Komentari na vest

Ćavi „čisti“ Barsu od starosedelaca? U najboljem slučaju biće mentori

A

Apis1917

pre preko 1 godinu

Koji je Buskec igrač leba vam ? Šliht priča pored Ćavija i Inieste,da nije barselonino dete igro bi za Donji pič...ovac...anti talenat.
G

Gost99

pre preko 1 godinu

Del Boske je jednom rekao: Gledaj utakmicu i neces vidjeti Buskeca ; Gledaj samo Buskeca i vidices "celu utakmicu"
z

zorankurir

pre preko 1 godinu

kakve gluposti, buskets je starter i igra odlično
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Ovo i Zvezdi treba! Neki igraci se usidrili i udarila letargija, ni puskom ne mozes da ih pomeris! Treba znati kada je pravo vreme zahvaliti se nekima, osveziti igracki kadar… a ne samo gomilati, gomilati!
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Sledece leto Gaja dolazi bez obestecenja kao zamena za Albu
B

Boogy

pre preko 1 godinu

Budala. Pa Katai bi kod dekija igrao sa jednom nogom. Kako neko sme da se usudi da kaže nešto loše o njemu.
G

Gost10

pre preko 1 godinu

Ajde Alba i Piqe oni ce zavrsiti na klupi, ali Busquets ce svaku vazniju i jacu utakmicu igrati od prve minute, zivi bili pa vidjeli
j

juve

pre preko 1 godinu

Tako se to radi, ova barsa ima potencijal
G

Giggs

pre preko 1 godinu

Sve vise sumnjam u strucnost urednika. Ili preciznije informisanost. Buskets je igrao od prvog minuta mec za Bajernom. Bio je sjajan. Starter je u najbitnijim utakmicama. Tako da dve utakmice na klupi on jos nikad u karijeri nije bio. Ima opcija da i njega ponekad odmori Cavi, jer De Jong malo igra.
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Logično posebno za Busketsa i Albu koji već par sezona,malo doprinose s tim što Buskets spor ko kamila,nezgrapan,ključne lopte gubi na sredini i iz kontri,padaju golovi a i fasuje kartone.Nedavno i crveni.Alba prevaziđen bek,konstiticija i godine,nema tu više vajde.Pike pak kad je nije u povredama,još daje prinos ekipi,mozda bi jos sezonu-dve bio od koristi,no stigla nova garnitura,na tim pozicijama doduse stranci ali klub mora da pobeđuje,pa je penzija realan ishod i za njega.