Komentari na vest

Buongiorno Italia: Tamna noć za Staru damu

T

Tore

pre oko 3 godine

Ja mislim da je ovo karmicki za onu laznu reputaciju ronalda koja ga je pratila u realu...Toliko su se fanovi njegovi i mediji busali kako on sam resava tekme a namerno zaboravili cinjenice da su sudije debelo gurale i da su ramos modric bejl mozda i zasluzniji za te uspehe.Ronaldo nista ne moze da uradi ako nema jak tim da ga hrani loptama i drago mi je da ce tako zavrsiti karijeru.Dobar golgeter i nista vise,nedovoljno za razinu ronaldinja,mesija i maradone...
E

Erector

pre oko 3 godine

„U utakmicama sa direktnim rivalima je rođen Inter za skudeto”, konstatuje Korijere da je Konteov tim osvojio najviše bodova u mečevima sa timovima koji se bore za mesto u Ligi šampiona. Takođe se ističe da Nerazuri imaju najbolji napad i drugu odbranu u Seriji A. Za sve pametnjakoviće.

Ozbiljan korisnik

pre oko 3 godine

Samo navijaci Ronalda (ili ljudi koji prate Juve od njegovog dolaska) ce reci da je ekipa losa i da zbog toga ispadaju iz ls i sad gube titulu. Ima istine malo ali dolazak Ronalda je unistio jedan timski tim gde su svi igrali za klub a ne za sebe i da oni budu u centu paznje. Ko je gledao sinoc zna da je u jednom trenutku komentator rekao da Ronaldo vice na svoje saigrace kada urade nesto sto nije kako je on zeleo i to mi je mnogo krivo kada cujem umesto da ih podrzi i kaze nema veze bice bolje ili samo napred on im se dere i njipa pada samopouzdanje (po meni to je razlog zasto je juve los) Ronaldo im je ubio samopouzdanje koje vise u ekipi nema jos kada odu Buffon, Chiellini i Bonucci ode sve u ***** sto se samopouzdanja tice.
E

Erector

pre oko 3 godine

Upravo tako, kad pogledaš neke njegove gestikulacije, i vidiš nemoć u njima, možeš zamisliti kako se osjećaju njegovi saigrači, naročito oni mladji, koji u njemu vide oličenje fudbalskog božanstva, normalno da će većini dodatno opasti samopouzdanje, ali to zaljubljenici u Roalda ne vide, vide samo njegov bilans golova. Na sve to, njegova plata zauzima prostor za još bar 4 top igrača, i kad na to dodamo još par igrača koji su preplaćeni, dolazi se u ovakvu situaciju.