Komentari na vest

Citira Benzemu i ponovo igra fudbal, a Mali Mocart je odavno znao da je Birmančević dečko za Spartu

A

ApaolutnoJa

pre 6 meseci

Kod nas je problem sto se ne zovu igraci sa strane, vec maltene samo iz Lige petice...Treba i ovim momcima dati sansu, ne samo da dobiju poziv vec i da odigraju koje poluvreme jer ko zna, mozda se bas Birma uklopi u taj sistem koji Piksi trazi. Nije Birma nista manje kvalitetan od nekih reprezentativaca da se ne lazemo.
L

Lazeta

pre 6 meseci

Zasto ovog momka i Filipa Stevanovica Piksi ne zove? Stevanovic igra redovno u Holandijskoj najjacoj ligi, ako moze S Mitrovic i Djuricic zasto ne bi mogao on?
i

iz sljivika

pre 6 meseci

Filipe, ti li si?
L

Lazeta

pre 6 meseci

Ajde pojasni mi zasto ne??? Prva Holandijska liga, krilo koje igra sa obe noge, Radonjic ni ne igra, Racic isto.. pa ajde kazi ZASTO NE?!
V

Veljko9

pre 6 meseci

Ovaj decko vise zasluzuje poziv od Radonjica trenutno, igra i Ligu Evrope, najbolje ocenjen igrac njegovog tima.
L

Ludakkkk

pre 6 meseci

Juče na konferenciji za štampu “stručnjak” pominje Kabića i Stefana Mitrovića, forsira “mladog” Lazovića, a Birmančević je duplo bolji igrač od sve trojice.
D

DonKyo

pre 6 meseci

Kad se setim samo kako je posprdno govorio o Partizanu kada je trebalo da predje u jaci klub iz Čuke. Čak je i Zvezdu nipodaštavao tada... Prosto mi milo sto igra u ovako "jakoj" ligi, i evropskom "velikanu" Sparti iz Praga.
.

.....

pre 6 meseci

Kakvo smo mi krilo propustili zbog vodja sa severa. Decko je igrao za Partizan u mladjim kategorijama, ali navija za Zvezdu i dolazio je na Zvezdine utakmice, ali dzaba nama huligani odredjuju ko moze a ko ne moze da dodje.
t

tsss

pre 6 meseci

Dobro ga znam, iz mog je mesta kod Sapca i znam koliki je Zvezdaš od detinjstva!!!
Ш

ШЉШЉШЉШЉШЊШЊШЉ

pre 6 meseci

А исти ти који су забранили његов долазак пјевају Олајинки, Букарију, Красоу, Шерифу, Канги и Ђиги " у бој крените јунаци сви"