Komentari na vest

Crnogorci bi da uzmu i Slobodana Tedića

L

Lazar12345

pre oko 3 godine

Da vas obavestim da je i Radulovic iz Kotora. Ako po najavama postane dobar igrac, mozda postoj mogucnost da zaigra za Cg. Bolje ga hvatajte dok nije kasno.
P

Pres rog

pre oko 3 godine

Potencijalni reprez cg su još i luka stojanović i daco pantić...
G

Gost 323

pre oko 3 godine

Sad je sigurno, hoće da nam vrate za vaterpoliste. :D
S

SCG

pre oko 3 godine

Nema sta da vam vratimo, oni igraju za Srbiju nije nikakav problem, imaju nase postovanje jer nismo mi neprijatelji, naprotiv mi smo prijatelji, braca i vise od toga, samo nas politicari dijele. Svaki Crnogorski igrac koji igra za Srbiju ima podrsku naroda Crne Gore i naravno svaki Srpski gradjanin je dobrodosao u Crnoj Gori bilo da je sport, turizam ili nesto trece. Ako mene pitate samo nisu dobrodosli ovi vasi politicari, jer stvarno na njih je gubljenje rijeci bilo sta reci...Zivjeli braco Srbi i vidimo se!
D

Džontras

pre oko 3 godine

Nismo mi braća već isti narod,toliko rodbine medjusobne,slavimo slave iste...Jedini problem je što se vama usadjuje decenijama separatizam a biti Crnogorac znači biti isto kao Vojvodjanin ili Šumadinac,svima je zajedničko to što su Srbi.
K

Kap1243

pre oko 3 godine

Sve je jasno bukvalno isti narod je u pitanju 2 srpske reprezentacije

Mr 007

pre oko 3 godine

Ne treba da pustimo Tedica,jako je mlad,a cim ga je kupio Siti,znaci da su videli talenat u njemu,a moze jos dosta da napreduje.Sto se tice Djurdjevica,drago mi je sto ce igrati za Crnu Goru,dobar igrac,ali svakako losiji od Jovica,Mitrovica i Vlahovica.Pitanje za neke grobare koji pljuju Jovica,navedite pet boljih centralnih napadaca koji su bolji od Jovica,a imaju manje od 25 godina? Haland,Martinez,mozda Gabriel Zezus iz Sitija,ali diskutabilno je,pritom je i stalno povredjen i to je to. 4-2-3-1 Dmitrovic(Rajkovic)-Gajic-Milenkovic-Mitrovic(Nastasic kad se oporavi)-Mladenovic-Gudelj(Grujic,Racic)-SMS-Lazovic(Zivkovic,Radonjic)-Tadic-Kostic-Jovic(Mitrovic,Vlahovic). Ili druga formacija. 3-4-1-2 Dmitrovic(Rajkovic)-Milenkovic-Mitrovic-Pavlovic-Lazovic(Zivkovic,Radonjic)-Gudelj(Grujic,Racic)-SMS-Kostic-Tadic-Mitrovic(Vlahovic)-Jovic. Ako se ne budu vukli po terenu,vec budu igrali fudbal,sigurno mozemo preko baraza izboriti plasman na SP.
s

samojeB

pre oko 3 godine

I Danila Pantića je kupio Čelzi,pa vidi gde je sad
9

951357

pre oko 3 godine

Pantic je iz "najbolje skole nakon Ajaksove", znaci dobar je za drugu ligu. A nekako mi deluje da ce i Stevanovic tim putem, ali nadam se da gresim.
g

gggd

pre oko 3 godine

jovic nije ni medju 50
M

Ma da

pre oko 3 godine

Kakve strucnjake imamo u savezu ne bi me cudilo da i njega uzmu.
G

Gosti

pre oko 3 godine

Sve razumem, ali gurajte malo momke koji su zaista iz CG, verujem da ima kvalitetnih igraca i da bi se borili vise za svoju zemlju od nasih igraca koji su promenili drzavljanstvo. Posmatram to iz ugla tih momaka kojima sigurno nije pravo da Ivanic, Stojkovic, Djurdjevic i jos neki imaju sansu da brane boje njihove drzave a nemaju velike veze sa CG. No hate zaista, puno srece CG reprezentaciji, samo mislim da i ti momci zasluzuju sansu.
D

DKP

pre oko 3 godine

Stvarno treba da se cela omladinska i mlada selekcija, kao i neki mlađi igrači pozivaju na mečeve A tima, pa makar na 1 minut kako bi ih "zapljunuli".
G

Gost87

pre oko 3 godine

Nema od toga nista.
s

samojeB

pre oko 3 godine

Tedić ako sa 20 god ne igra za reprezentaciju ne znam kad će.Talentovan jeste ali ništa više od toga.