Komentari na vest

Čelsi predložio Barsi trampu: Alonso plus 18.000.000 evra za Obamejana

С

СанСиро

pre preko 1 godinu

30 милиона за играча од 33 године. Још један нападач који ништа неће показати у Челзију.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Pa ništa onda. Neka Čelzi da 30 miliona za Aubu, a ovi kad budu tražili Alonsa neka traže 20,25 miliona. Ova Barsa je užas od kluba. Njihovi vrede bogatstvo a tudji ne vrede ništa.
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Pristojna ponuda, mislim da Barsa ne treba da zavlači sad za milion dva. Izmislice Barsa za te pare nekog napadača a već imaju Depaja. A Celsi zna šta kupuje, nije nesto ali kad je frka ovo je pristojno rešenje, plus poznaje PL.
r

roni

pre preko 1 godinu

za 30 mil mogu rasforda da dovedu.nit je sporiji nit slabiji tehnicar,nit ima goru zavrsnicu a mladji 10 godina.kin iz juvea je novi prvi spic italije sto znaci da ce za 2 sezone njegova cena ici do 100 miliona i ko ga kupi sad taj je na konju a decko je zver,treba samo sansa da mu se da.e zato sto nemate oko za igraca zato cete propasti kao zeton majstori.za 3 sezone nivo west hema
P

Princ

pre preko 1 godinu

Legendo kakav Kin u Evertonu nije mogao da se sastavi , divlji igrac

_001966.76e7510d281b4d84a3523dd56ecf442a.2132

pre preko 1 godinu

Kean ne vakcinisan igrac
T

Trololo

pre preko 1 godinu

Prvo, Rashford je uzasan, a drugo, koliko god da je uzasan, englez je i nema sanse da bi ga Junajted pustio za 30 miliona.
r

roni

pre preko 1 godinu

princ u evertonu?ko tamo da ti namesti sansu?gomez ili pikford?
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Realno win win. Alonso bi se verovatno davno vratio u Spaniju da se nije desilo ono sto jeste. Svakako i njemu i Aubi nije bas najsvetlija buducnost po pitanju minutaze, ovako bi bilo najbolje.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Arsenal se zaista popravio kada je u pitanju transfer politika sto se tice dolazaka i platne strukture. Ali sto se tice odlazaka, tu je na najnizim granama. Evo primer auba. Raskinuli su ugovor sa njim, a barsa ga 6 meseci kasnije prodaje za 30 miliona. Lena, koji je sjajan golman u najboljim godinama, su prakticno poklonili fulamu za 4,5 miliona. Toreira otisao u galatu za 6. Genduzija, koji je veoma sazreo u marseju, prodali za 11. Mavropanosa, koji igra sjajno u stutgartu, poklonili za 3 miliona. Martineza, trenutno jednog od najboljih golmana u pl, prodali za samo 17. Da ne spominjem gnabrija kog su prodali za 5 miliona, verovatno najveca greska u zadnjih 10ak godina. I sad bih mogao 1000 primera da navedem jos. A nisam spomenuo igrace koji su besplatno otisli poput lake, kolasinca, cembersa, remzija i ostalih. I kuda to vodi? Pa tuda da trenutno betis nece ni evro da da za beljerina, vec cekaju da sporazumno raskine ugovor i dodje kao slobodan igrac. Igrac koji ima 27 godina i trzisnu vrednost 20 miliona… Siti bi gorepomenute prodao za nekih 400 miliona minimum. Tako to izgleda kad se ozbiljno posluje.
P

Princ

pre preko 1 godinu

To je u poslednje vreme , a ranije kakve je pare Wenger pravio od kvazi igraca
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

@Princ Nije venger otisao juce vec pre pune 4 godine. Mora zivot da se nastavi i posle njega, ovo je vec 9. prelazni rok od njegovog odlaska i ovakva politika je postala navika.
c

cfc

pre preko 1 godinu

A to je tako. Jesnostavno neki igraci ne kliknu u klubu. Pa i Chelsea je imao promasaje KDB, Salah, Lukaku. Ti igraci su dovedeni kao buducnost fudbala ali se nisu snasli i tad su isli za male pare jer se smatralo da ne mogu uspeti. Otisli u manje klubove i danas su to sto jesu. Evo i ovaj Italijan Casadei sto je dosao u Chelsea je buduca zvezda. Mozda se bas vrati u Fiorentinu negde i postane najbolji na svetu
J

Jaffa keks

pre preko 1 godinu

Slazem se. Evo Ndombele iz Totenhema otisao na pozajmicu od milion i otkup od 30. Covek nije zaredjao 5 utakmica u Totenhemu. Arsenal previse igraca prodao ispod cene i to daleko ispod cene. Leno je stvarno bio poklon. A i Toreira.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

@cfc Pa nije to bas isto. Njih trojica su realno bili klinci, celsi kupuje stotine klinaca svake godine i preprodaje ih i na tome ima ozbiljnu zaradu. Realno jedino je salah dobio kakvu takvu sansu. Nije se snasao i prodat je. Arsenal prodaje( poklanja ) proverene i dobre igrace. Arsenal je poklonio barsi kapitena i najboljeg igraca, lena koji je dokazano dobar golman i u engleskoj se snasao su takodje prakticno poklonili. Toreira je sjajan igrac, genduzi izrastao u sjajnog igraca i prodaju ga za 11 miliona. Pa siti nekog klinca iz akademije koji jos nije usao u seniorski fudbal proda za 10 miliona, o cemu dalje da pricamo…
g

gost123456

pre preko 1 godinu

Lukaku je najveći promašaj ikad, gledajući s financijske strane