Komentari na vest

Buongiorno Italia: Spasite redova Donarumu

K

Karma

pre oko 2 godine

Iz a bič.
I

Inter

pre oko 2 godine

Donaruma je i ranije bio kiksara, cesto je on imao ovakve ispade. On jeste dobar golman, ali precesto kiksa. To mu se desavalo i u Milanu. Milan je doveo sjajnu zamenu za njega za relativno male pare u danasnjem fudbalu. Jedini gubitak Milana odlaskom Donarume je finansijski, otisao im je golman za kojeg su mogli izvuci minimum 60m i morali su da dovedu novog golmana. Na terenu se uopste ne oseti njegov odlazak.
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Ne vidim nikakav napredak u njegovoj igri od kako je otišao iz Milana, dok je njegov bivši klub je doveo toliko dobru zamenu da se o njenu uopšte i ne priča niti se oseća njegov odlazak.
D

Dzonela

pre oko 2 godine

Alison Beker ubedljivo najbolji golman na svetu vec godinama,nije u prvih 5 najplacenijih golmana???😂😂😂
a

alison

pre oko 2 godine

nije najbolji golman u vaznim trenucima brani top ali konstanta nije prisutna.Prosle sezone je bio golman sa najvise dirketih gresaka koje su dovele do gola u pl i veoma cesto ume da napravi neki ispd koji ne bude kaznjen
A

Arroyo

pre oko 2 godine

Ne treba likovati zbog tudje nesrece, Donaruma je decak koji je naseo na trik podlog alavog menadzera i zbog toga platio ceh tj stigla ga je karma. Milan je najveci klub u Italiji i ovim je dokazao da nece trpeti ucene i ultimatume, mozda je trenutno finansijski slabiji, ali to ce proci ali sramota bi trajala doveka
d

donaruma

pre oko 2 godine

je decak koji zivi na milionima zahvaljujuci losoj proceni sinisi mihajlovica.Brani na profesionalnom nivou vec nekih 6,7 godina i za to vreme imao je jedbo dobro evropsko prvenstvo od 20 dana i to je to.Ovo ostalo nikad nije imao pravi kontinuitet.Igra nogom nedaj boze.Ne vidim po cemu je on toliko dobar kao sto se predstavlja.
N

Navas

pre oko 2 godine

Realno, Navas je pokazao godinama unazad vrhunski kvalitet. I jako su pogresili dovodjenjem Donarume. Oba golmana su za prvi tim, nikako za klupu. Mislim da ovako trpe obojica i gube na samopouzdanju...
p

pola

pre oko 2 godine

trebali su Donarummi dat da brani u prvenstvu a Navasu u ligi prvaka.
G

GostLazar

pre oko 2 godine

Neka mu je tako. Hoce da trci za novcem, sad neka ispastwla
B

Bančo

pre oko 2 godine

Zar ne rece Dolaruma da je dosao u psg da ostvari svoje snove!Kao navijac ACM raduje me ova njegova situacija!
J

Jshsgava

pre oko 2 godine

Donaruma je odličan golman, samo je prosto loš u igri nogom i treba uvek da je ispuca iz prve kad mu dodje lopta. Napravio je jeziv potez odlaskom iz Milana koji se diže iz sezone u sezonu, a sve to zbog 2 miliona više godišnje. Ispao je glup i sad se to vraća. U svakom slučaju, PSG je cirkus od kluba.
n

ne razumem

pre oko 2 godine

zasto bes zasluzuje mesi?Covek ima 35 godina i samo ludak moze u tim godinama da na njega ili ronalda racuna kao na vodece igrace i igrace koji ce da igraju odbranu napad i sve.To kao da si tamo 2012. doveo ronaldinja sa 35 i kao cudis se sto se ne vraca u odbranu.
G

Gostic de Cic

pre oko 2 godine

Ne razumemo ni mi tebe, Modric ima 37 pa igra i trci za petoricu. Batalite te fore, ima kredit i slicno, prima on ozbiljne pare za to sto potrci 180 minuta nedeljno. Bruka.