Komentari na vest

Čelsi hoće Damfrisa i Fofanu u paketu, ali moraće da spremi 140.000.000 evra

P

Peki30

pre gotovo 2 godine

Za 3 u liniji Celzi vec ima stopere, Azpi, Kulibali, Caloba, Silva, Sar, ali za 2 nema jer je Silva spor i moze mozda protiv Mitra, ali ne i Jesusa. Caloba bi mogao biti taj broj 2 ili Azpi, uz Kulibalu,protiv brzog napada. Ali s 3 stopera ne mogu osvojiti ligu, da bi bili konkurentni pepu i klopu moraju preci na 2 stopera
b

bonafides22

pre gotovo 2 godine

Kakvu ligu druže ?! Čelsiju je masimum treće mjesto.
G

Gost pa pa pameti

pre gotovo 2 godine

Oni što su napravili pod Romanovom šapom napravili su..Sad im ide sudbina MU i vječni promašaji u pojačanjima.Svi ozbiljni klubovi su do sada doveli ono što im je trebalo.
d

drobilica kicme

pre gotovo 2 godine

Cuj ne moze da osvoji ligu ako igra sa tri stopera,kakva glupost od komentara.Ne moze da je osvoji jer su siti i liverpul za klasu bolji,a ne zbog formacije sa tri stopera.
R

Renato

pre gotovo 2 godine

Ris Dzejms je za ovoga Kafu
a

aleksandar stolic

pre gotovo 2 godine

fofana 100 miliona a damfris 40? pa izvini molim te, ne igra damfris bez jedne noge 🤣 najbolje bi bilo da inter prodaje svoje najbolje posto zasto svake sezone, a npr fofana jedan vredi 100 miliona, gde je tu logika i realnost
T

TP-1

pre gotovo 2 godine

Fofana je meni odlican izbor,ali Rodzers je rekao da momak nije na prodaju. Gvardiol takodje. Ova Damfris mozda dodje,ali realno 40 miliona je suvise velika cifra za takvog nekog igraca,mada semo navikli da su Englezi rodjeni da ih ostali klubovi vacare. Celzi dominira u zadnje vreme...
S

Srecko Sojic

pre gotovo 2 godine

Celsi mora dovesti Gvardiola. Momak je dobar kao stoper ali i levi bek. Mlad, pun potencijala i jako inteligentan igrac. Drugi stoper mogao bi biti Fofana ali 50 mil.€ je puna kapa za njega. Ovde sto spominju neki Pau Toresa,Gimeneza ili slicne nemaju pojma. To su super stoperi da se ne lazemo ali u Celsiju gde se igra sa 3 stopera i gdje stoperi moraju biti relativno brzi treba doci „agilni“ stoper. Kulibali je za svoju visinu i fizicku snagu relativno i brz. Tiago za svoje godine isto mada tko je pratio ako se ne pozicionira dobro ponekad ga brzanci oduvaju. Zato mislim da Tuhel trazi stopera drukciji karakteristika tipa Ake,Fofana,Gvardiol,Kipembe…
C

CFC

pre gotovo 2 godine

Druze, jedan od najbrzih stopera na svetu je Pau Torres. Na sve to je jako inteligentan igrac i dosta pokriva prostor. Pozicioniranje mu odlicno. Najbolje da ubacimo u ekipu 10 crnaca i samo trcite pa ko bude jaci.
N

Nemanja021

pre gotovo 2 godine

Fofana je odličan igrač i jako bih voleo da dodje kao simpatiez Čelsija. E sad ako stvarno traže 100m, za te pare može da se dovede doslovno bilo ko na tu poziciju. Himenez, Škrinjar, Tores dokazani igrači ozbiljne klase. Nije isključeno da bi Fofana bio bolja opcija od svih njih ali je veći rizik u ovom trenutku. S druge strane Damfris je super igrač i za 30ak miliona koliko vredi bi ga bilo super dovesti, ali nije neophodan. Po mom mišljenju zadnji vezni umesto Žoržinja treba da bude prioritet i ukoliko do kraja odu Zijeh ili Verner ili ne daj Bože obojica, onda i napadač. Pominju se u poslednje vreme Zaha i De Jong, stidljivije Kejn i Rajs mada to dosta tesko.

alexpaljina@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Kada su kao "otimali" Rafinju Arsenalu, to su bili takvi hvalospevi ovde po komentatima, tipa zna se ko je ko, ko je bolji klub, gde zele igraci da dolaze, a sad, posle mesec dana...... :)
P

Pasa Pujkic

pre gotovo 2 godine

A kako su se navijaci smejali kada je Rafinja kao trebao umesto Arsenala da dodje u Celsi. To su bili komentari tipa, pa zna covek gde da dodje, pa nece valjda u raspali Arsenal kad je Celsi zakon. Kad ono..... 🙂
C

CFC

pre gotovo 2 godine

Kakav Fofana. Za taj kes mogu dovesti Pau Torresa ili Skriniara. Damfris je dobar wing bek i on dolazi kao zamena za Aspija i da bude u rotaciji sa Jamesom. Ima dobar ofanzivni potencijala ali i dalje skripimo u defanzivi. Mogu probati sa Gimenezom iz Atletika. I njega za 100M mogu dovesti.
M

Mika iz Trstenika

pre gotovo 2 godine

Bolje da da 70 miliona za skrinjara ili da proba da dovede pau toresa
G

GostRade

pre gotovo 2 godine

Nešto i ne razumem zašto Čelzi želi Damfrisa. Imaju po mom mišljenju najkomletnijeg, a po mišljenju stručnjaka sigurno jedan od najboljih u ligi, na toj poziciji. Zašto davati 40 miliona na rezervu? Jedino ako Tuhel planira da pomeri Džejmsa na desnog štopera što neki britanski novinari tvrde, mada bi po meni to bilo traćenje njegovih ofanzivnih karakteristika. Može čak i biti da ga to pogura ka izlaznim vratima, Real ga merka već dve godine kao zamenu za Karvahala.
T

Trololo

pre gotovo 2 godine

Apsolutno se slazem, ne znam zasto si dobio ovoliko minusa. James jedan od najboljih bekova u ligi, a dovodis Damfriesa, koji sigurno ne zeli da bude rezerva.
P

PDK

pre gotovo 2 godine

Nisu problem pregovaracke sposobnosti vec zelja igraca....De Liht hteo sam Bajern, ova dvojica samo Barsu i svakog bi odbili zbog kluba gde zele ne samo Bolija...mozda je mogao oko Kundea da pozuri eventualno dok Barsa nije usla ozbiljno...ali to je to.
Y

Yoda

pre gotovo 2 godine

Pa Bremer je navodno hteo samo u Inter?Sta bi odjednom? Kakva crna volja igraca, ponudis saku evrica vise i volja se mijenja dok si rekao keks ;-)
I

Inter 4 ever

pre gotovo 2 godine

Daj Boze da Inter da proda Damfrisa za 40 miliona evra. dok bi juventus samo ucinio uslugu Interu kad bi kupio Muriela od Atalante za 15 miliona evra, Atalanta bi od tog novca dodala jos 5 miliona od svojih para i kupila od Intera za 20 mil evra Pinamontija ili nesto malo manje od 20 mln evra, Inter ima i Kasadei kojeg hoce Celsi za nekih 8 do 10 mil i evo Interu suma koja im je potrebna, ali da.se kratko i jasno pomene, Inter ima rok do 2023 godine da isposluje prodaju igraca u vrednosti od 60 mil evra, znaci oni nisu obavezni da isposluju 60 mln evra do kraja ovog prelaznog roka, nego je to do 2023 godine od UEFA zahtev. Sto se tice Skrinjara on je juce igrao svoj mec protiv Liona trenira normalno sa saigracima, ne ide on nigede sad iz Intera, sad mu sledi produzetak ugovora i kapitenska traka
D

Deniz

pre gotovo 2 godine

Fofana ne vrijedi 100 mil evra, ali treba uzeti u obzir da ima ugovor koji važi do 2027 godine, pri tom igrač ima 21-22 godine. Realno bi bilo oko 60 mil evra dati, do 75 mil, s obzirom na godine u ugovor koji mu važi još 5 godina. Damfris je Džejmsova pozicija, što znači da bi Džejms igrao i štopersku poziciju kao Asipilikueta što igra(s tim što bi onda def. otišao u Barcu). Još je rano govoriti, Čelsi se nije proslavio na pijaci ovog ljeta, tako da sve ovo treba držati sa dozom rezerve.
p

plavac

pre gotovo 2 godine

dečko je motka,kakvih 100m ni u basni
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Ajde dovite Joska retardi ahahaha! Sta im se svidja kod njega konkretno? Mozda prosek golova koji Lajpcig prima od svake iole ozbiljne ekipe.
E

Elitni CB

pre gotovo 2 godine

Ocito te boli sto je Hrvat. Mozda im se svidja to sto je mali sa 20 NAJKOMPLETNIJI branic svijeta. Da razumijes nogomet, znao bi i zasto. Nadji stopera koji je izvrstan defenzivno, koji dribla kao krilni, kreativan je i ima viziju veznog, a zabija kao napadac. Mali je jedinstven i samo ozljeda ga moze sprijeciti da postane najbolji stoper svijeta kroz godinu-dvije. A trenutno je u top5 sa samo 20 godina. Bolno? 😃 Pogledaj mu statistike pa usporedi sa Koulibalyem, Skriniarom i Rudigerom, pa ces shvatiti da ih 10 god mladji klinac sisa u gotovo svim segmentima igre. Pasevi, driblanje, na razini veznih i napadaca Lige petica. Generacijski talent. Pametno Leipzig radi. Eto ga iduce ljeto u Realu ili Liverpoolu, gdje ce, predvidja CIES, biti najskuplji stoperski transfer u povijesti. Jos ako odigra SP za pamcenje, braleee 😃
Z

Zuga

pre gotovo 2 godine

Upravo bez njega primili su 5 komada protiv Bajerna pre neki dan. Sa njime udjose u Ligu sampiona. Prati balet dete, Gvardiol je elitni branic, na putu da postane broj 1, a blizu je tome sa svega 20