Komentari na vest

Čuki lekcija iz modernog fudbala: Hamarbi brzinom pokidao Brđane na sitne delove (VIDEO)

Mr 007

pre preko 2 godine

A nama je ostao balvan Stankela...Oba Miloja su fantasticni treneri,prvi je postigao vrhunske rezultate perfektnom defanzivnom igrom protiv jacih ekipa,savrsena organizovanost na terenu svih igraca. Milos Milojevic igra tako dobar ofanzivan fudbal,da to meni spada u naucnu fantastiku,Milan je naterao da se brani u dvomecu od Gobelje i kompanije,ispao zbog gola u gostima,Gent rasturio,neverovatno mi je da je ofanzivnom igrom protiv jacih ekipa imao odlicne rezultate.Sto se tice Cuke,svi smo pre prvog meca znali da ce ih Miloje izbaciti,da se ne lazemo.
S

Statistika

pre preko 2 godine

Da li neko zna kad je Čukarički pre ovog meča primio 5 golova, tj. koji je najteži poraz u istoriji kluba?
S

SilverSurfer

pre preko 2 godine

Glavni problem je, verovatno, bila podloga. Jer stadiona Hamarbija ima veštačku travu i igračima koji ne igraju na takvoj podlozi teško je da se prilagode i fijasko kao ovaj ne treba da čudi. Uz sve ostale boljke našeg fudbala. Fudbaleri Hamarbija bili su pogubljeni u Beogradu i moguće da je na njihovu igru takođe uticala podloga. Ovaj put, prava trava. Ne znam šta bi drugo moglo da objasni podređenost i jednih i drugih na gostujućim terenima. Prvo poluvreme utakmice u Švedskoj imalo je više energije nego sve Zvezdine zvanične utakmice ove sezone. Gledam kako slavi Partizan kao da su nešto osvojili a samo su prošli u naredno kolo kvalifikacija i to uz neverovatan splet srećnih okolnosti. To veselje možda najbolje oslikava očaj srpskog fudbala.
g

gosttt

pre preko 2 godine

Izbacena je ekipa iz ruskog sampionata, 8 liga evrope i naravno da je to uspjeh.
G

Gaspar

pre preko 2 godine

Druze, Cuka ima svoj pomocni teren sa vestackom travom, gde su mogli da se pripremaju za ivakve uslove.Cisto za tvoju informaciju.
C

Czv bgd

pre preko 2 godine

Zabranio bi nasim klubovima da igraju Evropuu velika smo sramotaaa..
1

12345678V

pre preko 2 godine

Samo razlika u inteligenciji igrača, u nogama imaju šta treba...
k

kocka je bačena

pre preko 2 godine

Samo privatizacija,ovi više igranje naših klubova u evropi je smejurija,kakav koeficijent, privatizuj klubove, zna se ko je gazda i ko će igrati
Г

Гост...

pre preko 2 godine

Па, Чукарички јесте приватизован. Ово је управо приказ како ће изгледати приватизација у нашем фудбалу и какви ће бити њени резултати.
G

Gost332

pre preko 2 godine

A znate da se zatvorite ko picke kad igrate protiv partizana.. A sad ne znate
J

JojJoj

pre preko 2 godine

Joj grdan tvoj Partizan.
1

1/1

pre preko 2 godine

Gledam i ne verujem
B

Brzo

pre preko 2 godine

Brzi fudbal je u modi. I brzi igrači. Daleko smo mi od evrope.
S

Sale@

pre preko 2 godine

Kupiš selski beogradski tim za džabe, uložis u njega neku sitnu lovu, pošto srpski klubovi i ovako nemaju para, pa svaki dinar više se vidi... Prodaš za par godina neke igrače za milion, dva, pokrijes ulaganje i pride zaradis... Igraš kao Evropu nekoliko puta i ništa ne napraviš, jer te Evropa ne zanima, pošto moraš bolje igrače imati, bolji tim, boljeg trenera, a što iziskuje mnogo više para... Kuburis tako i uživas! Evo šta znači privatizovan klub u Srbiji! Nije problem to, već velika liga. Ovakvi timovi bi u ligi od 10-ak timova morali da ulažu više, kako ne bi ispali, a to ulaganje kasnije i donese bolji rezultat u Evropi. Fudbal nam je godinama dno dna jednom rečju!!!
Ћ

Ћелави препотенко

pre preko 2 godine

Мени стварно није јасно из чега ми као нација црпимо толики оптимизам и очекивања када је фудбал у питању? Ми и јесмо на нивоу Молдавије, Казахстана, Азербејџана и других СССР република. Такви су нам стадиони, таква су нам имена клубова, таква нам је посета на утакмицама. Очај. Све што ваља дође у Београд, а ван њега као да спорт не постоји. Понекад искочи Војводина, али тек толико да те разочара кад се понадаш да нешто могу да ураде. 3/4 навијача из Новог Сада, Ниша и Крагујевца навија за ФКЦЗ и ПФК. У Омладинској лиги Србије 9 од 16 клубова из Београда. Ниш чак ни нема клуб у Омладинској лиги. Чему они могу да се надају, на кога могу да се ослоне у будућности? А тек ко нам децу тренира у тим клубовима, то је прича за себе.
B

Brzo

pre preko 2 godine

Brzi fudbal je u modi. I brzi igrači. Daleko smo mi od evrope.
K

Kidi

pre preko 2 godine

Milosa mozes pobediti na jednu tekmu, ali u dvomecu - izgleda mi, jako tesko.
G

Gost1204

pre preko 2 godine

Hamarbi bi prosao i Zvezdu i Partizan, vidi se gde smo, kod nas je mlad igrac ako ima 21 god, a Dinamo Z naprimer proda Gvardiola sa 19 god za 15 plus milona
T

Tuborg

pre preko 2 godine

Onaj sa br 44 u Hammarbyusao kao rezerva 17 godina dao treci gol.
G

Gost87

pre preko 2 godine

Stankela, zovi Milojevića da ti pošalje neke skripte pred sledeću utakmicu.
D

Dario1104

pre preko 2 godine

Ma koje bre skripte, vratiti čoveka da bude prvi trener. Citao sam neke njegove intervjue, već 16 Godina trener. Mjalbi uveo iz trece u prvu ligu, vole mlade igrače da unapredjuje. Nije ni čudo sto je otišao kad ovi naši sve dede dovode. Čovek voli da su igrači dobro pripremljeni i da imaju kontrolu na utakmici. Sve sto mi više nemamo. Dati mu platu ko stankoviću, ima ovi naši da špartaju ko bizoni ... Ali nijedan dobar trener ne ostaje u ovoj lopovskoj zemlji. Realnost
G

Gostg

pre preko 2 godine

kakva bruka
X

Xuz

pre preko 2 godine

Realnost naseg fudbala. Busamo se bez pokrica. Ispada Vojvodina, verovatno i Partizan. Zvezda igra trecerazredno takmicenje i to bi bilo to.
J

Josh9991

pre preko 2 godine

Selmani je igracina.
H

Hanter

pre preko 2 godine

Jel si gledao ovo Stankovicu, brz, moderan fudbal... Pitaj Milojevica sledeci put da ti sastavi tim..
L

Luja

pre preko 2 godine

Gledaš li samozvani misteru?
B

Beton liga

pre preko 2 godine

Nema nista od nasih klubova
d

d.g.

pre preko 2 godine

Hamarbi je samo pokazao gde je trenutno srpski fudbal. Ni treća evropska liga.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

nikad mi nije bilo jasno ,igars protiv iste ekipe ,istih igraca na terenu istih dimenzija , kvaliteta kao i prvu utakmicu i odjednom se use.... u gace !! domaci teren !!! mozes misliti , pa moze da ih bude i bilion na tribini ne igras protiv njih. Stvarno ne razumem
T

Tuborg

pre preko 2 godine

Sta kaze samozvani Mister ?
f

frey

pre preko 2 godine

Nije mister nego serif
B

Bar Kohba

pre preko 2 godine

Ova petarda veceras koju je Cuka popila i neki dan Zvezdin poraz su otreznjenje i realnost naseg fudbala u odnosu na Evropu, znaci Svedjani i Moldavci nas nadigrali. To pokazuje gde smo i svaki zanos je suvisan. Ocekujem prolaz Partizana i Zvezde u grupne faze LK i LE gde donekle mogu biti konkurentni, za Vojvodinu sumnjam, ali im zelim iskrenu srecu veceras.
X

XD

pre preko 2 godine

Zvezda je odigrala katastrofalno, za svaku osudu i zasluženo ispala iako su oba gola šerifa neregularna ali da neko ko je gledao utakmice kaže da je nadigrana to je već budalaština.
f

fudbal otiso u

pre preko 2 godine

iskreno ja bi voleo sem Cuke svi da ispadnu jel je nas fudbal nista drugo nego menadzersko- uprava-sipka kombinacije . Eno Gavric potpisao za ferencvaros ...u redu al zasto slika sa menadzerom ???
U

U paklu je ekipa

pre preko 2 godine

Nema od Partizana nista na zalost, evo gube 1:0. Uzas, a igraju ok. Zvezdi je evropa zagarantovana, makar LK i nastavlja da skuplja bodove, ali ovo je generalno jako uzasno leto
B

Bla 123

pre preko 2 godine

Čukarički smo svi otpisali još pre prve utakmice, tako da ovo nije ništa specijalno. A za Milojevića aj sačekajte da vidimo da li će i Bazel da pobede, pa onda pričajte nešto kakav je stručnjak.
J

Jag etrr

pre preko 2 godine

Ето. Какав фудбал тима који води Милојевић. И онда се неко чуди како је Звезда прошле сезоне лагано давала по 3-4 комада тимовима ранга Чукаричког, склањалице, бла, бла. Ево даде им човек 5 са Хамарбијем. Једини одговор је струка. Тренер. Каква транзиција, једноставност. Има мало и до тога што је 100 пута лакше радити са Швеђанима, они су професионалци, технички скромно надарени, али зато кондиција на нивоу Реал Мадрида у свим тимовима прве лиге. И залагање. Зато је лига неизвесна и сваке сезоне има 5 потенцијалних шампиона. И нема паметовања, сви слушају и играју једноставно. Зато им је репрезентација 3 пута успешнија од наше, а 5 пута слабија. Милојевићеву филозофију фудбала је милина гледати и сигуран сам да ће имати ОГРОМНУ каријеру. За разлику од оне неуредне исцртане преваре у Звезди.
G

Gostttt

pre preko 2 godine

ne znam sto stankovica nazivas prevarom? stankovic je bio odlican fudbaler, ima ime, zeleo je da ostane u fudbalu i oproba se kao trener. to sto je dobar for dbaler bio ne znaci da ce biti i trener. Milojevic je bio mozak glavna stankoviceva karika, i on je dosao drugarski da pomogne svom drugu, odradio covek korektno, Stankovic imao priliku da uci godinu dana od njega... ali jbg, mozda i stankovic kroz koju gosinu postane dobar trener ali moje misljenje da za ozbiljne rezumtate ne mogi treneri pocetnici nebitno zvezda partizan real juve....
Č

Čarobnjak

pre preko 2 godine

Steta zbog Cuke i koeficijenta, ali prosao je bolji tim. Sledeca godine (naravno, ako izborite evropu) bice bolje. Nadam se da ce nam Partizan i Vosa osvetlati obraze veceras.
t

tudjmanova govna

pre preko 2 godine

SAMO NIGDE NE KAZES KO JE TRENER ?? MILOS MILOJEVIC KOJI JE NAPUSTIO STANKELU NEZNALICU A STANKELA NEZNALICA NIJE DOVELA ZAMENU ZA NJEGA
K

Kukulele

pre preko 2 godine

Bas tako, i eto CZ ga jednostavno pusti i izgubi 15 miliona evra. A i Cuka nista, jer niko da svati da se mora ulagati da imas uspeh. Ne samo prodati i ziveti na ivicu i ocekivati nesto u Evropi. Prospes celu godinu, izgubis podove, cene badaju itd...umesto da udju u LE, LC jer bi tamo vise saradili , cene bi ckocile oni kupuju klince po Vozdovcu za dzabe! Mogla je Cuka skockati ekipicu, ali...!!!!!!!!!!!!!!!!
G

Gostinjo

pre preko 2 godine

A prošpe sedmice poslje 3:1, i Miloš Milojević je bio neznalica. Jel dobar ili nije??
D

Dojke

pre preko 2 godine

Svi sad igraju tako -brzo. Šta nije jasno?
m

madmix

pre preko 2 godine

Ne svi😁
d

drshone

pre preko 2 godine

sramota kakav se fudbal igra u nasoj zemlji, ovo je smejurija na svim nivoima
s

shu

pre preko 2 godine

Jel sad jasno ko je Zvezdu zaista vodio prosle godine?
Д

ДрБели

pre preko 2 godine

Сад се види ко је тренирао Звезду прошлу сезону.
G

Gost13

pre preko 2 godine

Eto ga Zvezdin trener od prošle godine. A ne ovaj Srnić zadnji vezni taktika trener.
G

Gost1122

pre preko 2 godine

to bi bilo to. naš fudbal nikako da se mrdne sa mrtve tačke. ne znam da li je do neznanja ljudi oko nas ili prosto do korupcije od najnižih liga pa sve do vrha. žao mi je Čuke, delovalo je to dobro do sada ali ispade da je Hamarbi samo imao loš dan.
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Udarila realnost Srpski fudbal...jos samo Partizan da veceras kiksa i odose UEFINI bodovi u nepovrat!!!
V

VAR

pre preko 2 godine

Kako to da se hamarbi nije prilagodio čukarickom kao Stanković šerifu, nego ih je napao kao da mu je zadnje. Gde li su učili fudbal ovi šveđani
N

Nekad aktivni Cigan

pre preko 2 godine

I posle neka neko kaže da Milojević nije bio mozak Dekijevog stručnog štaba.
F

F.C. Cadiz

pre preko 2 godine

U fudbalskom smislu, za zemlju kao sto je Srbija, sa svim okolnostima koje je u fudbalskom smislu kao takvu prate, postoji samo par stvari koje mogu da nas poguraju napred. Nema tu mesta za misljenje ovog ili onog, nema tu mesta za eskperimente, pametovanje, ili gubljenje vremena... Zvezda i Partizan kao dva najveca kluba su trenutno na aparatima kada govorimo o finansijama, i u zivotu su jos uvek samo dobrom voljom drzave. Kada bi se nalazili u bilo kojoj zemlji na zapadu, i jedni i drugi ne bi postojali vec 15 godina... VAR je jako pozitivna stvar, i to nam je veliki plus. Konkretnih koraka moze da bude samo dva... Prvi je, ne smanjenje na 14, ne ni na 12...Na 10... Bez razumevanja za suze sa juga, zapada, istoka, ili severa Srbije kako nece imati predstavnika u prvoj ligi. Ako imate uslove, ako imate sistem, ako imate novac, igrate. Ako nemate, ne igrate. Nema u biznisu mesta za sazaljenje, romantiku, ljubav ili bilo kakve druge emocije... Kada govorimo o drugom koraku, to je apsolutno ukidanje bilo kakvih pravila o strancima. Sto se nase dece tice, ako nije sposoban da se izbori za mesto pored 15 stranaca... Apsolutno je nebitno kako to nekome zvuci, ali prosto, ako nije sposoban za to, ne treba mi. Jednostavno, jedino dete koje zelim da vidim u Zvezdi je dete koje moze da se izbori za mesto pored 15 stranaca. Nista manje, nista vise... Prvi sam plakao za tom nasom decom godinama, ali prosto, to je glupost. Ne zanimaju me ni deca, ni prezime, ni poreklo igraca...Zanima me iskljucivo, samo i jedino kvalitet, i nista drugo nego kvalitet. Nemam nikakav problem sa tim da Zvezda bude kompletno sastavljena od stranaca, bez i jednog jedinog igraca ne iz Srbije, vec uopste sa ovih prostora ako ce to doneti kvalitet...
N

NoName1

pre preko 2 godine

Kome pričaš? Svugde u svetu deca igraju ako imaju kvalitet, u bedi od zemlje kao što je Srbija deca igraju zato što je takav dekret. I deca umesto da napreduju, oni stagniraju. Zašto? Pa zato što mu je mesto ZAGARANTOVANO DEKRETOM.
d

daAAAAAAAAAAAAAAAA

pre preko 2 godine

Sve ok ali 12 timova je top!
M

Malo si

pre preko 2 godine

rekao za sat vremena mlacenja prazne slame.
P

Poki

pre preko 2 godine

Naravno, kad shvatis da su to njihova, a ne nasa deca.
B

Brdo

pre preko 2 godine

Ok, ali... Ako bi Zvezda i Partizan bili odavno ugašeni da je pravne države, onda za tih 15 stranaca njima i dalje novac treba da dâ država? Onda smo opet u problemu. Čuka je jedina koja bi mogla da kupuje strance radi rezultatskih ciljeva, ali model poslovanja su joj ipak klinci, i tako će i biti dokle god se takmiči protiv državnih klubova. Dakle, pre tog koraka, mora definisanje statusa Partizana i Zvezde kako bi neki kapriciozni biznismen našao poslovnu logiku da uopšte proba da napadne titulu. Ovako može da opredeli budžet i od 10 miliona, neće ništa uraditi (da ne ulazim sada u druge probleme koji bi došli sa mešanjem u borbu za titulu i LŠ)
m

milutin 15

pre preko 2 godine

dok god postoje drzavcni klubovi a posebno blizanci koji arce drzavne pare nema ni pedalj napred, ni u jednoj zemlji na svetu drzava ne daje vise para nego njima ali glavni razlog tome je korupcija i pljackanje . kad pogledas imena klubova radnicki,rad,radnik ,proleter,metalac,borac,infrastruktura,mi smo nazalost jos u titoivom dobu i fudbal sluzi samo za zamajavanje naroda
N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Bas mi je krivo sto je ovo pokazalo gde nam je fudbal, ovde je problem sto Cuka nema pobednicki mentalitet vise nego sto su po kvalitetu mnogo losiji, kada tim nema ambicije velike onda igraci sa odredjenim stavom i emocijama igraju za taj klub i to se ispoljilo danas, bar ja tako vidim ovo a i lepo su nas oducili od fudbala... steta sto se to sad desava kada imamo sansu da dobijemo vise timova i sve nema veze sto nismo zasluzili to ali znacilo bi nam...
M

Milos Gordic

pre preko 2 godine

To je realnost kad je klubu jedini cilj prpdati igraca a ne dovesti zamenu.Da se ne lazemo cukini igraci su mladi i nekada mogu da budu dobro ali nemaju mentalni kapacitet da izdrze ovakav pritisak
M

Milos Gordic

pre preko 2 godine

To je realnost kad je klubu jedini cilj prpdati igraca a ne dovesti zamenu.Da se ne lazemo cukini igraci su mladi i nekada mogu da budu dobro ali nemaju mentalni kapacitet da izdrze ovakav pritisak
S

Sale Kg

pre preko 2 godine

Sad će Tudjmanovci da nam osvetlaju obraz u Kupu proizvodjača konfekcijskih proizvoda.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Nije to nikakav "moderan" fudbal. Tako se fudbal igra vec 10 godina. Samo jos kod nas treneri traze da se "stane na loptu" i "cuva rezultat". Mogao bih da se kladim da je igracima Cukarickog to trazio i njihov trener. "Ajde momci, sakrijte im loptu, ne brzajte, usporite i idemo na 0-0". Eto ti sad.
M

Milos Gordic

pre preko 2 godine

Jao ti znas
D

Deyan X

pre preko 2 godine

U BG trebalo je da bude 5-1 za Čuku, ali neozbiljnost ih je kostala rezultata. Sada, je trebalo da bude 10-1 za Svedjane... al sreca pratila Čuku da ne primi jos koji gol. Ostaje žal sto nisu igrali malo bolje i spretnije. Prevelika promaja u odbrani Čuke. Šapić nije za ovaj nivo fudbala.
A

Ajde sad

pre preko 2 godine

Zvezda u Konferenciju, i da prodje Harambi, i zajedno u istu grupu, pa da gledamo kako pomoćni trener guli glavnog trenera.
S

Slanina

pre preko 2 godine

Ovakav fudbal niko nikada u nasoj ligi nece igrati. Toliko brzo i agresivno, prosto su samleli Cukaricki. I 5 komada je jos i dobro jer su mogli primiti makar 10. Najsporiju odbranu koju sam skoro video ima Cuka, plus 2 izuzetno tehnicki upitna stranca. Ajde Ndijae i nekako, ali onaj Kembel je stvarno los. Brz da, mada nista specijalno, a tehnika ne postoji.
V

Vozdovac

pre preko 2 godine

Igra Hamarbijanje dokaz da nam je Milos Milojevic bio trener i mozak svega a ne Deki. Sjajan trener, ofanzivac, ali s' obzirom da mu je u Svedskoj porodica, da je zemlja lepo sredjena, da su uslovi odlicni, uopste me ne cudi sto se vratio tamo. Cestitke njemu na odlicnoj igri ekipe veceras.
D

Dojke

pre preko 2 godine

Ma oke sve, samo Zvezda nikad nije ovakav fudbal igrala. Ni kad je on bio trener u njoj. Nikad. A bilo bi baš fino gledati ovako nešto češće
M

Mrxx

pre preko 2 godine

Е овако игра Милојевићев тим без Декија, а онако Декијев без Милојевића...
l

lol12

pre preko 2 godine

Meni je mnogo vece cudo bila ona pobeda Cuke u 1. mecu.Milos Milojevic je covek koji zivi za fudbal i ima ga u malom prstu.Uostalom glavni razlog zasto je Zvezda igrala onako prosle sezone a sad igra ovako jadno kad ga nema
N

Nikaragva

pre preko 2 godine

Pa kad nas oduce od fudbala osrednje ekipe u Svedskoj(to racunam da bi ovi dobili i nas Zvezdu) sta mi ocekujemk da udjemo u ligu sampiona i da iframo protiv Mesija,Nejmara,Mbapea...pa ponizili bi nas za sva vremena,sva sreca pa nas Serif otreznio na vremr
I

Istina

pre preko 2 godine

Svedska liga je jaca od Srpske bez obzira na nacionalni konficijent.Tamo se nezna ko osvaja titulu jer se nekada bore 5-6 ekipe za titulu ,regularna liga. sa 16 ekipa.Hammarby nije velikan kao Malmö FF,AIK Solna nekada IFK Göteborg ili recimo Djurgården to je srednja ekipa koja je veceras zgazila Cukaricki koji je top 4 u Srbiji.Tamo igraju moderan fudbal u Srbiji staromodan,tamo su sportcki radnici konstantno uptdatirani na globalnom nivou dok nasi rade kao pre 30 godina i misle da su dobri o infrastrukturi i stadionima ne treba trositi reci.
P

Poki

pre preko 2 godine

Istina je i da je pored komunjarskih floskula o evropskim brazilcima, Svedska za nas uvek bila fudbalska sila, a narocito poslednjih 30 godina.
t

tokilo

pre preko 2 godine

al bukvalno svedjani odrze lekciju iz brzine... moldavski serif pretrcava sampiona drzave...strasno
G

Gost6161

pre preko 2 godine

sramota za grad, državu, za sve.. Poluamaterski tim, prodaju nekog levata u neku rendom zemlju, uzmu neki dinar, a u evropi ih k ko stigne
@

@lupajte minuse

pre preko 2 godine

mamu vam j
G

Geo

pre preko 2 godine

Napunise ih kao zejtinjavu sarmu.
N

Nikovanui

pre preko 2 godine

Hahahhahahaha dobro neko rece zamislite ove nase "fudbalske velesile" od klubova po novinarima da igraju sa PSG,pa sa ovom nasom igrom napunili bi nas dvocifrenom razlikum,ne ne preterujem uopste,u kanalu smo...
M

Mister No 85

pre preko 2 godine

Tako ti je to kada u prvom mecu ja odigram 2 na Hamarbi a oni se opuste....I eto sta se desi u revansu....
M

Milojević dr. igre

pre preko 2 godine

Fake Misteru gledaš li? Bar neke beleške da uhvatiš...
P

Play

pre preko 2 godine

Ovo treba svesti da samo Zvezda i Partizan igraju Evropu
r

radnasnagabg

pre preko 2 godine

Nismo mi za evropu,nismi navikli na ekipe koje mnogo trce...Jedino se uzdam u partizan veceras,ali realno je da nemamo kvalitet za evropu,a hocemo 2 predstavnika u ligi sampiona...samo zamisljam da je Zvezda na neku srecu dosla do lige sampiona i da upadne u grupu sa PSGom,to bi bila decenijska bruka...i bolje sto nismo prosli serif
B

Brko

pre preko 2 godine

Zaboravili ste da napisete da je Cukaricki igrao ceo mec sa igracem manje. Sapic nije igrac, nije fudbaler. Sta je, to jos ne znamo, ali igrac fudbala nije.
d

dottore

pre preko 2 godine

Umesto da je Milojević prvi trener Zvezde on vodi Hamarbi. Jedini srpski moderni trener.
G

Gost554

pre preko 2 godine

Ovo je sramotno kako je cukaricki odigrao. jedino zvezda i Partizan mogu nesto da urade u Evropi
l

lajanje na zvezde

pre preko 2 godine

E moji Srbi,nas je udario brzi voz,a mi se i dalje trkamo sa putnickim.