Komentari na vest

Buongiorno Italia: Tonalijeva karijera visi o koncu zbog klađenja na crnom tržištu

s

sumljam

pre 7 meseci

Ispade da je milan znao za ovaj problem te ga je i prodao. Razocarao me je skroz. Zalio sam kad je otisao iz milana a sad mi je drago. Ko god se bavi tim poslom nista dobro ne postigne.
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Prvo da ode kod psihijatra, pa onda istraga. Neko ko igra na top nivou, neko ko je mlad zaradio više desetina miliona evra, neko ko će fudbalom zaraditi preko 100, 200 miliona evra i verovatno još toliko od sponzora, ima potrebu za kockanjem???????? Razumem sirotinju što kocka, misle da će neki dinar dobiti pa izgube i to malo što imaju, a da se neko kocka ko ima šanse da igranjem fudbala zaradi nenormalne pare, pod hitno kod psihijatra.
t

trapistt

pre 7 meseci

Pa verovatno je počeo kockat kao klinjo i navuko se
S

Sherlocked

pre 7 meseci

@Don Vito - decko je zavisnik od kocke i to nema veze da l je bogat ili siromasan , sta tu ima da se ne razume?
s

sandroTon

pre 7 meseci

Na terenu IQ 200 , van terena error 404 IQ not found
I

Inzaghi

pre 7 meseci

Sta reći za italijane, savez, ligu, korupciju, mafiju... ništa se nije promenilo godinama
G

Gostinjo

pre 7 meseci

Sta reci za Italijane? Pa jedino se oni i bore protiv mafije, namestanja, kockanja itd. Cak i na svoju stetu jer ce ovo prilicno ostetiti i oslabiti njihovu reprezentaciju. Bas bi bilo interesantno videti sta bi recimo Nemci, za koje svi misle da su nepogresivi i najnapredniji, uradili u ovom slucaju. Ubedjen sam da bi zataskali
J

Jan

pre 7 meseci

Englezi npr. da nisu kurve kakve jesu kaznili bi prvo Man.City pa onda i pojedine igrace njegove za ono sto su radili u danima poslije osvajanja lige sampiona...svaki snimak pogotovo Grilisa sa bocom u ruke,na svaki snimak ne moze na noge da stoji,igraci ga nose,voze ga invalidskim kolicima ka da je u rat bio...za nekoga ko je idol generacijama koje stasavaju i zivotno i fudbalski ono je bas lijep primjer za vidjeti...nikako ne opravdavam italijanske igrace i Tonalija,svi su kao prvo glupi pa sve ostalo,i sve ih treba kazniti,do zadnjega,ali se njihova sramota "ne vidi",tj djeca je ne vide a ove-ovu budalu su svi vidjeli sto je radio,divan primjer...
G

GostQ

pre 7 meseci

Koliko glup treba da budes, i koliko ti je sve malo, da moras da se na sve milione koje dobijas jos i kladis? Uopste mi ih nije zao. Drugo, kakav je ovo podnaslov za Jovica? Sta, dobijes dve utakmice, i cao, bivsi si? To je toliko plitko poimanje fudbala i nepoznavanje materije. Kako to nije zadovoljio? Ja koliko citam Piolijeve izjave, vrlo pozitivno prica o njemu, i on je na to odigrao dobro prethodnu utakmicu. Da moze bolje, moze. Ali ne biva da iz povrede i stagniranja jedes teren. I opet, Jovic je nas najefikasniji spic prethodne sezone (odnos minuta i datih golova iz igre), tako da ne znam zasto vam je toliki trn u oku? Na kraju, sta i da ode u Arabiju? Koliko vidim, niste kritikovali Mitrovica i SMSa za to, nego su to bile "dobre odluke", a sad je to kao nesto pezorativno kad je Jovic u pitanju. I na kraju, ti i dalje dajes otkaz Murinju? Koliko vidim, bolje da se nazoves blogerom, pa tamo pisi svoje zelje, ideje i zapazanja, pa da vidimo kakvu i koliko publike ces da imas. Jer ovo ne moze da se nazove novinarstvom, posto he sve pisano po licnom nahodjenju i zeljama i u suprotnosti sa novinarskim kodeksom.
n

nidza1981

pre 7 meseci

pa kako i koliko glup treba da budes.... majko moja