Komentari na vest

Ćavijeve tihe patnje Dani Olmo i Feran Tores

K

Kemp

pre preko 2 godine

Sviđa mi se već vizija Ćavija, vidim da hoće djecu Barse da okupi, pa i da žrtvuje 2 sezone ako treba, ali kad "nadođu" ovi mladići, biće to dobra Barsa.. i sam je prekomandovan iz La Masije, tako da zna put tih mladih igrača... podrška Ćaviju
e

ehehehehe

pre preko 2 godine

obojca imaju jake ugovore tako da uzalud sanjaju ovi iz barse
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Kod Olma sigurno ne bi napravili grešku.
s

saša ue

pre preko 2 godine

Dani Olmo,završava u Bajernu ili u plavom delu Mančestera,a Feran Tores.....neće sa konja na magarca. Mislim da će Barsa,pući totalno iduće godine,kada i klinci iz Barse budu zatražili transfere. A svoju školu je zanemarila,praktično su time i sebe uništili.Nisu oni Real,pa da im država sipa novac u budžet. U budućnosti.....biće suvi prosek.Borba da se preživi godina,ulaskom u LŠ,ništa više
S

Slepi Gost

pre preko 2 godine

Barsa je zanemarila skolu u prethodnom periodu, sada je opet vecina igraca iz svog pogona, nece oni nikad zatraziti transfer. Daj Boze ako znas da nabrojis 5 igraca iz njihove skole. Najsmesnija prica da je propala zbog zanemarivanja talenata, a propala je zbog loseg vodjenja kluba..

Katalonija

pre preko 2 godine

Propala ne, nazadovala da i da jesu nazadovali zbog zanemarivanja La Masije mada je to samo jedan od segmenata urnebesne politike onog rovca plaćeničkog.
s

stlak

pre preko 2 godine

Razlika izmedju njih dvojice i Kutinja je ta sto je Kutinjo bio glavni igrac Liverpula i zvezda,a ova dvojica su odlicni igraci,ali nijedan nije glavni u svojoj ekipi i nisu zvezde.Kutinjo je imao taj problem sto je u Barsi Mesi glavni i on se pitavza sve,a on je to navikao u Liverpulu,dok ova dvojica mogu da se prilagode svakoj ekipi,drugaciji karakteri,ko igra fudbal zna o cemu pricam odnosno pisem.
9

951357

pre preko 2 godine

Kutinjo je tehnički odličan igrač, ali on nema mentalnu snagu, karakter ni osobine za vrhunskog igrača. I samo svojoj fantastičnoj tehnici da zahvali što je dospeo gde jeste. Ja sam pričao to još kad se pojavio trač da bi mogao u Barsu, pa i danas ponavljam, to je najbolja prodaja Livepula ikada. Jer su prodali igrača bez karaktera za preko 100 miliona.