Komentari na vest

Čudo na Vitalitiju, Bornmut od 0:3 do 4:3 (VIDEO)

M

MarkoDJ1987

pre oko 2 meseca

Slozicu se sa mnogima ovde, da je ovo najbolji komentator i da treba da mu daju vise prostora. Ali ono sto sam primetio, neretko kada on kometarise utakmicu, bas ta utakmica bude neka ludacka. Koliko se secam, komentarisao je i United-Wolves gde je isto bilo 4:3.
R

R9 Fenomeno

pre oko 2 meseca

Ovaj komentator je kralj. Uvek ga rado slušam i volim kada on prenosi utakmice. Ali moram dodati, možda grešim, čini mi se da mu na areni daju najmanje prostora. Po meni, najbolji komentator ubedljivo!
k

kakva utakmica!!!!!

pre oko 2 meseca

ljudi dajte da pisemo peticiju da ovaj komenttor prenosi ligu sampiona i ostale jake utakmice a ne ove.covek je ubedljivo najbolji a ne daju mu nista
s

slazem se

pre oko 2 meseca

filip markovic se zove. daleko najbolji fudbalski komentator kod nas trenutno
C

Cjepka123

pre oko 2 meseca

Filipa markovića za derbije premijer lige, pod hitno!
?

??

pre oko 2 meseca

Znaju oni to. Vide i oni da ga svi hvale, al imaju verovatno neki glup razlog. Mozda ostali imaju jake veze.
c

cirkus kolorado

pre oko 2 meseca

nije čudo nego razvojna premier liga, vrh lige pripada vrhu evrope, druga polovina lige ima amaterski pristup mečevima, fudbalska NBA liga, jedini cilj je prodaja TV prava i od tog kolača kupovina igrača za nerealne basnoslovne sume, zato se i desava 0:3, pa 4:3, u prevodu smejurija na čelu sa infantilnim komentatorima Arene za nase područje i sličnim na drugim meridijanima sa ciljem veličanja antifudbala. Rejting im čuvaju 2,3 kluba sa spanskim i nemačkim trenerima i mogu da im zahvale sto ih neko i dalje shvata kao zemlju fudbala ali i to će izbledeti vrlo brzo....
T

Tane 3

pre oko 2 meseca

Uzmi bensedin, biće ti lakše.
t

tuturutu

pre oko 2 meseca

Najbolja liga na svetu!
D

Deniz

pre oko 2 meseca

Klasik Premier Lige, zato je i volimo. Nedavno sam čitao komentar, osim prvih 5-6 klubova da ostatak timova nema šta da pruži. Naravno nisam se složio kao i većina čitalaca, a evo i odgovora.