Komentari na vest

Čelsi izjednačio ponudu Pari Sen Žermena za Hakimija

J

J.N

pre gotovo 3 godine

A sada nije plastika kada neki tim izjednaci ponudu sa PSG-om a kada psg prvi da tu cifru onda je to razbacivanje.Ovde ocigledno samo pisu kidare kojima je napunjena glava kako je Psg plastican klub.
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Celsi bi hteo da se j... ali ako moze sa strane da negde da udje, kakav Palmeiri, Inter ce da uzme za 7 mil eura Di Marka i zavrsi posao, kome treba Palemeiri sa cenom od 25 miliona eura, nije Marota sisao vesla da se razbacuje parama, Inter iskljucivo intetesuje 80 miliona eura, ali ni Celsi ni PSZ nece to da plate tako da HAKIMI OSTAJE U INTERU, sanjajte san o Hakmimiju, hoce ovi iz Londona i Pariza da se je... ali ako moze negde u prazno da udje ;) stim da Marota je...c zna sta radi pozdrv od SAMPIONA ITALIJE HAKIMI OSTAJE !
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Ne lozi se brate mili , je l kapiras ti da klub nema para i da taj Zang ne moze da ulozi? Pa video si da je zahtevao da se odricu plata , ostao je bez Kontea jer nema pojacanja i ekipi sledi rasulo. Odlaze svi najbolji , to je svima jasno , Inter ce biti ekipa za sredinu tabele , ali ti mozes da mastas nikakav problem.
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Sherlocked ovo sto ti pises pisao si i prosle sezone, sto ja mastam ne nije tacno, pise se sve i svasata A malo se desava, tako su ti mediji i prosle sezone napunili glavu sa svim i svacim i Inter je uzeo Titulu, nije problem mastaj i dalje o prpdaji Interovih najboljih igraca pozdrav
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Nisam pisao ovo prosle sezone jer ovo sto se desava nije bilo ni u najavi , pa nisam mogao da komentarisem ova desavanja. Niko nije znao da ce Kineska vlada zabraniti ulaganja i zbog toga je Zang pukao , Inter u je u velikom minusu sledeci je posle Barse . Sa tim sto ce Laporta naci kes , ako vec nije , a ovaj moze samo da proda klub. Sto bih licno i voleo , da ne bi upropastio Inter totalno. Ja nisam navijac Intera i ne mastam o rasprodaji njihovih igraca , bas me briga gde ce i sta ce. Brine me , sto se sporta tice , da l ce Rodic izdrzati do kraja kvalifikacija da se ne povredi , a Hakimi moze da ode na Mesec ako ima priliku. Komentarisem to sto nisi objektivan.
K

Kukaa

pre gotovo 3 godine

Ako hoće karijeru onda Engleska... Francuska liga je smejurija
E

E!

pre gotovo 3 godine

Celzi pravi ladno najjacu ekipu u Evropi, ako dodje Haland pa ja ne vodim ko ce njih da zautavi u LS, samo Bajern i mozda PSG, pa ljudi ce napraviti haos.
G

Gost1111

pre gotovo 3 godine

Ris Dzejms nije igrao stopera nikad. Igra ga Asplikueta. Celziju treba dobar stoper tipa Markinjosa ili da ide u Napoli po Kulibalija. Takodje volio bih da nastave sa izdancima iz svoje skole. Ris Dzejms, Maunt, Abraham, Odoi. 4 igraca koja vrijede 150-200 miliona trzisne vrijednosti. Celzi treba da nastavi forsirati mlade. Fali nam spic koji ne promasuje i volio bih da vidim tu zamjenu za Zorzinja.
F

Ffs

pre gotovo 3 godine

Abraham hoce jak ugovor a realno ga zasluzio nije. Nije ni Odoi ali nisu imali izbora s njim. Zorzinja menja Gilmor iduce sezone nadam se.
B

Bisko

pre gotovo 3 godine

Kao sto rekoh ranije: Chelsea treba da dovede vrh centarfora, vrh štopera i nekog supertalentovanog vezistu da uči on najbljeg DM. Srednji red već ima godina, vreme je polako tu da se sprema smena, igrač po igrač
p

plavac

pre gotovo 3 godine

kejn,rajs,pride se i azar vraca kuci.beba guskic neka sa rajolom muze psz ili tako nekog nebitnog
L

Lelcina

pre gotovo 3 godine

50m + Emerson i nosi. Dovedu Konudea malog, zahvale se Zumi i dobro. Iduce godine levog beka kad isprate Alonsa i odbrana resena za par sezona. Rajs, Saul, Haland, Hakimi, Konude, Tores, da dodju 2-3 od njih i da se otarase 5-6 igraca top rok za Celzi.
S

Slepi Gost

pre gotovo 3 godine

plastika? ne?
T

TP-1

pre gotovo 3 godine

Od Halanda nema nista iskreno se nadam. Tolike pare baciti na igraca koji ima 20 godina samo i pitanje u kom smere ce ici njegova karijera je suludo. Pritom,u ekipi Celzija sto se plata tice niko ne odskace koliko bi Haland. Samim tim bi napravili bunt medju igracima i narusili odlicnu amosferu. Moze,za obestecenje koje dolazi u obzir sledece sezone ni u kom drugom slucaju.
P

PVC

pre gotovo 3 godine

Ne ide bez originalne plastike
D

Deniz

pre gotovo 3 godine

Lagano se gradi onaj pravi Čelsi iz 2000-ih. Samo što ga sada gradi i nekadasnji igrači. Čeh u upravi, Lamps sastavio trenutnu ekipu. Ipak Čelsi nije imao dugo predvodnika kao što je Drogba, red je da dovedu nekog top napadača.
Ћ

Ћирилизација

pre gotovo 3 godine

Био би идеалан за Реал Мадрид.
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

On je desni spoljni u formaciji sa 3 stopera , real nikad nije igrao u toj formaciji, niti ce. Uklapa se u inter, celsi, bajern.
k

kako mislis

pre gotovo 3 godine

za real madrid covek je otpisan upravo od real madrida ko zadnje smece da sam on nebi nikad otisao u te lopuze odvratne