Komentari na vest

Crna Gora, jedina Ex-Yu zemlja bez nastupa na velikom takmičenju

J

Jovo Martic

pre oko 1 godinu

Kosovo takoder
C

Colak Luka

pre oko 1 godinu

Nije jedina Kosovo nije bilo
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Ljudi pricamo o zemlji koja ima maksimum 700 hiljada stanovnika, ako ima i toliko.. Odbijes zene, starce, djecu, ostala zanimanja, odbijes Kavače i Škaljare, i koliko ostane? Ako ima 2000 momaka da se bavi fudbalom, to je puna kapa.. Samim tim, izbor igraca jakoo slab, infrastruktura ocajna, nema ni novca.. Dobro oni i igraju, obzirom kakva je situacija generalno.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

U pravu si za broj stanovnika. A jel bila veća u vreme Savićevića, Mijatovića, Brnovića, Šabanadžovića?
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Nije bila veca, ali samo potvrdjujes ovo sto sam rekao.. Oni i sad imaju par dobrih igraca (Savic, Marusic, Jovetic), ne klasa kao Dejo i Pedja, ali su ok.. Problem je u ostatku ekipe, a tu je problem mala drzava i malen izbor igraca.. I ovi igraci sto si nabrojao ne bi mogli sami, ako bi ostatak ekipe bio iz Sutjeske, Decica i Cukarickog (a Sabandzovic bi i igrao za Bosnu svakako).. Moje misljenje je da cak i ne igraju toliko lose, ne znam da ih je iko iznabijao u nekim kvalifikacijama, ali dobro.. Moje misljenje, ne mora biti tacno:)
G

Gost088

pre oko 1 godinu

@d.g. Kralju imaju oni i sad po dva, tri ozbiljna igraca kao i tad. Samo treba ti jos dvadest i dva da sastavis reprezentaciju...
V

Vlada79

pre oko 1 godinu

Uz duzno postovanje prema autoru teksta moram da napomenem da dugo nisam procitao besmisleniji tekst. Kazete, crnogorci se vec hvataju za glavu jer se blizi kraj eri Savica i Jovetica a u prvom delu teksta navodite da se nikad, ali nikad, nigde nisu kvalifikovali, pri tom su bili i poslednji u grupi sa 3 boda? Pa sta se onda hvataju za glavu, gore od toga ne moze. Bolje bi im bilo, kao i nasima u savezu da pocnu nesto da rade umesto sto bleje i trose novac koji savezi dobijaju od Fifa i Uefa.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Klupski fudbal im je u katastrofi. Sa mladima se ne radi kvalitetno kao i u Srbiji. Savićević kao veliki bivši as ne zna da vodi savez. U vreme njega iz Crne Gore su bili Mijatović, Brnović, Šabanadžović... Sad im posle Savića i Jovetića sledi pomračenje.
R

Realno posmatrano

pre oko 1 godinu

Ova ekipa Crne Gore je tuzna, u veznom redu Scekic i Vukan Savicevic, napad Krstovic, svega par igraca vredna pomena, to su Savic, Marusic i Jovetic, sve ostalo...
G

Gosty

pre oko 1 godinu

Trece mjesto u grupi ne vodi ni u kakav baraž, prva dva idu na Euro, nema baraža.
G

Gost090

pre oko 1 godinu

naravno da ima baraza, ucestvuju i pobednici lige nacija
T

Taras

pre oko 1 godinu

po tvome bi ispalo da na ep igra 21 reprezentacija
G

Gost090

pre oko 1 godinu

Baraž lige nacija nema dodirne tačke sa ovim Euro kvalifikacijama. Kroz baraž lige nacija ce se popuniti ta tri mjesta za Euro. Ako Crna Gora završi treca u ovoj grupi Euro kvalifikacija, igrat ce baraž jer je u Ligi nacija osvojila svoju grupu, a ne zato što je u ovoj grupi bila treca.
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

I mi ćemo za par godina ako ova uprava i vlast ostane i nastave sa uništavanjem Partizana, jer niko osim Partizana i Vojvodine ne izbacuje igrača za reprezentaciju.
I

Iskreno

pre oko 1 godinu

Upravo su nas ti igrači Partizana kostali ispadanja u grupnoj fazi na SP naročito u odbrani,a Erakovic najbolji stožer Srbije sedi na klupi.
a

ali druže

pre oko 1 godinu

kakav si ti lik,svaki tvoj komentar je pun mržnje...ti mrziš sve pa čak i sebe!!
a

ahahhhhaha

pre oko 1 godinu

Videli smo Erakovica protiv Litvanije Hhahahahaha vezara
G

Gost@Milenko Mrzilac Erakovica

pre oko 1 godinu

Bas bih voleo da drzava krene da unistava Zvezdu kao sto unistava Partizan. U fudbalu vam placa licence i transfere, dobili ste stadion za dz, dobili trening centar za dz, u kosarci Arena besplatno i sa pravom prvenstva, u ovaj tim spiskano 60 miliona u poslednjih godinu i nesto dana, banka Partizanu placa zato sto je Partizan podigao kredit kod nje, poreze placate njivama, u vaterpolu dobili bazene besplatno u sledecih 50 godina ako se ne varam, 7 miliona evra duga nestalo, istovremeno krenuli da rastu i odbojkaski i rukometni tim, ali te sportove i ne pratim toliko pa nemam bas detaljne informacije. Sta li bi bilo da vas drzava ne unistava? Ili kao sto rekoh, ne bi bilo lose da i Zvezdu krene ovako da unistava kao vas.
I

Iskreno

pre oko 1 godinu

Tako će i ostati,ovdje se pita Srbija i Mađarska.
Y

Yui

pre oko 1 godinu

Slovenije nema na mapi već 15 godina..

VrloZadovoljanTip

pre oko 1 godinu

Crna Gora je vrlo vrlo tanka fudbalski.Liga im je dosta slaba,setimo se ponizavajucih rezultata njihovih klubova u evro kvalifilacijama.Njihov sampion bi bio kandidat za ispadanje u nasoj ligi.Znamo kakav je nas klupski fudbal,e,pa,oni su za dve klase losiji.Vecina njihovih reprezentativaca su nivo nase super lige.Tako da losi rezultati nisu iznenadjenje.Voleo bih da Srbija i C.Gora prodju,ali mislim da se Madjari tu itekako pitaju,i da su dosta jaci of C.Gore.
T

This

pre oko 1 godinu

Pobedili su Bugarsku,koja ima dosta ozbiljnije timove od cg..