjutim i Sari je zaista cudan u svojim odlukama. I pored toga, Sari je zaista pokazao da je maestralan u svom radu i donosi fenomenalne rezultate. Lacio je prosle sezone mnogo napredovao i Sari je svestan da mu trebaju jos 2-3 kvalitetnih igraca koji garantuju prelazak na visi nivo.
p

pdk

pre 9 meseci

Murinjo mozda ima i najbolju situaciju u Italiji. Doveli su mu cetiri besplatna igraca od kojih barem tri su za prvu postavu. Sari stvarno ima pravo da se zali ali vise Inzagi, najiskrenije on je najgore prosao. Nema golmana, izgubio Skrinjara i Brozovica i nema reci o novom napadacu.