Komentari na vest

Čelsijev Mister Promašaj inspirisan Benzeminim uspehom: I on je promašivao u Realu, a onda...

bez_EU4ije

pre oko 2 meseca

Ako se računaju samo prvi/startni napadači najjačih ekipa iz Liga Petice, ćuskija Nicolas Jackson je najgori u zadnjih 10 godina. Tehnički nepismen i sa katastrofalnim prvim dodirom, a prosječan u skoro svim ostalim kategorijama. Jedina sreća u nesreći je što je plaćen (u današnje vrijeme jeftino) samo 35 miliona evra, pa bi mogao biti solidna opcija sa klupe. Ali prvi/startni napadač nikako.
g

gostgg

pre 2 meseca

lepo sam procitao ovde jedan komentar, nikad vise sansi na utakmicama a nikad manje golova, zato sto je danas primetan nedostatak tehnike ofanzivnih igraca jer se sve svodi na brzinu i jacinu kao da je atletika u pitanju
P

Pogledao sam

pre 2 meseca

Nekih 10ak utakmica gde je igrao ovaj momak i zaista kada dobijem sina vodicu ga na fudbal i posle fudbala na džoging da ima kondiciju. Danas garantujem da ako znaš šta je lopta, ako možeš istrčati 12-13km na utakmici i ako ideš 3-4 dana nedeljno u teretanu da bez problema dobijaš ugovor od bar 1m eura po sezoni. Što se ovog tiče, jad, beda i očaj da se na televizoru prikazuju njegove igre deci.
M

Mister Madeira

pre 2 meseca

Ako pazljivo pogledate ovu kompilaciju promasaja Benzeme, videcete da mu je sve i jednu namestio Ronaldo. Veliki CR7
D

Drobilica kicme

pre 2 meseca

Decko je klasicni balvan,drvo javorovo.
J

Jaffa keks

pre 2 meseca

Jao druze, uporedjujes se sa Benzemom. On sa 18 godina bio u jednom Lionu, koji je tada bio pojam za ovaj danasnji. Sa 20 godina nema ko ga nije zeleo u timu. Vengerova ne prezaljena kupovina. I sad se ovaj uporedjuje sa njih. Pa ti druze masis sanse jer si glup, a i tehnika ti nije jaca strana. Jeste decko brz i jak, ali protiv Sitija bi dao makar gol, da zna loptu da kontrolise kako treba. A i odluke su mu u najmanju ruku diskutabilne u previse slucajeva. Moze bitn solidan napadac, ali nista vise od toga. Ne znam sta je sa ovim fudbalerima i ovakvim izjavama koje nemaju dodira sa realnoscu.
F

Florentino

pre 2 meseca

Ti nekoms govoris da je glup, a ne znas nista l decku. Pre se to za tebe moze reci jer rec "neprezaljena" pises odvojeno. Decko ima 22 god i igra u Celziju. Za tebe je to nista. Smesan si.
И

И

pre 2 meseca

Nije se uporedjivao.
L

Lektor

pre oko 2 meseca

Govoriti nekome da je glup i napisati "ne prezaljena" odvojeno je bas simpaticno moram priznati. Sportski pozdrav!