Komentari na vest

Buongiorno Italia: Zvezdana noć Lacija, Barela srce Interovo

R

Roberto Baggio99

pre 3 meseca

Navijam iskreno da Lazio, Napoli naravno i Inter prodju dalje.Sinoc sam proslavio gool Imobilea Lazia kao da ga je Inter zabiooo....
ч

чика Миша Косановић

pre 3 meseca

ово би и трезан видео да Бајерн не игра добро...
k

kdsb

pre 3 meseca

Kada je to Zakanji bio u Napoliju?
G

Gost0007

pre 3 meseca

Zal? Pa jedini zal je odlazak De Ketelarea ali to je direktna greska Piolija. Kesi za milion vise otisao u Barsu, Calhanoglua koji je ljubio grb Milana ne bih ni komentarisao, Paketa npr je mogao vise a Diaz, ma dajte ljudi kakav Diaz, ostace veciti talenat. Jeste steta sto nisu uzeli neki euro od obestecenja ali takvi fudbaleri i nisu za Milan, da je to neko drugo vreme, svi ovi gore pomenuti bi bili na klupi, neki ne bi ni debitovali.
T

TD

pre 3 meseca

Ovi drugi manje-vise, ali, Kesi je svakako za Milan i njegov odlazak je daleko najteze nadomestiti.

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

Neko nam je malo ljut...hahahahaaa
G

Gost0007

pre 3 meseca

TD, I gde je Kesi sada? Lepo sut karta kao i Donarumi kada je novac prioritet, za 1 milion je covek unistio sebi karijeru, ako nista obogatio se.
G

Gost0007

pre 3 meseca

@Pjanic, Ljut? Ni najmanje.
T

TD

pre 3 meseca

Jeste, unistio je, ali, to ne znaci da ne nedostaje Milanu, mnogo smo izgubili njegovim odlaskom i to je cinjenica.

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

@Gost0007 Pa kako nisi, procitaj svoj komentar pa reci. Ljut na ovog, ljut na onog, ne trebaju nam, me bi sedeli ni na klupi. Kesi vam je tezak gubitak. Cahanoglu nije, jer kod vas je bio polu igrac. Pogledaj ga sad u Interu, covek magija, igra sve, zadnjeg veznog, centralnog veznog, stopera, lopte mu omaju oci. To je do trenera. Budi iskren pa reci. A ako neces, opet ok.
G

Gost0007

pre 3 meseca

@Pjanic, ne mogu da se natezem sa tobom. Cuj, jedino sam bio “ljut” kada su Kaku prodali Realu, a posto ni jedan od ovih mu nije ni do kolena ne mogu biti ljut, hteli, otisli. @TD, seti se tog Kesija prvu sezonu, da je dobar igrao bi u Barsi a ne u najboljim godinama da igra nizerazrednu ligu. Izgubio je Milan cvrstocu na sredini, ali covek je hteo da ode i otisao je. Tonali ovom timu fali, takav igrac Milanu fali trenutno.

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

@Gost0007 Hahaha, kad god nemas sta da kazes, ide necu da se natezem sa tobom. A opet mi odgovaras. 😂 Lep sam ti komentar ostavio ali ti i dalje u svemu mome vidis negativno. Postao si negativan, ozlojedjen i neprijatan. Nek ti je sa srecom, takvim kakav si.
G

Gost0007

pre 3 meseca

@Pjanic, Mnogo mi je bitno tvoje misljenje.
V

Valensija prosla dalje

pre 3 meseca

Lacio je igrao 1/4 LS u sezoni 1999/2000.
T

Tako je

pre 3 meseca

Nesta, Stankovic, Miha, Veron, Simeone, Nedved, Salas, Inzagi, Boksic, Mancini... bio je to najjaci Lacio ikada ali je Valensija imala Mendijetu, K.Gonzalesa, Fioha lopeza i stigla do finala CL.