Komentari na vest

Čelsi poslao Andreja Santosa u Vasko i bezuslovno pokriva ceo trošak?!

G

Gh

pre oko 1 godinu

@grobarns Santosu nije odobrena radna dozvola, pa zbog toga nije ostao u Engleskoj
D

Deka PG

pre oko 1 godinu

Trebalo ga je dovesti u Zvezdu. Da grije klupu Srniću, Kangi, Milivojeviću i Krstičiću
K

Kojem

pre oko 1 godinu

Milivojeviću.
K

Kleo

pre oko 1 godinu

Slazem se da se Celsi trenutno raspada, sto na terenu, sto organizaciono, ali i vi preterujete sa bombasticnim naslovima, i osudjivanjem apsolutno svakog njihovog poteza. Pa sta ako su ga pustili da ide na pozajmicu bez uslova? Nije da je otisao u Real Madrid pa da se zna da nece igrati, covek je bio najbolji strelac svetskog prvenstva do 20 godina a pritom igra sredinu terena, ne verujem bas da u Vasku imaju Bog zna koliko boljih fudbalera od njega na toj poziciji pa da je u startu osudjen na klupu.
G

GrobarNS

pre oko 1 godinu

Svaki covek koji domacinski vodi klub poslao bi ovog momka u campionsip uz klauzule da igra, da se privikne na engleski fudbal. Odnosno u Belgiju, Holandiju, Portugal da se privikne na evropski fudbal, a ti ga vracas kuci gde ce imati 10 puta veci ugovor od najplacenijeg saigraca, a nece imati nikakav nadzor.
b

budala

pre oko 1 godinu

alo momak grobare, lepo pise da ne moze dobit radnu dozvolu da igra u engleskoj a ti tu pricas da ga je trebalo poslat u cempionsip, kako da igra i u cempionsipu kad nema radnu dozvolu??
C

Citalac 123

pre oko 1 godinu

GrobarNS | 02.03.2023. U 19:49 Svaki covek koji domacinski vodi klub poslao bi ovog momka u campionsip uz klauzule da igra, da se privikne na engleski fudbal. Odnosno u Belgiju, Holandiju, Portugal da se privikne na evropski fudbal, a ti ga vracas kuci gde ce imati 10 puta veci ugovor od najplacenijeg saigraca, a nece imati nikakav nadzor. Nije dobio radnu dozvolu ,ne citas vest do kraja,to se odnosi na sve lige Engleske.