Komentari na vest

Crvena zvezda potvrdila rastanak sa Milošem Milojevićem

Š

Škrabotina

pre 12 meseci

Nepromišljena brzopleta odluka...što se tiče njegovog dolaska kao i sada odlaska. Pokazao je mnooooogo više taktički od Stankovića štrebera koji se na Zvezdi vežbao tri godine i koštao nas 50 milki, minimum. Nije me oduševio ali nije ni zaslužijo šut kartu.
B

Bane1989Ns

pre 12 meseci

Milojevicu zelim ti sve najbolje od srca u nastavku karijere.Da je srece da si ostao u Zvezdi kao asistent Vladanu Milojevicu.Nisam nesto ubedjen da cemo imati srece sa Baharom ali jedini trener za Zvezdu je Vladan Milojevic.Da su dali pare za napadaca Metza Mikautadze resili bi problem napadaca.Sa ovom ekipom Zvezde jedino Duljaj ne bi uspeo da bude sampion.Zvezda ce da dobije lepe pare iz Lš ali vec ako zaradis ulozi u ekipu.Prodas istrosene igrace i dovedes brze bolje i kvalitetnije kao Bukari.
i

iron

pre 12 meseci

Covek je zasluzio da mu se pruzi sansa u ligi sampiona...ustedeli bismo milion i po dolara koiko placamo ovog izraelca...on toliko vredi...smesno..

lecin

pre 12 meseci

Ukanalio nas u ligi Evrope a da nas neće u ligi šampiona.
D

Deca smo ovog grada

pre 12 meseci

Jedan je Stanković Dejan!!!!
R

Realno...

pre 12 meseci

E vala jeste...svaka mu čast za igračku karijeru...Ali gori trener nije sedeo na klupi Zvezde još od Zemana!
Ј

Јосиф

pre 12 meseci

Да душегрижницима кажем нешто! Барак Бахар неможе бити најгори тренер у историји звезде јер у ЛШ и да има скор 0 0 6 и голразлику 3:25,и следече сезоне иде 7 титула заредом, вероватно и 4 дупла круна, тако да? Џаба стесе понадали!
A

Aca LJotic

pre 12 meseci

DS 1989 Jeste u pravu si dobar je za nasu Ligu i za nas Kup nije trener za Evropu da smo imali boljeg trenera sigurno bi prosli Grupnu Fazu Lige Evrope i srusili bi onu tradiciju koja nas odavno prati kad dva puta za redom docekamo Evropsko Prolece treci put ispadamo e sad da smo imali boljeg trenera sigurno bi dicekali novo Evropsko Prolece.
A

Aca LJotic

pre 12 meseci

Milose hvala na svemu sto si dao za Fudbalski Klub Crvena Zvezda sve najbolje u daljoj trenerskoj karijeri.
3

3579

pre 12 meseci

Цоа, научи да се “звезда” пише малим словом! Друже, први разред основне…
G

Gost123

pre 12 meseci

@3579 mali klub malo slovo veliki veliko. Dakle partizan i Crvena Zvezda.
e

edo555

pre 12 meseci

Jeste grobari smenjujemo Milojevica jer mala je bodovna razlika u odnosu na vas hocemo dogodine +50
A

Aca LJotic

pre 12 meseci

Edo555 Dosta je uradio za Fudbalski Klub Crvena Zvezda hvaka mu na svemu tome sto je uradio za Fudbalski Klub Crvena Zvezda i ja mu zaista iskreno od srca zelim sve najbolje u daljoj trenerskoj karijeri.
S

Srbija Majka

pre 12 meseci

Srecno i sve najbolje u nastavku trenerske karijere...na zalost u Zvezdi ti ni dupla kruna i zavrseno prvenstvo bez poraza ne garantuju ostanak na klupi. Mislim da je platio cjenu time sto nije imao taj autoritet kod starijih igraca, a samim tim i ne mogucnost radikalnijih rezova i uspostavljanja igre koja bi trebalo da bude konkretnija i mnogo brza u odnosu na ono sto gledamo. Vidjecemo i Bahara naravno, ali vrlo lako moze biti da ni on ne uspije da napravi Makabi od Zvezde i tu leprsavu i ofanzivnu igru a da nas na kraju to sve skupo kosta. Vjerovatno ce se desiti i veliki rezovi u igrackom kadru, i da ce morati neki starosjedioci da oznoje guzicu ili vjerovatno ici na klupu...inace ne vidim neke velike promjene koje on moze carobnim stapicem da napravi.
g

gosttttt

pre 12 meseci

Sa kakvim polovnjacima i dizelašima je radio dobro je i ovako izgledalo

lecin

pre 12 meseci

Zvezdi više nije merilo domaće prvenstvo već evropa i zato odlazi.
R

RealniDelija

pre 12 meseci

@Kalco Kalčoni u Toletovo vreme nismo dobili ni jedan derbi koji je odlucivao sampiona, sta vise svaki smo izgubili, a sto se tice Evrope, ni jednom nismo usli u grupnu fazu za tih 6 sezona! Ne znam sta ovim mojim delijama nije jasno?
n

najbolji trener

pre 12 meseci

zvezde posle Boška Djurovskog...
G

Gost Pana

pre 12 meseci

Prosinecki najbolji dosad od kada je Liga Srbije.
O

Okečuke

pre 12 meseci

Ovo nema nigde na svetu,čovek poobarao sve rekorde a oni ga smenjuju???
D

DS1989

pre 12 meseci

Al zato svaku vecu tekmu omanuo. Tj od 7,8 vecih utakmica on je da kazemo dve mozda tri vodio dobro ostalo cak uzasno
D

Dejani

pre 12 meseci

U Evropi nije. I ti bi napravio dobar rezultat na mjestu trenera sa ovim kadrom igrača i kada bi imao ove za protivnike… Slaba konkurencija. I Evropi je pokazao kakav je trener.
A

Aca LJotic

pre 12 meseci

Okecuke Ima pokojni Bela Gutman je sa Fudbalskim Klubom Benfika bio dve godine za redom Sampion Portugala u sezonama 1959-1960 i 1960-1961 bio je dve godine za redom Sampion Evrope u sezonama 1960-1961 i 1961-1962 a onda bez ikakvog razloga je bio smenjen sa klupe Fudbalskog Kluba Benfika Fabio Kapelo je u dva navrata vodio Real Madrid u sezonama 1996-1997 i 2006-2007 bio je Sampion Spanije sa Real Madridom u sezoni 1996-1997 i posle toga je bio smenjen sa mesta trenera Fudbalskog Kluba Real Madrid sa Real Madridom je bio Sampion u sezoni 2006-2007 i posle toga je ponovo bio smenjen sa mesta trenera Fusbalskog Kluba Real Madrid.

Miki

pre 12 meseci

Milojević je trener početnik, učenik, koji se borio u okviru svojih mogućnosti u prvenstvu i nosio veliki teret. Zahvljujući dobrom timu, tu uglavnom nije bilo većih problema. Međutim, u najvećem evropskom klupskom takmičenju, sigurno je da ne bi mogao da iznese obaveze ovoga i klub bi doživeo fijasko. Uprava CZ nije ušla u zamku kao sa Stankovićem i pronašla je kompetentnog trenera. Milojeviću preostaje još mnogo da uči a sa novim stvarno učenim trenerom sa pravom se očekuje bolju igru i dobre rezultate i u Evropi! Svima srećno, Milojeviću, CZ i Baharu - novom treneru CZ!
U

UNUK ĐENERALA DRAŽE

pre 12 meseci

Milojević nije sporan , čovek je korektno odradio posao i nema čega da se stidi, i hvala mu na svemu. Sporno je klošarsko ponašanje uprave. Prvi put u istoriji Zvezde treneru je saopšteno preko medija tri meseca unapred da je otpušten, i svo vreme kao mule ćute, puštaju čoveka niz vodu i dozvoljavaju i novinarima i raznim likovima na mrežama da ga ismejavaju i da se iživljavaju,,,to o Milojeviću ne govori ništa a upravi Zvezde sve.
z

z ezda

pre 12 meseci

Pravicemo ga od blata iduce godine

Kalčopolista®

pre 12 meseci

Koga to?
M

Mali Žoze

pre 12 meseci

Ma hoćemo,kako da ne!?Sinoć pri tezultatu 3:0 plus igrač više na terenu,uvodi Srnića u igru...Nije bio više ni jedan poletarac da skuplja minute i iskustvo!?A,da, taktička izmjena da bi se održala ravnoteža na sredini terena,kao da je TSC Man. Siti pa će vaskrsnuti iz pepela..Srećan mu put,dobio je on od Zvezde previše!
З

Заим

pre 12 meseci

Нестор,свака част.Објаснио си.
G

Gost83

pre 12 meseci

Bahar ce biti jedan od najvecih PROMASAJA Zvezde otkad postoji klub...potpisujem sa svom pokretnom i nepokretnom imovinom i molim i trazim Mozzart da izbaci kvote koliko ce Bahar potrajati kao glavni trener Crvene Zvezde. Nije Milos jos uvek zreo za svlacionicu u kojoj su većinom stariji igraci ali i to ce prevazici za godinu, dve. Ali ajde da izbacite kvote na Bahara, nema sanse da dočeka kraj iduce sezone...
g

grobarska matematika

pre 12 meseci

Za sest sezona Tole vladavine Partizan je cetri puta uspeo da se domogne grupne faze u Evropi. I sva cetri puta su zavrsili na polsednjoj poziciji.U dve grupne faze su imali NULA bodova.Za svih sest sezona osvojili su ukupno sedam bodova. Navijaci Partizana su tada rekli da su regularni sampioni. Sada Crvena Zvezda ima sest sezona u kojima je svih sest sezona igrala grupnu fazu ( dve LS i cetri LE ), od toga je igrala TRI proleca u Evropi, u najjacim mogucim grupama lige sampiona bila u igri do poslednjeg kola za trece mesto i prelazak u LE, jedina je evropska ekipa koja je uspela od prvog kola kvalifikacija LE da dodje do nokaut faze LE, jedina je evropska ekipa koja je uspela dva puta zaredom od prvog kola kvalifikacija da udje u ligu sampiona, jedini je srpski tim koji je osetio slast pobede u ligi sampiona i to dva puta, Zvezda je najbolji srpski tim po broju osvojenih bodova u grupnoj fazi lige sampiona (cetri), Zvezda je najbolji srpski tim po broju osvojenih bodova u grupnoj fazi LE (11) i to dva puta,Zvezda je najbolji srpski tim po plasmanu na UEFA-inoj listi koja je po meni smesna i ne oslikava realno razliku izmedju klubova. Zvezda je za tih sest sezona osvojila 44 BODA ukupno u grupnim fazama i jos sest u nokaut fazama (pobeda protiv Rendzersa,remi sa CSKA M. i dva remija sa Milanom) sto mu daje rezultat od okruglo 50 bodova iliti nesto vise od SEDAM puta vise od Partizana. Zvezda je redom izbacivala Krasnodar,Kopenhagen,Salzburg,Jang Bojs,remizirala sa Napolijem,CSKA Moskvom,Arsenalom u Londonu, dva puta sa Milanom koji je nadigrala u oba meca iako je u oba meca imala igraca manje.Zvezda je pobedjivala Trabzon,Bragu,Rendzers,Olimpijakos,pa Liverpul (prvaka Evrope i sveta tada). Navijac Partizana kaze: Namestaju,neregularni sampioni. Posteno,nema sta :) 

Kalčopolista®

pre 12 meseci

Naravno da je posteno! Svake sezone prolecni derbi je odlucivao titulu, sampion se nije postajao posle deset kola i sa 30 bodova razlike! Koliko ste outa dobili te prolecne derbije koji su odlucivali titulu i koliko ste puta vi igrali evropu za tihb6 godina posto vam po vasem ispranom mozgu, vise sile nisu dozvoljavale da budete prvaci? Dakle odgovori na ova dva pitanja: koliko ste puta ponedili u prolecnom derbiju koji je odlucivao sampiona i koliko puta ste igrali grupnu fazu evropskih takmicenja za toletovo vreme? Odgovori, ako imas obraza!
n

ni

pre 12 meseci

ga volim ni ga mrzim ....hvala na sve i srecno ti zelim u buducnost...
O

Ogiczv

pre 12 meseci

Srećno, Miloje
N

Nemanja898989

pre 12 meseci

E,Hvalim te Boze,konacno neka dobra vest iz FK Zvezda! Aj pa neka nam je sa srecom!😃
w

wBBRS

pre 12 meseci

Čovek kulturno došao,kulturno otišao.Dao svoj trenutni maksimum i to je to.Makar nas nije brukao svojim ponasanjem nigde,autoritet,motivacije,pa i sam kvalitet igre jeste falio.Iskreno,duplu krunu,sa ovakvim ekipama u konkurenciji,osvojio bih i ja sa Zvezdom.Zbog ovog novog,prvi put mi nije bilo toliko krivo sto nismo prosli jer čovek nas odučio od fudbala pred krcatom Marakanom i bas mi je drago sto bas on dolazi,napokon da gledamo dobar fudbal,a samim tim bice i puniji stadion.Pametan potez uprave i sve najbolje jednom od retko kulturnih trenera.
R

Repac Plandiste

pre 12 meseci

Ne treba biti veliki strucnjak pa videti da Milojević jednostavno nije za Zvezdu. Zvezda je za dve klase Jaca od konkurencije u Srbiji i za to sto ce osvojiti duplu krunu nije presudna trenerova uloga. Znaci ne vidi se vizija, ne vidi se da su igra i igraci bolji kako vreme odmiče, nema sistema. Baharova trenerska karijera je sjajna, ide uzlaznom putanjom, ekipe igraju prepoznatljivo. Odličan posao. Sa ovim su se složili...
?

????

pre 12 meseci

Jasno je svima da Milojevic ide ali mislim da se sa ovim trebalo sačekati dok ne prodje finale kupa i proslava titule.
M

Miksea

pre 12 meseci

Kako da cekaju kada ga vec smenjuju pola godine, javno biraju trenera dok je covek jos tu. Jad i beda.
P

Prcko33

pre 12 meseci

Pa ako je tako zasto nije uradio nesto da kupi sebi trenersku poziciju? Co'ek bio na klupi kao i da nije , nije uradio nista apsolutno nista!
1

1346

pre 12 meseci

Dobra stvar i za Milojevića i za Zvezdu. Za njega je dobro jer nema ničeg lepšeg od odlaska posle uzete titule ili duple krune. Pobednički rastanak uz pretpostavke navijača posle nekog poraza Izraelca u LŠ da bi stari trener možda izvukao neki rezulat, postavio bolju taktiku. Za klub je bolje jer je potrebno osveženje u vidu struke jer će Bahar zavesti red i disciplinu, ako ga igrači ne izbuše kao nekad Zemana.
G

Gostqwerty

pre 12 meseci

Miloše srećno,kada "porasteš" vrati se !!! Nego kolege zvezdaši prizivate Pierrota,ja vas pitam zašto,imate li pojma koliko je golova dao u strašnoj izraelskoj ligi ???
K

Konacno

pre 12 meseci

Dobrih vesto za promenu malo
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

Bolji smo fudbal igrali kod Mistera pobegulje. Bar je znao da napali igrače da igraju, i imao je koliko toliko autoritet. Milojević niti zna da napali igrače da igraju, niti ima autoritet. Veći autoritet od njega su imali Borjan, Katai i Ivanić. Ne znam čemu ovolika kukumavka kada odlaze igrači ili trener, ni oni ne bi žalili Zvezdu kada bi dobili neke bolje ponude. Hvala na svemu Kataiju, Ivaniću, Rodiću, Kangi, ali mislim dok su oni u ekipi Zvezda neće igrati brži i agresivniji fudbal. Polako treba da se traže zamene za njih, ako ne od ovog leta, onda od sledećeg leta sigurno.
s

sledeći nivo

pre 12 meseci

Ne od sledećeg već od ovog leta!Dosta je bilo zaslužnih igrača i ovim putem im se zahvaljujem na svemu ali Zvezda mora da napreduje i ide dalje u korak sa Evropskim fudbalom!
M

Miksea

pre 12 meseci

Kako da napali ekipu kada nijedan igrac nije njegov, vec sve sto je formirano od VMilojevica i Stankovica, neki igraci su tu po 6 godina i vise. Da je napravio selekciju svojih igraca, rekonstrukciju, mlade igrace, da ima autoritet i sigurnost posla, druga bi prica bila. Ovako ga smenili pre 6 meseci preko novina.
3

39393939

pre 12 meseci

Steta.. Uspeh sa Mjalbijem i Hamarbijem nisu slucajni. Najvise mu se zamera ta LE ali posle onakvog ispadanja iz LS ekipu ne bi podigo ni ludi Horhe Sampaoli... Grupa jedna od jacih, a ekipa u dubokoj blokadi posle ispadanja.. Da je on selektirao ekipu pa da nije islo pa da mu se sudi, ovako je nasledio to sto je imao i adaptirao se na sastav i uslove.
n

nije

pre 12 meseci

problem bilo podizanje ekipe i motivacija vec amterske tatkticke greske gde na gostovanju najjacem timu u grupi izlazis bez defanzivnog veznog i automatski se raspadas vec u prvih 10 minuta.Nema to veze sa motivacijom vec cisto neznanje
G

Gostyyy

pre 12 meseci

@nije - a kog zadnjeg veznog je mogao da ubaci? Sanoga koji je bio povređen, Mićka koji nije bio registrovan za LE ili Srnića koji nije zadnji vezni već to pokriva jer nema ko drugi, nema snagu da se rve sa Monakovim igračima 90 minuta i plus bi ga svi genijalci kao ti napljuvali da su videli Srnića u prvih 11? Koga od njih trojice? Mnogo volim vas koji ste mnogo pametni i znate šta treba a uopše nemate ni informacije ni znanja da biste nekome solili pamet.
G

GeOs

pre 12 meseci

@nije Da,neznanje. Ali tvoje. Da si nekad potrcao u zivotu znao bi o cemu prica covek.
Z

Zivkovic

pre 12 meseci

Mozda jedini trener na citavom svijetu koji je osvojio titulu i dobio otkaz,to nista ne govori o njemu nego o nama!I nije prvi slucaj,isto se desilo i sa selektorom Muslinom.
@

@zivkovic

pre 12 meseci

Nije dobio otkaz nego mu je istekao ugovor
Н

Нестор

pre 12 meseci

А Јуп Хајкенс, 2013. године, дупла круна у Немачкој и освојена ЛШ? А Карло Анћелоти 2014. освојена ЛШ у Реал Мадриду? А Висенте Дела Боске, после ЛШ освојене у Реалу? А ДИ Матео у Челсију 2012 и ЛШ, исто је био шок терапија? Коментар си написао, само да нешто напишеш.
P

Podrska za Upravu

pre 12 meseci

SAD BAHAR NA KLUP[U I JEDNO 5-6 DOBRIH POJACANJA DA DUSMANI POCRKAJU OD MUKE!
G

Gosthjk

pre 12 meseci

Hvala Milose na svemu. Dosao kad je ekipa bila u psihickom i fizickom rasulu, dobijao na misice, napravio ogromnu razliku, forsirao moderan fudbal, izvukao maksimum iz ekipe. Prvi deo sezone igrao bez desnog beka i zadnjeg veznog, sa jednim jedinim napadacem koji je pritom igrao povredjen i pod blokadama. I sanse su da ce i pored svih problema uspeti da osvoji duplu krunu. Ekipa posle zimskih priprema izgledala daleko bolje sto je njegova zasluga, u proseku skoro 3 gola po utakmici u prolecnom delu. Covek ima znanja i zna sta radi. Pritom je mnogo mladih igraca dobilo sansu i minute. To sto ne odgovara masi pa ga masa nicim izazvano tera od bukvalno prve utakmice je druga stvar. Zbog mase mu nisu ni ugovor produzili. A ta ista masa ce i ovog novog da tera posle dve utakmoce jer ce da ocekuje atomski fudbal i pobede od po 10:0, a dobice ono sto ovaj sastav maksimalno i moze da da. No dobro, to je druga prica. Hvala ti jos jednom Milose, skidam kapu, uradio si mnogo dobrih stvari, i nadam se da ces se vratiti na Zvezdinu klupu uskoro.
a

aBAKARdabra

pre 12 meseci

Ljudi su malo ograničeni, ne poznaju fudbal. Ne odgovara im Milojevic, a dižu ovog Izraelca u nebesa, a teraće ga koliko već početkom avgusta. Ne zato što je on loš nego zato što su priglupi. Pogledajte Klopa, treće sezone je uzeo titulu, setite se Artete u Arsenalu, prva sezona kanal, druga skoro kanal a evo ove treće, tek se vidi rad. Ljudi ne razumeju da je za sve potrebno vreme. Kao što ni Cokni Milojeviću nisu dali vreme, tako neće ni Baraku. I opet će biti da ke trener loš. Ne kapiraju da kad dodje novi trener, treba vreme da se igrači naviknu na njegov rad, razmišljanje, da se i trener navikne na igrače. Da se odrade barem tri prelazna roka da bi trener napravio homogenu sredinu... Živi bili i videli
D

Dzo Black

pre 12 meseci

@Abrakadabra Zavisi njegova adaptacija, to moze da se sve uklopi.i za tri.meseca, moze.cak i za dve godine, a moze.cak i da.se ne uklopi, i da covek ode sto mnogo od predvidjenog, ja.mislim.da ce da napravi dobru zvezdu, nekako.mi.se cini kao jaka licnost i da ce uspeti..E zada ne mora da znaci da cete igrati na nivou Makabija...ali.uglavnom cete biti ok..
k

klasicno

pre 12 meseci

Srpsko ponasanje u komentarima,sad svi lamentiraju nad njegovom sudbinom i "kao " tuguju zbog njega,a do pre mesec dana jedini krivac za sve je bio on u 99% komentara, ne znam sta je sporno sto odlazi,na veliki individualni kvalitet koji je za dve klase iznad svih u ligi je osvojeno prvenstvo ,a i kup ce...njegova ruka se skoro nimalo nije videla,dosta igraca ili stagnira bas,ili je u velikom padu forme poput ivanica,rodica,mitrovica....nije uspeo nametnuti autoritet,harizma mu je cista nula,derbije mu je ekipa od 6 poluvremena samo u jednom licila na bolju ekipu,sve u svemu bas nijedan razlog da ostane,moje skromno misljenje
K

Keba zvezdaš

pre 12 meseci

umeo je ponekad lepo da se obuče,u struku se ne razumem
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Komsije kao navijac Partizana kazem da vam je Milos Milojevic gospodin Cokna je skroman i okej lik isto kao i nas Marko Nikolic,Gordan Petric ili Vosin bivsi trener Milan Rastavac.Mozda da ga sad uzme Piksi kao pomoc u strucnom stabu verujem da bi to mogao da bude pun pogodak.
G

Gnjatić Paviljoni

pre 12 meseci

Malo kontradiktorna priča. Sad je odjednom bio spasilac jer je klub bio u rasulu!?? Kazu dosao je kad je prethodni trener pobegao? Mislio sam da je taj bio legenda kluba, zvezdan do koske!? Nema poraz, igrao grupnu fazu, uzece duplu krunu ali i pored svega toga dobija otkaz. Do juce pljuvan a danas mu se zahvaljuju na svemu i zele mu sve najbolje. Nista ne razumem.
Y

Yui

pre 12 meseci

To se zove pristojnost. Deki je zbrisao,i ovaj je prihvatio da dodje. Za to mu hvala!
m

maestro

pre 12 meseci

A sad Bahar i nekoliko veoma kvalitetnih pojacanja...nek crknu dusmani mocne ZVEZDE..
S

Sima Arauho

pre 12 meseci

Smenjuje se trener koji osvaja duplu krunu?!JER SU TAKO U MOGUCNOSTI!
@

@simoje

pre 12 meseci

Vi ste smenili stolicu koji je sa vama u tom trenutku bio drugi
d

dDAdar

pre 12 meseci

Hvala za sve Misko!!! Bahar dovodi ozbiljnije stvari u ovom poslu, sa njim ce poci Pierrot , Ali Muhamed ili Neta Lavi i zvezda jos mora da gleda nekog CB-a, koliko imam informacija probava se potpisati Danilo Arboleda, ako ne vraca se Milos Degenek
G

Gostqwerty

pre 12 meseci

Posebno nam e neophodan rasni strelac Pierrott.razbio je prošlu sezonu u silnoj izraelskoj ligi sa cela tri gola...
d

dDerbv

pre 12 meseci

Ima 11 golova u izraelu i 5 u LS sasvim korektno, taj igrac i kad ne postigne gol uradi dosta stvari koje se ne zapisuju a i opet vise golova od silje pesica , a izraelska liga je jaca od srpske tkd don't blamage
s

samo polako

pre 12 meseci

jel to sigurno za Pierrota i Mohameda?
T

Tsitsipas

pre 12 meseci

Ispao je gospodin, pored svega. Došao u teškom trenutku, trpeo konstantne kritike, radio poslednja dva meseca dostojanstveno i ako je znao da ide na kraju sezone. Osporavana mu je loša igra u Ligi Evrope. S’ obzirom u kakvom je tim bio stanju, kako fizičkom tako i pihičkom posle poraza od Makabija, pa odlaska Dekija. Nije bilo lako raditi. Na ruku mu nije išlo ni svetsko prvenstvo u decembru i ubrzan kalendar jer se Evropa igrala svake nedelje, a ne kao obično svake druge. Tako da nije mogao nešto previše ni da promeni. Srećno u daljoj karijeri, valjda će biti prilike da se nekad vratiš u Zvezdu i nastaviš započeto.
K

KŽCZ1989

pre 12 meseci

Previše ničega i svačega ove sezone. Najmanje njegovom krivicom. Preuzeo klupu u jako nezahvalnom trenutku i koliko toliko uspeo da popravi moral i situaciju. Koliko toliko dao šansu mladima i otvorio im vrata velike scene. Teoretsko znanje, ponašanje i odnos prema poslu za primer svima. Uvek klub stavljao ispred sebe i na tome mu hvala! Još kup i na kraju generalno pozitivan utisak. Vole te tvoji Timočani!
9

99990

pre 12 meseci

Milose hvala i srecno. Dosao je u nezgodnom trenutku. Ekipu je pokazala da je za nasu ligu previse jaka a za evropu dosta tanka nisam bas siguran koliko je on kriv mislim da mu je trebalo pruziti sansu uz naravno izmenjen igracki kadar sa ovom ekipom nece ni Bahar moci mnogo u evropi a u domacem takmicenju ce biti dominantan.
m

mirko345y3

pre 12 meseci

hvala mu za sve.Ovo znaci da dolazi Bahar,e da vidimo ko ce sad doci od pojacanja,Haziza,Pjero,Ali Mohamed?
G

Gostanko

pre 12 meseci

Zvezda kao klub ako zeli da napreduje mora imati kvalitetnog trenera,dokazanog.Daleko od toga da Milojevic nema talenta da zaista postane vrhunski trener/takticar. Trenutno samo talenat ne moze da pogura Zvezdu.Naravno,niti jedan trener nece pomoci da nasa Zvezda izbegne 2-3 brodoloma u LS,u zavisnosti koga izvucemo iz prva dva sesira ali nas cilj treba usmeriti ka trecem mestu,iskoristiti to sto cemo najverovatnije biti u trecem sesiru. Ne dao dragi bog da nam padne Man.Siti ili opet Bajern,Liverpul.Mada sa druge strane atraktivni protivnici su uvek san ali videli ste taj atomski fudbal.Tu nama osrednjima nema spasa. Man.Siti-Lajpcig 7:0, moglo je biti 12:0, Man.Siti - Real 4:0,moglo je biti 8:0. Samo Haland je promasio 3-4 stopostotne. Mnogo daleko su te ekipe od nas. Lajpcig sa 450 miliona budzeta pa ga izbuse,sta mi sa 30 da radimo.Ali sam ubedjen da bi mogli do iznenadjenja nekog kada bi igraci imali kondiciju,mogli vrsiti presing 90 minuta. Nama su igraci em spori em kondiciju imaju za poluvreme. U danasnjem fudbalu to dvoje su ti maltene 70%. Milojevicu hvala na svemu, uleteo je tu kada je Stankovic iznenada podneo ostavku,ne sumnjam da ce naci sebi posao ukoliko vec nije. Suma sumarum,dobra sezona za njega.
@

@gostanko

pre 12 meseci

Ti si to tako lepo i samouvereno analizirao, ne mogu da se otrgnem utisku da je ovaj elaborat napisao Don Fabio Kapelo... Mislim da bi ti trebalo da preuzmes Zvezdu posto si ubedjen da sve znas....
Z

Zeder

pre 12 meseci

Ti jesi realan I ti je ok. Terzic Sta god mi mislili o njemu je pobednik. On ne dovodi baraka da bude treci na tabeli u grupnoj fazi . On ima cilj i ici ce na sve ili nista.
u

uzalud pitaš...

pre 12 meseci

A ko će se Dr.Terziću zahvaliti na dosadašnjoj saradnji,kada je on sve i svja u okupiranom klubu ??? Koja to UPRAVA???
a

arkhan1982

pre 12 meseci

Neporazen protiv Partizana, TSC-a i Cuke, u LE kiks u Madjarskoj, mada koliko je to kiks posto je Ferencvaros prosao kao pobednik grupe i onda otkaz...da bi se doveo neko kome ce u decembru traziti nacin za sporazumni raskid ugovora.
p

pregalac fudbalski

pre 12 meseci

Ostace upamcen kao trener koji je u sezoni 22 23 ispao od zalgirisa i onda presao u srbiju i bio fenjeras u grupi
g

gost123

pre 12 meseci

Dobar trener i covek, potkovan, u teoriji dobar i vidi se da zna fudbala, ali u praksi malo slabije, da li je do autoriteta ili neceg drugog ne znam. Svakako hvala za titulu i srecno u daljem radu!
V

Vasilis

pre 12 meseci

Tacno tako. Sad ozbiljne pripreme za LS. Ostajemo bez trenera, mozda oba stopera (Dragovic sigurno, Erak vise ide nego ostaje), bez prvog spica (hvala Bogu), moguce desnog beka, sigurno jos neko iz prvih 11. Dakle imaju celo leto da sve to lepo upakuju.
H

Holse

pre 12 meseci

Osvojeno je sve igrama van terena,da nije tako čovek ne bi bio oteran nakon duple krune,ovo je samo potvrda da se nista na terenu nije rešavalo.
d

da, da...

pre 12 meseci

...titulu je na terenu izborio petoplasirani klub. Koliko se secam, Marko Nikolic je takođe otišao posle duple krune. To vam nije bilo sumnjivo?
J

Jagnjilko

pre 12 meseci

Ako ti je tako lakse evo ja cu da te podrzim. Inace istina je da je covek seo na klupu Zvezde zbog iznenadnog odlaska Stankovica. Mada tebi je jednostavnije da ti Zeks ispira mozak,to je vasa realnost.Za nesto vise od toga niste skolovani
L

Lata

pre 12 meseci

Holse toliko mržnje,jada bolje se ostavi navijanja čuvaj svoje zdravlje.
p

prc

pre 12 meseci

Karma je cudo...jedini koji je imao mutne radnje van terena je parizan i ako ima pravde bas zbog tih mutnih radnji nece igrati LS i LE vec LK..najvece mutne radnje van terena kluba iz humske su: poraz iz humske od Mladosti sa cak 4-0 i isoadanje iz kupa od Sremske Mitrovice u oba slucaja povezan Nedimovic koji gle cuda je rodom bas iz Sremske Mitrovice
P

Penzioner

pre 12 meseci

Alo Žeks, plan je bio da se sa Milojevicem osvoji Superliga a da se za LŠ rekonstruise tim i da se sa novim trenerom pokusa osvojiti bar 1 bod za razliku od vas kada poslednjim ucescem niste osvojili ni bod, ili da se vas najveci uspeh u LŠ, pogodjena stativa protiv Reala nadmasi sa makar 2 pogodjene stative.
G

GostLazar

pre 12 meseci

Hvala Miloje na preuzetom klubu kad je bio u rasulu. Gotivim te, a jednog dana ces se vratiti sa mnogo vise iskustva i pravices cuda na klupi Crvene Zvezde. Puno uspeha i hvala na svemu!
S

Sale555

pre 12 meseci

Dobra odluka. Cokni sve najbolje i da se vrati jedan dan kao kompletan i uspesan trener.
h

halo

pre 12 meseci

Odličan tajming, taman da se zataška priča sa Dragovićem.
Р

Рале

pre 12 meseci

Добар тренер који је дошао у незгодном тренутку и одржао Звезду на добром путу. До следећег виђења!

boban milosevic

pre 12 meseci

Sto ga menjaju osvojili su titulu sa njim...u nikada jacoj ligi taman sa njim na ligu sampiina hajde
p

prc

pre 12 meseci

Zvezda pravi mnogo mocan tim za evropu...pocev od trenera pa preko igrackog kadra cilj Zvezde da u narednih pet godina bude redovan ucesnik grupne faze LS i da ina tim koji ce da se nosi sa timovima iz lige petica...

boban milosevic

pre 12 meseci

oooouuuu brrrrr
n

navoj

pre 12 meseci

gospodin! hvala na svemu i srecno u nastavku karijere!