Komentari na vest

Češka gledala „Povratak otpisanih“: Partizanov herojski odgovor posle užasnih 45 minuta

A

Attack

pre preko 1 godinu

Najgori stručni štab u istoriji kluba. Nađ i Petrić su dve neznalice na kub. Igračima svaka čast!!! Ova ekipa ima limitiranih igrača ali je generalno dobra i sposobna za prolaz dalje.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Objektivno, Partizan je izvukao ovaj bod na srecu. Znaci, da se ne lazemo. Dva suta Dijabatea, dva odbitka u gol. Tako nesto ce se sledeci put opet desiti za u najbolju ruku 100 godina, a mozda ni tad. Tako da mi licno nije uopste krivo sto su Cesi na kraju izjednacili. Bilo bi naravno ljepse da smo izdrzali do kraja i pobjedili, ali kad covjek sve uzme u obzir ovaj osvojeni bod je, po meni, velik kao da smo ih osvojili sva tri. Tri kljucne stvari koje su, po meni, odlucile ovaj mec. 1) Petriceva debilska odluka da i ovu utakmicu pocinje sa Belicem u startoj postavi. Kao prvo i prvo, u Evropi ti, Petricu, ne treba bonus u timu. Ako nisi u stanju da pratis/razlikujes takmicenja u kojima ti tim igra, e tek onda nemamo sta vise da pricamo – onda se ovde uopste ne radi o tvom trenerskom znanju/ne znanju nego si ti, covjece, za staracki dom ako bar toliko ne mozes da pratis sta se desava. A kao drugo i drugo, jel ti mozda posao ovisi o tome da ga forsiras u prvo postavi? O cemu se radi? Nemoguce je da ne vidis da koliko lik objektivno ne zna. Jednostavno nemoguce. 2) Belicev crveni karton. Ali kao pozitivna stvar. Koliko god to bizarno zvucalo, ne salim se uopste. Poslije njega kao da smo proigrali. Kao da nas je on kocio cijelo vrijeme, pa kad je izasao iz igre kao da je cijelom timu jednostavno spao neki teret sa ledja. 3) Uvodjenje Andradea umjesto Zivkovica. Nije to, naravno, do nekog Petricevog "trenerskog genija" nego je to jednostavno bila isforsirana zamjena. Imas igraca manje u sredini, a protivnik te vec rastavlja na djelove. Znaci, nema tu sta da se pretjerano misli. Garantujem da se Petric na poluvremenu cisto prepao rezultatske katastrofe i u tom strahu, sretan kao sto je sretan, uradio najbolju mogucu stvar koju je mogao da uradi. Suma sumarum, uzasno je sve ovo bilo, ali mislim da u ovom Petricu imamo neku taliju. Nacin na koji covjek dobija izgubljene utakmice i sacuvava glave vrijedne bodove je skoro pa nestvaran. Nadam se samo da ce nas ova sreca pratiti dok se napokon ne otjera ova uprava koja je, objektivno, jedan i jedini pravi krivac za situaciju u kojoj se nalazimo.
G

Gost11111

pre preko 1 godinu

Ovi iz Slovackog igraju na terenu malih dimenzija. Na njihovom terenu bi trebalo uvek da bude kiša golova. Ali verovatno ne igraju uvek tako ofanzivno u prvenstvu. Na vecem terenu i gostima ovakvom igrom Slovacko nece dati nijedan gol, posebno u Kelnu i Nicu. A zato na njihovom ocekujem kisu golova.
G

Gost111111

pre preko 1 godinu

DOvi iz Slovackog igraju na terenu malih dimenzija. Na njihovom terenu bi trebalo uvek da bude kiša golova. Ali verovatno ne igraju uvek tako ofanzivno u prvenstvu. Na vecem terenu i gostima ovakvom igrom Slovacko nece dati nijedan gol, posebno u Kelnu i Nicu. A zato na njihovom ocekujem kisu golova.

Fudbals

pre preko 1 godinu

Ovaj Belic ko krstareca raketa opasan da li je neko rekao Petricu da u Evropi ne mora da igra sa bonusom.
m

mikele 72

pre preko 1 godinu

Imali su jedno 20 centarsuteva u 16 bez bloka,Markovic loš..Filipović...sta reci -tuga.
U

Upravaaaaaa

pre preko 1 godinu

Napoljeeeee
U

UPRAVA

pre preko 1 godinu

NAPOLJE
n

nzz

pre preko 1 godinu

Mislim da je ovo najveca lekcija Petricu da ne treba sa 5 pozadi nikako i nikada vise!!
s

srbenda 777

pre preko 1 godinu

kako je krenulo,super ispalo,Petrić ubo izmenu sa Andradeom ali katastrofalna greška sa Filipovićem, Diabate za ovakav Partizan brutalan igrač,šteta Stolice i katastrofalnog starta,komšinica trenutno ništa jača od nas
К

Констракта

pre preko 1 godinu

Привидно је то што пишеш, јер да је неке реалности не бисте бодове узели ни у Нишу, Новом Саду, Крагујевцу... Тако да би ових -5 било би доста више, али је то небитно јер стену дербију победили...
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Ko savetuje Petrica u poluvremenu i ciji je igrac Belic?!
p

plavac

pre preko 1 godinu

terzićev
B

Boki-Volim-Partizan

pre preko 1 godinu

Da se zahvalim Novinaru Vujadinu Tomkovicu pravi Kralj koji je lepo napisao u svom tekstu o Partizanu. Retko sam uzivao kad sam citao takav tekstu. Svaka Cast Worldclass 👌👌👌
P

Pokazatelj

pre preko 1 godinu

Videlo se ustvari koliko je falio belic u drugom poluvremenu.. Hahahahaha. Sad sledeće sedmice bez natka i moraće fejsa na teren..
V

Viktorija

pre preko 1 godinu

Dijabate magija. Rikardo majstor. Marković. Filipović užas, i žile u prvom ali jumački posle gluposti belića dječije. Momcima ipak čedtitke. Idemo dalje
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

Po ko zna koji put svaka cast stranci!Rikardo cestitke na rekordu!A gde je sad onaj pametni sto mi se javio za Belica?Za onakav potpuno nepotreban i opasan start mi ne bi u zivotu prisao stadionu a pogotovo na njihovoj polovini kada tvoj tim gubi 2:0 i to na strani!Steta za onu precku Rikarda ali kako je pocelo odlican rezultat na kraju...UPRAVA NAPOLJE!Partizan i samo Partizan!
A

Aca sd

pre preko 1 godinu

Užas...Filipović zalutao...štoperi izgubljeni...strašno naivno...Uprava ostavke....
Č

Čekaj, čekaj...

pre preko 1 godinu

Ništa mi nije jasno. Jel Češko ili Slovačko?!
S

Slovačko

pre preko 1 godinu

Je klub u Češkoj :)
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Ovi da su malo organizovaniji,dobili bi ovo 2 razlike lagano.
F

Fejnord Aekovic

pre preko 1 godinu

JEDVA IZVUKOSE NERESENO PROTIV 8 KLUBA U CESKOJ,BRUKA ZA GINISA!
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

Cim si ti fejnord jasno je da nemas vise od 12 godina.Mleko pa na lalanje
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

Nele botino gde si na utakmici kada igra tvoj tim!?
K

Kon

pre preko 1 godinu

Fejnord Aeković @Pozdrav od Omonije Šerifović-Makabić.
R

Realni Arth

pre preko 1 godinu

Partizan dobio bod, mogao sva tri, jer koliko god da ima slab tim, bolji je od ovih, ali sta je tu je, bolje i bod nego poraz, mada blize pobedi je bio. Da mi neko rekao da je Sanicanin zaista toliko slab a Vujacic skoro isti, ne bih verovao, citao sam komentare Partizanovaca i nekako sam mislio da su prestrogi, zbog Sanicanina i ovog Vujacica, ali covece u pravu su delimicno! Uostalom, videcemo kako ce sve to izgledati, ali imam jedno pitanje, da li ovi iz uprave planiraju neko pojacanje, jer ovo je bas tano, ne mogu isti igraci da guraju celu sezonu?!
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Kakav je dunster ovaj Petrić, pa to nije normalno. Krene sa tri štopera i primi 2 gola za 20 minuta. Drugo poluvreme se vrati sa 4 u liniji i igračem manje preokrenemo rezultat, a onda opet vrati na 5 pozadi i zamalo da izgubimo. Umesto da Natha menja Fejsa a možda i nekog od špiceva sa vezanim igračem, on vrši samo dve izmene (jedna prinudna) a ima igrača manje 70 minuta. Dobro se ovo i završilo. UPRAVA NAPOLJE!
N

Nicker

pre preko 1 godinu

Stolica je neverovatan... U 6 utakmica je uspeo da izgubi titulu,izbaci nas iz LE,da zbog njega ode Iliev koji kakav god da je zna da prepozna dobrog igraca,i sada kada smo raskrstili sa njim jos nas muce njegovi repovi Belic i donekle Filipovic,jer lopta kod 3. gola Slovackog nije morala u korner...

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Odma sam znao kad je Filipovic izbacio u korner da ce da primimo gol.
G

GostRadan

pre preko 1 godinu

Bod za dalji plasman ne znaci nista. Ali izgubili smo tri zahvaljujuci treneru koji pocinje sa nelogicnom postavom i zavrsava isto tako. Popovic nije golman za Partizan, Zivkovic ne zna i ne moze da igra odbranu, a Filipovic nije ni za prvoligaski fudbal. Videlo se na kraju da nemamo ko da udje, a da bude na nivou. Dok ne dobijemo golmana i desnog beka nismo ozbiljna ekipa.
v

vlax

pre preko 1 godinu

Da imamo upravu i da imamo trenera, ovo bi danas bila lagana pobeda Partizana.
D

DzoniRS

pre preko 1 godinu

Iskreno, dom staraca Slovacko vas oducio od fudbala. To sto ste dali 3 gola je puka sreca, prvi kroz sumu igraca i nogu, drugo odbijanka koja nije ni isla u gol, treci lose izbacivanje odbrambenog igraca Rikardu na nogu. Doduse, i oni su dali treci gol talicno, ali kad igras protiv ekipe kojoj je prosek godina 33, gde imaju 3-4 igraca koji su blizi cetrdesetoj nego tridesetoj, i ta ekipa ti sutne preko 20 puta na gol, onda i treba da slavis nereseno. Partizan na kraju uz mnogo srece izbegao zasluzen poraz, iz 4 suta 3 gola i precka. Niti inicijative, niti igre, niti icega, a 3 data gola. Mnogo srece imate, ponovo. Ko ne vidi to na ovoj utakmici, taj nikad nista nece shvatiti...
K

Kneževina...

pre preko 1 godinu

Mobako 🖤🤍🖤🤍🖤🤍 Jedva čekam početak...kao i kraj 🤙🤙🤙🤙🤙
M

Ma ajde

pre preko 1 godinu

Ti čoveče baš patiš.
C

Cer

pre preko 1 godinu

Svi njihovi golovi su majstorije, nasi srecni. Aj pali gledaj da vas ne odvali rezervni tim Monaka
S

Smislov

pre preko 1 godinu

Moje saučešće. Monako.
a

abrakadabra

pre preko 1 godinu

Trener diletant. Golman nikakav od koliko ispucavanja je pogodio teren. Postavka igre protiv Hamruna i veceras definitivno za otkaz Petricu. Uprava napolje i da dodje Gacinovic da covek bar postavi igru kako treba. Stolica i Petric dva najgora trenera u istoriji Partizana.
7

7859

pre preko 1 godinu

Ovi se bar bore mora covek da bude posten... Imaju igraca manje i okrenu 2 0....nisu ovi nesto al nisu ni Zvezda ni Partizan.. A to sto smo mi istripovali to je druga prica
i

igor78

pre preko 1 godinu

Sada odmah tražiti 2 štopera i prvom prilikom prodati Saničanina i Vujačića, pod hitno. Panika koji njih dvojica stvaraju u odbrani lošim procenama i očajnim reakcijama je nemoguće ispraviti, pa Anćelotija da dovedu čovek ne bi tu ništa mogao da uradi, nula talenta i kvaliteta.
&

&

pre preko 1 godinu

Marković za 0 čistu.. Dijabate ko roben. Kakav igrač. Još posložiti
O

Orao

pre preko 1 godinu

Druze, nije da ih branim, ali oni vece nemaju kad igraju 3 u liniji. To svaki prosecan covek koji se bar malo razume u fudbal vidi. Sa 4 pozadi mogu da funkcionisu.
G

Gostbre

pre preko 1 godinu

mislim da petricu treba reci da se vise ne dokazuje i izmislja toplu vodu...nego da se drzi sistema 4231 i bog da nas vidi...UPRAVA NAPOLJE
j

južni front

pre preko 1 godinu

Bravo !
1

187 187

pre preko 1 godinu

Pre utakmice latinska izreka, posle utakmice hebrejska.
C

Cellamare

pre preko 1 godinu

Petrić je bolji trener od Cokne. Cokna je jedino moderniji. Mislim modernije se nosi.
i

iskrenopitanje

pre preko 1 godinu

Za koji klub vi to navijate kad vam je ovo dobro?

rty

pre preko 1 godinu

Da bi prosli ovu grupu morali su da dobiju obe protiv ovih. Ovako Nica i Keln ce lagano u sledecu rundu X ne odgovara ni jednoj ekipi
h

hahaha 1

pre preko 1 godinu

Partizan ima novo mitsko biće A.Pavlovic ......
M

Mocart alkoholicari

pre preko 1 godinu

Znaci Partizan je pobedio Floru iz Ceske sa 3-3? hvala nismo to znali
9

933

pre preko 1 godinu

Jedina dobra stvar u svemu ovome je što ovaj jad Belić neće igrati sledeću zbog crvenog.
P

PD

pre preko 1 godinu

Ja hteo da napišem identičan komentar ali si me preduhitrio. Samo da ga ne gledam u revanšu.
P

Panenka

pre preko 1 godinu

Varaš se, iz nekog razloga Belić mora da igra.
K

Klasika

pre preko 1 godinu

Sad napravite pobedu od remija sa jednim Slovackom, svi ste vi u sprezi sa upravom jsd-a
N

NAPOLJE

pre preko 1 godinu

Uprava napolje.
2

20901

pre preko 1 godinu

Kako je moglo biti - ispalo je super. Ali treba biti realan i reći da su ovde izgubljena dva boda, a ne osvojen jedan.
i

iz 1 u x

pre preko 1 godinu

kapa dole za pokazan karakter, svaka cast momci stvarno, nema šta da vam se zameri! mogu cigani da se smeju sto smo igrali nereseno, ali ovakav povratak je za pohvalu ekipe, Gordan digao ekipu, da je Stolica tu ovo bi zavrsilo sa 5 u našoj mreži
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Gordan je upropastio ekipu sa ovom diletantskom postavkom i trl štopera, koji su neugrani, sudaraju se i samo čekaju da neki drugi uradi posao za njih. Da smo igrali 4-4-2 sa Andradeom od početka ovo bismo lako rešili.
A

A u Nici demonstracija duha evropskog zajedni

pre preko 1 godinu

Ispustena pol-pozicija za prolece u Evropi. Dva ispustena boda koja bi mogla biti na kraju preskupa. Steta. Da se sacuvalo 3:2 i da se nadas necemu sa Nicom i Kelnom.
3

3x3

pre preko 1 godinu

Neka vidi Terzić da se sa matorim igračima ne igra fudbal,Slovačko ima prisek godina kao i Zvezda.
I

Ivan pfc

pre preko 1 godinu

Sta radi Pandurovic mladji u strucnom stabu Partizana? Ili je tu da tata obezbedi sina?
:

:3

pre preko 1 godinu

Kako je očajan Partizan. Sakrio Slovacko loptu kao da je Sevilja u prvom poluvremenu. U drugom dva gola posle loše reakcije domaćih i onda prosuta pobeda. Bod kao kuća.
S

Simao

pre preko 1 godinu

Sad će opet da se pišu hvalospevi o jednoj prosečnoj ekipi. I onda će opet da pomisle da su dobri, i opet će da kukaju da ih kradu i da su oni najbolji! Sramotan tim!
V

Vini Jr

pre preko 1 godinu

Saničanin, Andrade, Filipović HOROR...
M

Majko milaaa

pre preko 1 godinu

Filipovic udje cistu loptu u kornu promamo gol on stoji kod golmana sve za 4 min kolko je igrao
R

Realan skroz

pre preko 1 godinu

Sa kojim Bogovima vi pricate mila majko...
M

Miha1990

pre preko 1 godinu

Nema tog napadača na ovoj planeti koji će dati više golova nego što Serdar Janko i kralj Tvrtko mogu da prime.
К

Констракта

pre preko 1 godinu

Нисам знао да је 3:3 победа...

Jax

pre preko 1 godinu

Ovaj belic je ku*ac na bicikli namerno dobio crveni Nije dzaba pantic reko za njega sledeci je jovic da dobije crveni

cofi_pfc03

pre preko 1 godinu

Ovaj bod ovako osvojen je zlata vredan
a

abc

pre preko 1 godinu

hahaha ne sprdaj se, ovakav tim vas je pomnožio sa nulom u prvom poluvremenu. partizan X 0=0
G

Gostik

pre preko 1 godinu

luzerski odigrase mogli su uzeti sva 3 boda diletanti.