Komentari na vest

"Crna Gora nije ništa slabija od Srbije"

p

pdk

pre 8 meseci

U kednom momentu, onda sa Englezima kad su se klali u grupi, CG i imala pribliznu reprezentaciju nama. Jer smo mi bili mogu slobodno reci na dnu svom, ali opet nisu bili isti vec priblizni, za koplje ispod. Ali sad ovo, cemu ova izjava i poredjenje. Pa realno CG niti ima tim, niti igru, niti neko ime..bar tri klase ispod nas. I ako ih ne potcenjujem tako je.
j

jooooj123

pre 8 meseci

cemu ovakvo omalovazavanje? 3 klase i sl...kakav smo mi to uspeh ostvarili da bi mogao ovako da pricas? citajuci tvoj komentar pomislio bi covek da smo Brazil! sto se Crnogoraca tice,sasvim solidna ekipa...ali nije realno ni da ocekujes da zemlja sa 600k stanovnika bude vele sila...sto se imena tice,tu gresis...imali su i imace ih...ako kazes da nemaju imena,onda verovatno nikad nisi cuo za Stefana Savica? a kad vec ne znas,imas google. pa ces videti da je godinama jedan od najboljih stopera na svetu! e vidis posto nemaju imena,ja bih celu nasu odbranu menjao za njihovog Savica!
G

Gjjb

pre 8 meseci

Šatirani držite se vi košarke jer se u ovaj sport razumete kao i Gabonci u nordijsko skijanje!
X

XavieRS

pre 8 meseci

druze idi igraj kosarku..batali taj fudbal..numete..
S

Sabago

pre 8 meseci

Zar stvarno neko moze da poredi reprezentacije Crne Gore i Srbije u fudbalu? I to igrac fudbalske velesile - Litvanije! Pa oni su,da ne budem grub, divlja ekipa. Koji su to njihovi jaki klubovi i poznati fudbaleri? Gde njihovi igraci igraju u evropskim klubovima?

Leki

pre 8 meseci

imali su gotivna možda dva igrača gošu Arlauskasa i beka Stankevičijusa koji je igrao za Sampu..

Mali peca

pre 8 meseci

od cega boluje ovaj
V

Veljko9

pre 8 meseci

Vlahovicu i Mitre dajte im 5 u sred Litvanije zbog onog na kosarkaskoj utakmici, gadni kao usrase!
D

Da bree

pre 8 meseci

Što onda izgubiše od te iste Srbije?
P

PeraV

pre 8 meseci

Jaci su i od Danske, Belgije, Poljske...za nijansu slabiji od Brazila i Francuske.Mozda su negde peta ili sesta reprezentacija sveta, jednostavno sve puca od kvaliteta, od selektora Radulovica preko stopera Vujacica pa do spica Krstovica.