Ansu Fati (©Reuters)
Ansu Fati (©Reuters)

Crne slutnje se obistinile, Fatiju stradao butni mišić

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.11.21. | 01:40

Vreme povratka nepoznato

Neće biti lako Ćaviju da u Barseloni uspostavi novi poredak i vrati stari sjaj. U Vigu je mogao da vidi obe strane Barsinog fudbalskog mentaliteta, ali i povredu Ansua Fatija zbog koje je mnogima u klubu zastala knedla u grlu.

Ubrzo posle remija protiv Selte, Barselona je zvanično potvrdila ono što su svi negde i slutili – Fatiju je stradao mišić buta leve noge i moraće na pauzu. Koliko dugu, to još niko ne zna i moraće da prođe nekoliko dana kako bi se stvorila jasnija slika, ali prvi specijalistički pregledi nisu bili optimistični.

Izabrane vesti

Jasno je da bi ovako česte povrede supertalentovanog krilnog napadača mogle da postanu hroničan problem za klub koji mu je nedavno dao poverenje i s njim produžio ugovor do 2027. godine jer je viđen kao jedan od nosilaca budućih projekata zajedno sa Pedrijem. Podsetimo, Fati se tek nedavno vratio na teren posle teške povrede kolena zbog koje je bio odsutan preko deset meseci. Do najsvežijeg problema Fati je već morao na kraću pauzu zbog povrede kolena – doduše, ne levog koje je u prošlosti već dvaput operisao – zadobijene u nedavno odigranom Klasiku. Ovo je sada osma povreda momka koga mnogi vide kao najvažniji produkt klupske škole Masije poslednjih godina.

Četvrtak, 20.45: (7,50) Grčka (4,00) Španija (1,55)

Barselona od ranije ima ogromnih muka sa zdravljem 145.000.000 evra plaćenog Usmana Dembelea koji je stalno povređen, a nedavno je opet ispao iz stroja. Fati je od prvog dana sezone do danas skupio jedvaosam utakmica. Postigao je četiri gola, od čega jedan u Ligi šampiona, uz još jednu asistenciju.



tagovi

Ansu FatiBarselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara