Frenki de Jong (@Reuters)
Frenki de Jong (@Reuters)

Čelsi predlaže Barseloni: Markos Alonso i 70.000.000 za Frenkija de Jonga

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.08.22. | 11:40

Londonski Plavci ne odustaju od Holanđanina

Na ratnoj nozi bili su Barselona i Čelsi nakon što je katalonski klub pokupio londonskim Plavcima ispred nosa Žila Kundea. Razbesneo je taj potez sve na Stamford Bridžu i rešili su da se “osvete” Barseloni – produžilli su Sesara Aspilikuetu. Bes ih je brzo prošao zarad višeg interesa.

Barselona ima ono što Čelsi žarko želi, takođe i londonski klub igrača kog hoće Blaugrana. Spremni su da zakopaju ratne sekire. Prirodno su usmereni jedni na druge, nemaju kud nego da sarađuju. Čelsi je izneo predlog: 70.000.000 evra i Markos Alonso za Frenkija de Jonga.

Izabrane vesti

U Kataloniji nemaju ništa protiv, prihodovaće približno cifri koju su očekivali, pride dobiti Markosa Alonsa i zatvoriti poziciju levog beka. Sve se uklapa, formula odgovara i Barseloni i Čelsiju, ali ne i Frenkiju de Jongu. Veruje Holanđanin da je njegova budućnost na Kamp Nouu, i dalje odbija da ode. Čak se i sporečkao sa agentom Ali Dursunom, koji ga nagovara da prihvati ponudu i zaigra u Premijer ligi.

Sada svi čekaju Frenkija de Jonga, posebno se to odnosi na Markosa Alonsa. Španac je već spakovao kofere, pozdravio se sa ljudima u trening centru Čelsija i zahvalio osoblju. Bilo kako bilo, Alonso će krenuti put Katalonije. Pre ili kasnije. Pokušavaju londonski Plavci da ga upakuju u transfer sa holandskim vezistom, ako to ne prođe – Katalonci će morati da odreše kesu.

Za levog beka će Barselona, u slučaju da De Jong ne obrne ćurak, iskeširati londonskom klubu 10.000.000 evra. Ne žuri se preterano Blaugrani, jer i da dovede odmah Alonsa, ne može da ga registruje. I prvo želi da licencira igrače koje je već dovela.



tagovi

Frenki de JongMarkos AlonsoBarselonaČelsiLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Barselona
Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara