Komentari na vest

Crne slutnje se obistinile, Fatiju stradao butni mišić

i

iskrenogovoreci

pre preko 2 godine

ok igrac ali isti dembele sto se svega tice
n

ndmdmkf

pre preko 2 godine

i jos na sve to Kutinjo odbio da udje u igru. Haos
t

takoitreba

pre preko 2 godine

pametan ,treba i on da se povredi
P

Pjer

pre preko 2 godine

Meni ovde sve lici da Barcelona nema dobar medical stuff. Jer mo je nerealno da se igraci toliko brzo povredjuju idu iz povrede u povredu. Ja razumem da ima veze i kakav zivot vodis van terena, ali osoblje mi se cini kao jako lose..

skaut1389@gmail.com

pre preko 2 godine

Dembele version 1.2
R

REALNOv

pre preko 2 godine

Nisu smeli da čačkaju ,,OTCEPLJENJE,,od Španije,biće im sve gore
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Toliko o tim cudesnim talentima od 50 kg. Naprave zvezde od njih sa 18 godina, kad jos nisu razvijeni i onda ih povrede uniste. Uspevaju samo oni koji su snazni vec u tim godinama. Koliko je u istoriji fudbala, uspelo igraca sa ovakvom konstitucijom? A da su postali najbolji na svetu? Bilo je fudbalera, koji nisu bili bilderi, ali ipak Mesi je sa 18 godina bio bar duplo cvrsci i snazniji nego Fati i Dembele. Kakve je noge imao Ronaldinjo, balans. Ovi klinci mi izgledaju kao da ce vetar da ih oduva. Talenti nisu sporni, to bi bili top igraci kad ih niko ne bi odmah gurao i kad bi se, kao ranije cekalo da prvo ocvrsnu. Ovako nema sanse, gurnu ih u seniore zbog talenta, a nisu spremni fizicki i uniste ih. Svako treba u svoje vreme da dobije sansu. Neko ocvrsne sa 17, neko sa 22,nije svako isti. Ronaldinjo je tek sa 18 zaigrao za Gremio, a i u juniorima je bio bolji od svih seniora Gremia. Ali da mu je neko dao sansu sa 16,umesto sa 18,mozda ne bismo culi za njega danas, jer bi ga neko polomio. E to su slucajevi danas, jer su pare prioritet. Ako imas kvalitet za seniore igraces i sa 14 godina. A to je greska.

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Za Ronaldinja u njegovim 20tim nije znao niko osim roditelja i prijatelja. Covek je postao poznat sa 24 godine i trajao samo 4. Kad je otisao u Milan tad je vec bilo 6 meseci kako propada.
P

Petar88

pre preko 2 godine

Sine nemoj se brukati. Čuj Ronaldinjo postao poznat sa 24 godine i trajao 4 godine. Smešnije stvari nisam čuo odavno. Sinak Ronaldinjo je postao poznat već sa 18 godina. Tada je svet čuo za mladog čarobnjaka sa stalnim osmehom na licu. Sa 19 godina postao standardan u reprezentaciji Brazila. Sa 21 godinu došao u Evropu, tačnije Pariz i očarao Stari kontinent svojim potezima. Sa 22 godine na SP 2002 činio ubitačni trio RRR, Ronaldo, Rivaldo i Ronaldinjo. Sledece godine prešao u Barselonu gde je nastavio sa magijom. Sa reprezentacijom osvojio sve što se može osvojiti. SP, Kopa Amerika, Kup Konfederacija. Na klupskom nivou osvojio najprestižnije turnire u Evropi i Južnoj Americi. Tačnije LŠ i Kopa Libertadores. I kao što bude sa 95% Brazilaca, čoveku kasnije dosadio fudbal i sa 28 godina, pa do kraja karijere lagano igrao. Tako da je Ronaldinjo trajao 10 godina na najvišem vrhunskom nivou, a ne 4 kako ti kažeš.

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Pa carobnjak sa 18 godina umesto da ode u tada jak Milan, Real, Manchester on je otisao u 10ti klub Francuske PSG. Fantazija, sine moj.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

Kakva usr.... sezona , ne može gore . Vodiš 3:0 na poluvremenu primas gol u zadnjoj sekundi za 3:3 , ovaj se povredio..... idi beži
A

Apis1917

pre preko 2 godine

Nema od njega leba...Ja jesam Realovac al ova Barselona ko da je na Boga kamenje bacala.
F

Fati

pre preko 2 godine

Veliki talenat ali od momenta odabira da igra za Spaniju u kojoj nije ni rodjen i zaboravljanja na svoju zemlju u kojoj je odrastao Pupuu Novu Gvineju desavale su mu se teske povrede,odstranjen mu je i meniskus sto povecava sanse da ce se sve vise povredjivati i zavristi uskoro karijeru mozda mu se sve vratilo ali tuga ...
K

Klasican

pre preko 2 godine

Komentar prosecnog srbina koji prati zadrugu
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

Neki vrač sa štapom i minđušom u nosu ga prokleo 😂🤣

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Bili saman
P

Pravi golman

pre preko 2 godine

On je rodjen u Gvineji-Bisao, mislim da nikada nije ni bio u Papui...
P

Paun97

pre preko 2 godine

Ja sam čuo da je bio dva put