Slobodan Tedić (©Starsport)
Slobodan Tedić (©Starsport)

Crnogorci bi da uzmu i Slobodana Tedića

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.03.21. | 09:07

Srpski napadač rođen je u Podgorici

Veliki je broj srpskih fudbalera koji su od razdvajanja dve države igrali za reprezentaciju Crne Gore, a taj trend ne posustaje kako vreme odmiče.

Na narednom okupljanju Sokolova biće Uroš Đurđević, momak iz Obrenovca, koji je u dresu reprezentacije Srbije osvojio omladinsko Evropsko prvenstvo u Litvaniji 2013. godine. Poziv za A tim Orlova nije dobio, te se opredelio da zaigra za Crnu Goru.

Izabrane vesti

A, kako piše CG portal, tamošnji Fudbalski savez je „nanišanio“ da uzme još jednog srpskog napadača. Radi se o Slobodanu Tediću, koji ima 20 godina, još je član mlade reprezentacije Srbije. Tedić je fudbaler Mančester sitija, u koji je otišao iz Čukaričkog u rekordnom transferu, a sada igra za holandski Cvole kao pozajmljeni igrač.

Za razliku od Đurđevića, Tedić je i te kako u planovima Fudbalskog saveza Srbije, tako da Crnogorci teško da mogu da ostvare nameru i preusmere ga ka taboru Sokolova. Pored velikih igračkih kvaliteta, činjenica da je rođen u Podgorici je verovatno uticala na FSCG da se zainteresuje za Slobodana.

Tedić je odrastao u Novom Sadu i prve fudbalske korake je napravio u školi Vojvodine, odakle je prešao u Čukarički.


tagovi

Slobodan Tedićreprezentacija Crne Gore

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara