Komentari na vest

Čudo od igrača

M

Manche

pre preko 1 godinu

I sad neko ovde prica o Pavlovicu rupi, koji ne zna da li je dosao ili posao, a eto,slicnih su godina.
D

Darko_NS

pre preko 1 godinu

Ja ne znam šta se svi ložite na ove Hrvate. Nisu mogli dobiti Maroko??? I Belgiju??? Očajne reprezentacije… dobili bijednu Kanadu, najlošiju na celom prvenstvu. Gvardiol dobar igrač, ali ništa specijalno, takvih ima milion. Hrvati kao i prošlo prvenstvo samo imaju sreće, i tako prolaze. Samo da ih vidimo protiv neke ozbiljne reprezentacije, gde će onda biti Joško 😂😂😂
@

@darko

pre preko 1 godinu

Izbaci Maroko Spaniju. Iz grupe gdje je Hrvatska obe ekipe u cetvrtfinalu. I dalje sreća? Da da il je do europske unije
s

sssssss

pre preko 1 godinu

Sta mu dodje Gvardiola?
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Svi pričaju o kontinuitetu Hrvata,da su iskusni,uigrani,da su godinama stvarali sistem koji i danas traje.Ipak treba podsetiti na promašaje Lukakua koji se graniče sa nestvarnim i to pred kraj utakmice sa Hrvatima a onda i utakmica sa Japanom u kojoj nisu bili ništa bolji i prošli posle penal lutrije.Možda su zaslužili tu sreću ali je ona ipak razlog što se i oni iz Katara nisu vratili zajedno sa nama.
V

Vidal

pre preko 1 godinu

Sad cu da vam pojasnim razliku Srbije i Hrvatske i odgovorim zasto oni imaju rezultat a mi ne. Stvar je odgoja i mentaliteta. Zivim u Nemackoj i blizak sam sa nekim igracima Frankfurta pa sam tako imao priliku upoznati nase Jugovice. Joveljic iz Zvezde cim je potpisao ugovor iznajmio je stan od 4000€ i uzeo besna kola. Jovic je privatnim letom isao u Budvu u provod na jedan dan i umalo izgubio mesto u ekipi. Imao je srecu da je trener bio Kovac pa mu je gledao kroz prste. Njegov ogroman talenat ga je samo spasao da mu ne rasli u ugovor. Takodjer se bahatio sa novcima. Kostic dobar momak ali takodjer voli da provoza Lamborginija i bude u centru paznje. Za Galinovica samo pozitivne stvari. A sad da vam kazem nesto o hrvatima. Kristijan Jakic, Hrvoje Smolcic, Marijan Cavar, Ante Rebic su bili prizemni, nimalo napuhani i nisu se puhali sa parama nego momci posle treninga rade dodatno, uce jezik i napreduju. Preko ovih momaka iz prve ruke znam ponesto o ostalim Jugovicima u Nemackoj. Sosa,Gvardiol, Brekalo, Olmo, Sunjic su momci koji se ne ističu i spremni su da napreduju, nazalost dosta nasih iz Srbije ne zna kako da se ponasa sa tolikim novcima i odmah su im u glavi zene,kola, skupa gardaroba itd. Uostalom pogledajte malo profile na drustvenim mrezama od nasih i hrvatskih igraca i sve ce vam biti jasno.
S

Selcouth

pre preko 1 godinu

Nema to veze toliko dal' je neko Hrvat il Srbin vec u vaspitanju od kuce. Vecina mojih poznanika u Americi koji su nasi ljudi, bili Srbi ili Hrvati su bahati i trose se ok, mozda ne iste sume kao ti fudbaleri, ali se kupuju canada goose, lui viton i ostala precenjena sranja i zivi se kao dziber sa objasnjenjem, mi nismo nikad imali kuci, moze mi se. Opet, veliko postovanje za te hrvatske fudbalere sto si spomenuo ali postovanje i ponasanje potice iz kuce. Pa i Matic je u Junajtedu vozio minija i "smejali" su mu se kad Pogba cirkuzant dodje sa bentlijem.
V

Vidal

pre preko 1 godinu

Za odgoji mladih momaka i fudbalera moram okriviti i nas kao drustvo i nase medije. Pogledajte koliko rijaliti programa, starleta, jeftine muzike dolazi iz nase zemlje i koliko to samo lose utece na nase drustvo, drustvo u regionu i ove mlade momke koji zele da prate trend. U Hrvatskoj je ipak malo drugacije, kod njih ne mozete videti rijaliti programe na TV. Kad sam sedeo u drustvu ovih momaka iz Frankfurta poceli su pricu o nekim devojkama iz rijalitija a ovi momci iz hrvatske nemaju pojma o kom se radi. To su samo neke sitnice koje formiraju mentalitet tih momaka. Dok jedni treniraju i idu na tecaj jezika, drugi gledaju rijaliti i stalno su na telefonu i tipkaju.
G

Gost0909

pre preko 1 godinu

Bas je Rebic naucio jezik
B

BLrule

pre preko 1 godinu

Većina od toga što kažeš je tačno, malo preteruješ, nisu baš ni hrvati cvećke, sve je to ublizu, ali 'ajde. Sve ok. Nego ti meni druže nisi jasan, zašto se predstavljaš kao Srbin, a ustvari si Hrvat. Zbog lajkova, da ti poverujemo, šta??? Opušteno napiši šta misliš i sve je ok.
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Deluje na terenu nekad izgubljeno, sporo, a ustvari decko odlicno cita kretnju protivnika, cita situacije, a to mnogo malo igraca moze... Svaka cast u svakom slucaju, odlican igrac.
Z

Zvornik

pre preko 1 godinu

Osim Belgijaca niko Hrvatima nije ozbiljno zapucao po golu. A Belgija i razdrmana svakome može jako nauditi. Hrvati su pali od 2018 ali su ipak uveli mlade igrače kao Gvardiol, Sosa, Livaković koji će ih voditi u budućnosti.
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Sa jednom pobedom protiv hokejaša do 1/4 finala. Nekom je život majka, a nekom maćeha.
G

Gost997

pre preko 1 godinu

Momci su uzeli 5 bodova u grupi. Mi jedva jedan. Nema smisla govoriti im nešto.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Gvardiol je strasan stoper, mozemo mi pricati sta hocemo, ali covek je vrhunski igrac. Mi nismo do kolena Hrvatima u fudbalu. Kao prvo imaju igrace kao sto su Gvardiol, Modric, Kovacic, Brozovic, Perisic. Kao drugo, dugo su na okupu, vec koliko 5-6 godina je Dalic tu, ne menjaju selektora tek tako i ne rade reset kao mi. Kao trece imaju iskustvo, imaju samopouzdanje (opravdano, jer su vicesampioni sveta). Moramo da rastemo jos mnogo da bi im se priblizili.
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Čitam neke komentare nas Srba, pa se pitam kad smo postali toliko maliciozni?! Aman bre ljudi...Joška, momak od 20 godina je već sad vrhunska klasa fudbalera, ali vrhunska. Hrvati zaista mogu da se ponose njime, kao što smo mi nekad sa Vidićem. Dečko je pritom potpuno na zemlji, nema afere sa ku.vama kao ovi naši, nema pevaljki, starlete i ostalo, i zato je već sada vrhunski štoper. A šta će tek biti za koju godinu, mogu zamisliti. Imaće karijeru možda i bolju od našeg Vidića, jer Hrvati ga neće trošiti nakon iste kad završi, kao što naši lopovi pljuju po Vidari kad ovaj kaže da su u FSS lopovi...Ne! Imaće on evropsku titulu kao Vidić, ne znam da li će biti kapiten, ali biće sigurno proglašavan za najboljeg štoper Premijer lige Engleske.
I

Idi begaj

pre preko 1 godinu

Taj Vidić je u reprezentaciji bio rupa neviđena a to šta je uradio za svoj konto na računu me ne interesuje uopšte
@

@idi begaj

pre preko 1 godinu

Ma, dosta vise sa tim da je Vidic bio rupa nevidjena i da nije igrao za reprezentaciju. Od kako on ne igra, odbrana nam je amaterska! Kad smo primili vise od 2 gola kad je on bio u postavi (osim od Italije 3:0 sluzbeno, kad je bio prekid :) )? Svaka cast za Joska, klasa i putokaz za sve talente kako treba da se radi!
J

Jan

pre preko 1 godinu

Taj Vidić je za Joška Maldini lično
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Ima Hrvatska jake veze u Austriji..Red Bul i sl..pa idu igraci u Salzburg i Lajpcig..tu im se pumpa cena..pa cifre idu nerealno u nebesa, gledah tekmu juce, nista specijalno nisam primetio. Sam gol Japana je slabo postavljanje odbrane i greska potom. Tekma za reper ce biti Brazil..Hrvatska se svodi i dalje na stare smekere u sredini Modrica, Brozovica, Kovacica i Perisica..oni prave i blok odbrani, pa je lakse igrati zadnjoj liniji. Verujem da je mali dobar potencijal, ali ne ovolika vec zverka, koliko se prica. Lukaku se ispromasivao..nije to zasluga odbrane, vec on gresio. Svaka cast komsijama na plasmanu..Kad Modri i ekipa odu u penziju, bice ih tesko zameniti..
B

Bravo

pre preko 1 godinu

Hrvatska ima jaku sredinu, napad im je smešan, odbrana ništa specijalno, al imaju sredinu koja pegla sve greške i napred i pozadi. Ali to su već igrači u godinama, videćemo ih za koju godinu
F

FudbalKatar1

pre preko 1 godinu

Obično uživam u igri nekog majstora iz napada. Protiv Belgije sam uživao u igri Joška Gvardiola. Odavno nisam video da neko tako dobro igra odbranu. Čovek je komandant odbrane sa svega 20 godina. Žao mi je što mi u reprezentaciji nemamo igrača takvog kalibra, mali Pavlović realno nije taj nivo. Želim puno sreće Hrvatskoj u duelu sa Brazilom.
s

smehotres

pre preko 1 godinu

Oni su od znatno slabijeg Brazila(2014) od ovog sadasnjeg izgubili sa 4 gola a kamoli sad. Bas ce deda Lovren i Gvardiol da stignu Vinija i Rišarlisona ahahaha, Modric i ovako nije na nivou od pre tako da ga Kazemiro stavlja u dzep. Nadaju se doprvaci penalima kao da Brazil nema mozda i najboljeg golmana na svetu trenutno.
P

Pancev

pre preko 1 godinu

Od svih mladih hrvatskih igraca odskace ima veliki potencijal sve je na njemu koliko bude radio toliko ce napredovati i naravno jako je bitan taj sportski zivot!!!
G

Gostgegsgsg

pre preko 1 godinu

Videcemo u cetvrtfinalu koliko on zaista vredi
s

srka

pre preko 1 godinu

Ne bih bio toliko maliciozan. Momku je tek 20 godina. Neće dobar utisak o njegovim kvalitetima, pokvariti ni eventualno nešto slabije izdanje protiv Brazila i verovatni poraz Hrvatske. U ovom trenutku Brazil je druga dimenzija u odnosu na Hrvatsku. Tako da nema smisla dečku nametati takav pritisak da mora da briljira na toj utakmici. Bravo momak, samo tako nastavi i da ti se ispune snovi da zaigraš u Premijer ligi.
d

djdh

pre preko 1 godinu

Iskreno nije me odusevio protiv Japana,bas sam ga gledao...Nesto se gubi sa loptom par puta,ajde videcemo protiv Brazila... Kad je najteze budi najbolji,da vidimo od cega je satkan...
k

komrntsr

pre preko 1 godinu

Rasrafice ih Brazil i njega i ekipu
@

@komrntsr

pre preko 1 godinu

Prvo je bilo Belgija, pa Japan Pa sad Brazil. a oni ljudi usetase se u 1/4 finale bez po muke, i stvarno ne razumem to ponavljanje ko papagaji, rasrafice ih razvalice ih, mislim se cemu??
I

Izvini

pre preko 1 godinu

Kako "bez po muke" šta kao izdominirali su sve, ili su prošli sve kroz iglene uši?
e

emaananananan

pre preko 1 godinu

Protiv Brazila cete videti koliko zna ili ne...Kad mu se zalete Nejmar i ekipa,pita se kao ja u luna parku heh3h3h3
e

emerson

pre preko 1 godinu

Lukaku je bušio Lovrena, a ne njega
B

Bg

pre preko 1 godinu

Imamo i mi Erakovica koji Evropska takmicenja igra na ozbiljnom nivou, a ovde ga dobar deo pljuje jer je igrac Zvezde. Pa onda neka igraju Mitrovic, Veljkovic.
И

И21

pre preko 1 godinu

Шалиш се зар не ? Највише грешака у европским утакмицама у одбрани прави баш он, па чак и кад пребациш на дерби мечеве у Србији, увек нападају његову страну ...
g

gossst

pre preko 1 godinu

Kakav erakovic bato...ovaj gvardiol je za njega Paolo Maldini licno
@

@И21

pre preko 1 godinu

Ne salim se, primer utakmice na Marakani protiv Ferencvarosa i Trabzona, sve ih je stavio i dzep. Sve i da u Evropi napravi gresku opet je mlad igrac, a vec par sezona igra na visokom nivou LE. Sto se tice domace lige i derbija izlupetao si se samo tako, derbi uvek odigra vrhunski a Rikardo se ne vidi od njega.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Pa zasto niko ne kupi tako dobrog igraca koji vec par godina igra ozbiljne euro utakmice i to na ozbiljnom nivou? A dobro znamo da kad ne bi bilo pravila o bonusu, vjerovatno on ne bi i dalje odigrao ni 10 utakmica za Zvezdu.. Gvardiol je mladji i kosta preko 80 miliona, a Erakovic ako bude prodat za 4, da pjevate. Tako da ne bih bas rekao da se uopste mogu uporediti.
@

@Gost999

pre preko 1 godinu

A kad bi se prodao onda bi bilo evo salju mladog igraca nakon 2 sezone u prvom timu, samo pare da uzmu. Bio bonus ili ne Erakovic bi igrao jer je odlican defanzivac vec sada, plus uopste nije trom i spor za poziciju stopera pa moze da igra i beka. Na zalost vas nekih, Erakovic ce biti prodat za ozbiljne pare i igrace kao ozbiljan igrac ozbiljne lige.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Druze, da ima ponudu bio bi prodat. To je bar jasno, kao i svaki igrac iz Zvezde i Partizana. Sto se tice sporosti i tromosti, samo pogledaj kako ga je Golovin iz mjesta prosao u Monte Karlu, i to Golovin koji je top igracN ali mu brzina nije najjaci adut. Tako da nemojte se zanositi, jos sad bez evrope na prolece, ako izvucete 4mil, to je max.
D

Dokolicar

pre preko 1 godinu

Realno, najveca pretnja po karijeru moze da mu bude neka starleta, profesionalka, a ne neki Nejmar, Risarlison i sl. Ako i tu bude pametan, na konju je... a ne ko neki (Jovic, Rajkovic, Gudelj, u stvari manje-vise cela repka)
P

Par stvari

pre preko 1 godinu

Na Atletiku je bila dobra analiza kako retko Mundijal može da služi kao osnova da se neko kupi, jer je u pitanju turnir i mali uzorak utakmica. Klubovi koji prate Gvardiola rade to mnogo duže vreme i ovih par utakmica im ne znači toliko. Ako skauti i dođu da ga gledaju sada u Katar, više žele da pokupe informacije o njemu kao čoveku što su naglašavali i igrači hrvatske reprezentacije. Kretanje, skok igra, leva noga, sve to je odavno na radaru čitavih skauting timova. Što se tiče transfera u Čelsi, ima nekih nedoumica: Kulibali igra na njegovoj poziciji kao levi centralni pa je pitanje koliko bi i kako bi se njih dvojica uklopili. Plus što je tu i Kukurelja koji je igrao levog štopera. A tu je i Fofana za koga je Čelsi pljunuo 70 miliona funti. Opet, tu je Kovačić što je veliki plus za samog Joška koji je to i naglasio da bi bio faktor da dođe u Čelsi. Piše se da ga merkaju i Real i Siti. Ko god da ga uzme, neće se prevariti, stvarno je igračina.
B

Blaa

pre preko 1 godinu

Bas sam juce pratio coveka na utakmicu sa Japanom,mislio sam da je sve napumpano...Decko jede malu decu,moze da bira gde ce da nastavi karijeru.
l

lenji lemur

pre preko 1 godinu

Ovo je zanimljivo i zbog Strahinje. Pavlovica naravno. Ima slican stil igre ali je daleko ispod Joska. Ako bude napredovao u Salcburgu, mogao bi da ga zameni u Lajpcigu. Sve je na njemu
S

Samo lagano

pre preko 1 godinu

Pavlović je bolji od ovog u svemu i korisniji u napadu mnogo, samo što je ove ukenjalo da prođu Belgiju
P

Preteraste

pre preko 1 godinu

Jeste dobar ali napravite ste od njega Kanavara. Lukaku ga "izbušio" nekoliko puta
P

Puukky

pre preko 1 godinu

Изузетно миран на лопти, један од ретких играча који у сваком тренутку проналази идеално решење, сваки пас је одигран препаметно. Са таквим карактеристикама би се најбоље можда уклопио код Гвардиоле, али дефинитивно му се смеши озбиљна каријера.
I

Inače

pre preko 1 godinu

Ovako je isto i Aleksandar Mitrović u mlađim kategorijama bio jači od svih mnogo
D

Da, da

pre preko 1 godinu

Mitrovicu je vrhunac karijere Njukasl i Fulam, dok se za Gvardiola otimaju Siti i Celsi.
I

Indijanac

pre preko 1 godinu

I za Mitra se otimaju svi veliki evropski klubovi, al im je on rekao da je u Fulamu još par godina i da ga baš briga za sve, igra tamo gde se lepo oseća i gde je srećan. Inače za Arsenal, Junajted, Liverpul su potpisali i (Tošić, Ljajic, Grujić...) svi oni su presmešni za Mitra
B

Bravo

pre preko 1 godinu

Taj Mitrović je postigao 52 gola u reprezentaciji na 77 utakmica. Isto kao Žiru na primer a mnogo više od Mandžukića i ostalih. Kakav njuh ima za gol, nema niko. Pljuju ga navijači Zvezde jer im je spakovao sa 18 godina gol a i kockasti ga ne mirišu isto jer im je spakovao prvenac u reprezentaciji sa 18
e

emerson

pre preko 1 godinu

Samo što Gvardiol više nije u mlađim kategorijama
G

Gosr2

pre preko 1 godinu

Ma ajte molim vas...Strahinja Eraković je Maldini lično za ovog.
G

Gost1919

pre preko 1 godinu

da, baš...
k

kme

pre preko 1 godinu

Zato i imate jedan bod u grupi..