Komentari na vest

Čavriću trener Napolija obećao odlazak na Euro, Srbin se nada slovačkom pasošu i odlasku u Nemačku

V

Vukkk

pre 2 meseca

A kod nas Radonjic ima da dobija poziv bez obzira sto gde god bio nije igrao!!! Birmancevic i ovaj decko bas zanimljiva krila koja imaju minutazu!
B

Bar Kohba

pre 2 meseca

Ja ga podrzavam. Bilo je jos takvih slucajeva da nasi igraju za druge zemlje, svakako ce mu to biti iskorak u karijeri i mogucnost za neki jaci transfer. Arnautovic i Dragovic godinama igraju za Austriju, Nemanja Nikolic je bio udarna igla Madjarske, Devic je igrao za Ukrajinu, Cancarevic brani za Jermeniju, Borjan za Kanadu, Degenek za Australiju, Belodedic legenda Rumunije, Marin igrao za Nemacku, pa secam se Pekija Radosavljevica odlican bio za USA, Misimovic najjaci igrac BiH cistokrvni Srbin, nasi ga iskulirali i proglasili antitalentom ima tu i mnogih drugih koje nasi nikada nisu zvali, a i kad su zvali igrace tipa Subotica, pa sad i Samardzica ljudi su samo nazadovali i grejali klupu, bili rezerve losijima. Nas ubise menadzerske kombinacije i jako los skauting koji potrebuje licnu korost u saradnji sa mesetarima iz FSS. Naravno i da mnogi igraci nisu mogli u datom momentu da se probiju, pa su se opredeljivali za druge repke kao i ovaj momak, po meni dobar izbor, a Slovacka sasvim korektna reprezentacija.
?

??

pre 2 meseca

Zamislite vi to evropsko prvenstvo na kojem igra cavric
P

PedjaPFCCCC

pre 2 meseca

Kolko su ga gurali Brate u Selekciji do 21 godinu Brate mili i na kraj nista. 8 godine u Bratislavi proveo Boze me.sacuvaj i sakloni za njega je i naj veci uspeh ako ga pozovu.
С

СРБИН007

pre 2 meseca

Нама никад није ваљао,златни наш "Литванац",а измислио је фудбал за Грујића,Рачића,Ђуричића,Гаћиновића и сличне...
O

Ovaj?

pre 2 meseca

Premija mu je liga Slovacke
N

News

pre 2 meseca

Sramota je koliko se danasnji sportisti prodaju za pare. Nema ni malo ljubavi prema drzavi u kojoj su rodjeni.
s

sashki85

pre 2 meseca

zašto? onda treba imati isto razmišljanje o svim narodima koji žive u dijaspori. dečko hoće da igra evropsko prvenstvo, nije lud da ga promaši ako vec postoji šansa da zaigra. ne igra za Srbiju, dobro nema veze. ako nema kvalitet za Srbiju zašto nebi igrao tamo gde može? a i da igra za Srbiju, baš bi mu se mi zahvalili, vec na prvoj greški svi bi ga pljuvali, isto kao i sve ostale fudbalere.
3

34967789t2

pre 2 meseca

izvini ti sns glasacu koji se prodajes za jednu crvenu, kilo secera, brasna, testenine, litar zejtina, 200gr kafe, i pakovanje tescnosti za sudje
I

Immobile

pre 2 meseca

@News Pa šta kada ga država u kojoj je rođen nikada nije zvala, a ovde je 8 godina igrao tako da je ispunio sve uslove da dobije pasoš.
V

Vzd2020

pre 2 meseca

Covek nije ni u nasih 10 najboljih spiceva i nikad nece biti pozvan, zasto da ne iskoristi i ne zaigra za slovacku u kojoj je proveo vecinu svoju karijere
д

делија

pre 2 meseca

Човек је рођен у Вуковару, РСК. Нажалост, Вуковар тада није постао део Србије. Зашто? Јер су и људи и РСК били за кусурање. Има право да тражи своју срећу. Тако је и Борјан Канађанин, а Дегенек Аустралијанац. Срећно му било.