Čeka se nova bolivijska kanonada golova

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.04.19. | 14:02

Strongest je u poslednja dva navrata tukao Guabiru mininum sa 5+, što i ovoga puta visi u vazduhu zbog tri vezana, po golovima izdašna kiksa domaćina

Neke stvari deluju jednostavno, kao utakmica 18. kola bolivijske Aperture na kojoj bi samo neka kataklizmična pojava mogla da spreči Strongest da nasamari Gabiru. Domaćin je u lošoj, trostrukoj kiks fazi, a kladiocima znači i ako kažemo da je na svim tim utakmicama 4+ igra bila zacementirana.

Što se tiče Strongestam oni su na proteklih pet mečeva, gle čuda, to s posebnim razlogom apostrofiramo nasamareni jedino od Aurore. dakle, sa 2: ih je savladao najgori tim Aperture, što bi po logici stvari trebalo smatrati prolaznom slabošću koja ovoga puta ne bi smela da prođe.

Izabrane vesti

A, sada možda i najzanimljiviji detalj odnosi se na poslednje martovsko, ali i na prošlogodišnje oktobarsko viđanje para Strongest - Guabira. U 2018. godini, prvo je došlo 5+, čemu su se kladioci koji preferiraju golovima krcate mečeve obradovali, a onda... E, onda je sevnulo 6+, i to oba puta na račun Strongesta s Guabirinom nulom, dakle NG partijom. Oba puta Strongest je bio domaćin, a sada nam ostaje da proverimo da li će sa dvojke isti sastav doći do slavlja, odnosno da li će proći makar 3+, pošto je Guabira bila izdašna po ovom pitanju u poslednje vreme, uz šta valja reći i da je Strongest u proteklom kolu savladao Orijente Petlorelo sa 4:0.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 21:00 1331 BOL 1 Guabira - The Strongest kmb 2&3+ (-) 2,90
Ukupna kvota2,90

Bolivija 1 – Apertura, 18. kolo
21.00: (3,05) Guabira (3,35) Strongest (2,20)

**** Kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

Bolivija 1Aperturasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara