Komentari na vest

Čeka nas lud finiš u Španiji: Atletiko prosuo još dva boda, Real je na korak, tu je i Barselona! (VIDEO)

I

Igor78

pre oko 3 godine

Real Madrid da podigne spomenik Zidanu ispred novog stadiona! Sa kakvom ekipom on gazi kroz LŠ i evo ga nadomak titule u Španiji, neverovatno. Ovo je jedan od najlošijih timova Reala zadnjih 20 godina, ali Zidan je čudo
D

Damir92

pre oko 3 godine

Druze ovaj tim je osvojio daleko najvise u istoriji Real Madrida. Jedini su slabiji jer su prodali Ronalda ali realno na ligu to i ne utice mnogo. Ronaldo je za 10 godina u Realu osvojio 2 lige Real evo dve godine bez njega i najverovatnije 2 lige ce osvojiti. Naravno ne mogu bas svake godine da osvoje LS ali to sto je ova generacija osvojila nece niko. Ako mislis najslabiji tim na osnovu povreda i svega sto ih je zadesilo ove sezone onda se slazem ali kad su fit Kros Kazemiro Modric onda tuku sve.
U

Urgh

pre oko 3 godine

I sevilj ima šanse. Male, ali realne
E

Evropa qrac

pre oko 3 godine

Fudbal ove godine u čitavoj Evropi užas je blaga reč, padam atletiko za 50 jurkana, gde se izgubio onaj Simeone koga su svi voleli, a sad ima duplo jaču ekipu nego ranije. Sve ekipe slabije u odnosu na prošlu godinu ko da su bolesni.
H

Hannibal

pre oko 3 godine

Atletiko sam poceo da simpatisem krajem devedesetih, kada je pod Anticem osvojio titulu prvaka...ali ovo sada nema veze sa tim. Igraju dosadan ,besmislen fudbal, bez trunke maste i inspiracije. Preskupo placeni Feliks bi u nekom drugom klubu mozda i eksplodirao, ali pod Colom se to nece desiti. A Atletiko nece biti sampion, bez obzira na fantasticne Oblaka i Suareza.
C

Cccc

pre oko 3 godine

I kad je Atletiko imao 10 bodova prednosti rekao sam da neće biti prvak a to tvrdim i sad. Ovaj Čolo igra najdosadniji fudbal otkako ga ja pratim i sad kad su pročitana knjiga rezervne opcije nema. Real će biti šampion bez obzira što su ove godine najlošiji od zadnjih deset sezona.
x

xbox

pre oko 3 godine

Barsa nema kvalitet da dobije ni atletiko ni real u medjusobnim mecevima i izgubila je od oba rivala a na kraj ce uzet titulu..
A

AuuuuHahhaha

pre oko 3 godine

Ovaj Atletiko pojma nema, prosuce bodove i iduceg vikenda protiv Eibara... Eibar se bori za opstanak u Ligi..
d

doberman

pre oko 3 godine

Koban za njih je onaj gonic krava Korea,to se i danas videlo.Covek im je svojim promasajima prosuo bar 10 bodova.
S

Sevilja, koban grad...

pre oko 3 godine

za Atletiko.