Čavrić odbio Zvezdu zbog Legije, Runjaić išao u Beograd po njega

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.06.22. | 11:19

Srpsko krilo seli se iz Slovačke u Poljsku

Odbijajući da čeka odluku Olimpijakosa hoće li i kada pustiti Lazara Ranđelovića, Crvena zvezda se okrenula Aleksandru Čavriću. Nekadašnji mladi reprezentativac iskočio je kao prvi izbor za pojačanje na poziciji krila, međutim, uslovi koje su mu crveno-beli ponudili nisu mu se dopali. Pre svega ideja da bude igrač za rotaciju, odnosno zamena strancu koji bi takođe bio dovoden u ovom prelaznom roku. Potencijalno, Osmanu Bukariju iz Genta.

Po pisanju poljskih medija, Čavrić se posle neuspelih pregovora sa Zvezdanom Terzićem javio Legiji i prihvatio poziv iz Varšave.

Izabrane vesti

Navodno je na odluku uticalo i to što je novi trener poljskog velikana, Kosta Runjaić, lično išao u Beograd da pregovara sa srpskim fudbalerom. Kroz razgovor sa bivšim trenerom Minhena 1860, Kajzerslauterna, Duizburga... 28-godišnjak iz Vukovara zaključio je da će u Legiji imati bitniju ulogu nego u srpskom šampionu.

Nije, međutim, Čavrić jedino krilo koje Legija planira da angažuje ovog leta. Pominje se i ostanak Pavela Všoleka koji je pre godinu dana prodat Unionu iz Berlina, ali se već u januaru vratio kao pozajmljen igrač. Nadaju se Poljaci da će im nemački klub ponovo izaći u susret i ustupiti iskusnog fudbalera na novu pozajmicu. Poput Srbina, novajlija bi mogao da bude i 24-godišnji Makana Baku iz Gectepea, s tim da je Nemcu primarna leva strana terena.

Čavrić je ovog leta postao slobodan igrač posle šest sezona provedenih u Slovanu iz Bratislave. Delovalo je da bi, nakon nekoliko ranije neuspelih pokušaja, ovaj put konačno mogao u Crvenu zvezdu, ali ništa od toga...


tagovi

Aleksandar ČavrićLegija VaršavaLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara