Komentari na vest

Ćavi je od Barselone napravio lidera opozicije

M

MičelSalgado

pre oko 2 godine

Nema sta da cekamo, Xavi je inteligentan covek. Da nije ne bi mogao u igrackoj karijeri onako da kreiera, sto znaci bice odlican trener !

Katalonija

pre oko 2 godine

Dembele je bio besprekoran u oba pravca, ja sam fasciniran time... Pedri je vratio magiju kući! Arauho je bio top i kada tim nije igrao dobro... Samo je dovoljno pogledati prvi napad na utakmici i jasno je šta Maestro čini!
A

Apis1917

pre oko 2 godine

klasično ono,jaoooo,aaaa,Barselona najbolja ikada...stani,čekaj,polako,rano je još,imali su 2 ozbiljne utakmice od kako ih je preuzeo Xavi...Napoli i Real...Nije to baš tako sve.
B

Bonko Zvogdan

pre oko 2 godine

Kako dve, a Atletiko i Sevilja?
B

Bolje gledati

pre oko 2 godine

Jeste,samo što su tom Realu trebali dati bar još tri gola,da se ne ljube!Obamejang je proglašen za igrača meča a promašivao je zicere.Pedri im je radio šta je htio a djelovao je kao da igra na školskom igralištu iz dosade.Sevilja nije nimalo bezazlen tim,golman ih je spasio sinoć.Sve u svemu,pojačanje u odbrani plus neko od vunderkinda iz La Masije na godinu garantuje eksploziju u ovo vrijeme.Živi bili pa vidjeli!

NemanjaKZ

pre oko 2 godine

Brt kazi nam iskreno sta te muci pa places na svaku Barseloninu vest?
@

@NemanjaKZ

pre oko 2 godine

proradio mu secer od Xavija
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Ds sačekamo jedno 2-3 godine pa da onda govorimo o Ćaviju.
P

Petar88

pre oko 2 godine

Rezultati traže vreme, ali ako ovako nastavi svetlu trenersku buducnost ce imati. Od raspalog tima Barse koji nije znao gde bije za kratko vreme je slozio tim koji leti po terenu. Tim koji je spoj mladosti i iskustva. Rano je jos da se kaze da ce biti veliki trener, ali ovo mu je dobar pocetak.
O

OVERMARS

pre oko 2 godine

Koje dve godine? Dajem fore upravi Barse godinu dana pa ce smeniti Cavija.