Komentari na vest

Čelsi predlaže Barseloni: Markos Alonso i 70.000.000 za Frenkija de Jonga

K

KTBFFH

pre preko 1 godinu

Sipaj, nek boli jod jace..
G

Gost29

pre preko 1 godinu

Čelzi je najsmešniji klub svakog prelaznog roka, ponaša se kao slon u staklari
G

Gost99

pre preko 1 godinu

Bolje uzeti samo 70m :D
S

Samo tvrdo

pre preko 1 godinu

Saudiski Princ ceo budzet Njukasl potrosio na Celzi😂😂😂

blues11

pre preko 1 godinu

Ako ce im Kukurelja igrati levog stopera onda je to opravdana kupovina, ali dovodjenje De Yonga pored svih ovih silnih igraca je besmislica e sad ako ce da se rese Zorzinja, Rlc, Barklija i da predju u sistem 4 2 3 1 onda je dovodjenje de Jonga opravdano ali onda je glupost kupovina Kukurelje. A da im treba pravo desno krilo mozda i dva treba ne znam nista ovde nema veze sa vezom
I

I

pre preko 1 godinu

Ako ce im igrati levog stopera onda je tek neopravdana kupovina. Kupiti levog beka od 70 miliona da ti igra stopera, pored toliko dobrih stopera za te pare, tek ne bi bilo logike.
G

Gaizka

pre preko 1 godinu

Laporta traži im još 5 miliona, čisto zbog Aspilikete a i što su nesposobni odrao ih Brajton kao volove. ;)
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Mislim da laporta nije bas u poziciji da se cenka, potrebnija je njemu prodaja de jonga nego celsiju kupovina istog
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Mislim da je nakon odbijanja od dosta igraca celsi malo izgubio kompas i kupuje samo da bi kupovao. Konkretno, nije mi jasno zasto su istresli toliki novac za kukurelju. Decko ima jednu slodinu sezonu u pl. Na tom mestu imaju cilvela, alonsa (koji doduse verovatno ide) i emersona. Sad zele frenkija, koji je sjajan igrac, al pitanje je da li im je potreban. Kljuveci veznog reda su kod maunta, koji igra malo ofanzivnije, dok na pozicijama iza njega celsi ima kantea, zorzinja, kovacica, galagera, loftusa cika ( i barklija, al mislim da se na njega ne racuna). Mislim da im veznjak uopste nije potreban, bilo bi bolje da se fokusiraju na stopera i spica.
r

rd7

pre preko 1 godinu

Naravno da im Frenki nije potreban, sa ovim novim vlasnikom, Chelsea kupuje bukvalno random, samo da bi kupovao, katastrofa.
S

Srecko Sojic

pre preko 1 godinu

A jeste dosadni s tim Kululjerom. Kada Siti dovede Valkera za 50-60 mil i nakon toga Kansela za jos vise para onda je to OK a Celsiju nije. Pustite price i cene. Svi su precenjeni a sezona duga. Celsi je bio prvi do povrede Cilvela i Dzejmsa zadnje sezone. Tako da je ovo vise mera opreza.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

@Srecko Sojic 90% prosle sezone su na terenu zajedno bili voker i kanselo. Kukurelja i cilvel nece nikad igrati zajedno.