Komentari na vest

Da li bi Pioliju ovo mogao da bude poslednji krug u Monci?

N

Neće moći

pre 2 meseca

Pa njihov vlasnik Kardinale je dan ranije rekao da nema nikakvu nameru da menja trenera,možda čak ni na leto.Ali ajde mora se o nečemu pisati i presipati iz šupljeg u prazno.
N

Nemanja8989

pre 2 meseca

Odmori igrace,odmori…Da budu spremni za mec koji ste vec prosli(3-0 Ren prvi mec),a u prvenstvu gde vam trebaju bodovi za LS tu odmori,ubaci Jovica da bude prvi spic(u prevodu potpisi da neces da das gol)a Tijava zardjalog stavi da bude stoper da osiguras da primite bar 2 gola i onda reci kako “rotacija mora”…Covek je potpuna budala…Katastrofa potezi…
C

Comilion

pre 2 meseca

A zasto bi Pioliju bio poslednji krug u Monzi? On radi sa igracima koje ima i iz njih je izvukao maksimum. Tu mislim na balans u ekipi na terenu..Nemaju problem u svlacionici i to je to. Tim je kompaktan za novac koji su imali da uloze i to prodajom Tonalija po najjvise. Na pocetku sezone ja naveo prva 4 mesta i igrom slucaja ili nekog znanja; tolike godine pratim ovo fudbalski, vise nego kladionicarski i tako se timovi i pozicioniraju. Ovo pricam za prva 4 gde sam rekao da Napoli posle titule nema sanse da bude u prva 3 a mozda i 4 jer je Atalanta tu sami Bog na toj poziciji. Navedem : Inter prvi, Juve drugi,Milan treci,Atalanta 4 a mozda i trece mesto budu bili. I svi dole pisu jel si normalan,gde ti je Napoli,Roma,Lacio manje vise. Pa ja navijam za Napoli jos od pamtiveka. Atalantu sam zvoleo zbog Gasperinija kako je on to preneo na igrace i lepota ih je gledati. To Milan sto je uzeo titulu tada; to je radila sklanjalica u ligi kao kad je Rijeka otela Dinamu titulu,kao sto ce verovatno Bajer Leverkuzen da je uzme(al tu sam malo skeptican). Ovi u hrvatskoj su hteli bukvalno svi da izadju iz lige. Evo zasto to; Zato sto to ubija fudbal u toj zemlji ali i sire medijski gledano i biznisom njihovim se to ne isplati. Pada popularnost lige. Setite se kakva je Nemacka liga bila pre,pa i Italijanska. Bio je neki Dortmund pa je smetao Bajernu i dosta dugo su se nadmetali.Ostali su pratili to lepo. Sad ovom dominacijom Bajerna,od odlaska Klopa iz Dortmunda,liga im je smesna. Zato je vrlo moguce Bajer Leverkuzen osvoji to,ako i ne znate to je njihova isto filijala,preko Balaka i dvesta igraca koji su se izrotirali u ta dva kluba. Sto se tice Napolija, boli onog mentola posle titule da ulaze pare kad zna unapred da su ovi mangupi mnogo veci od njega sa avim lobijem. Dobro je on ovu titulu i uzeo,koliko su se dugo micili i na kraju sa losijim timom uzeli. Drugi pali dosta sa svojim igrackim kadrom i spletom okolnosti Napoli se docepao. Inace Napoli je pre ove titule imao 3 puta bolje timove od 2015 pa na ovamo. Al setite se tad Juvea koji igra finale Ls dva puta, pa Intera,Rome. Ali Juve je tad bio masinerija sa 10 titula vezanih.
C

Comilion

pre 2 meseca

Juve se tada nakon dosta godina,pomerio Interu tj Inter da osvoji. Tad su napadali Juve sa svih strana. Bukvalno su plakali ovi drugi,dok Juve rutinski uzima titule. I onda naravno da mora se sklone malo,pa ce opet.
P

Poz iz Hr

pre 2 meseca

Sklanjalica, Rijeka Dinamu otela naslov... blago tebi, valjda živiš okružen s dvije Hrvatske, u ovoj gdje sam ja nije bilo ništa od toga što kažeš.
G

Gost0007

pre 2 meseca

Citao sam komentare na vest o Pioliju i otkazu i vecina je pisala ovde da radi dobar posao. Pa hajde neka mi neko kaze jel unapredio igru posle osvojene titule? Da li je jednog igraca uopste unapredio u jos boljeg igraca? Ekipa stagnira, selekcija igraca i rotacije su mu uzasne. Na stranu titula, ali ovaj covek zivi na slavi pojedinih igraca koji svojim individualnim kvalitetom rese mec. Povrede koje su masakrirale Milan su i njegovo delo, ocajne pripreme su sigurno jedan od razloga za masovne povrede ove sezone. Milanu sada sledi cupanje za top4, Atalanta igra sjajno, Bolonja igra super s obzirom na kadar a i Roma ako uhvati neki zalet ce se umesati u trku. I sada dolazimo do onoga, sad otkaz ili na kraju sezone, ovo drugo je evidentno ali ko ce vruc krompir u sred sezone uzeti? Jedino Abate do juna, neki poznatiji trener ce im zalupiti vrata, a koliko je pametno kockati se sa neproverenim trenerom, u corsokaku su.
p

pfff

pre 2 meseca

Pioli je trener onakav kakve ima igrace, Thiaw? Reijnders? Krunic? Adli? Musah? Pobega? Okafor? Ko su oni? I ovi tipa Jovic,Polisic,Florenci... i koji vec forma 1-7 nikad 10. Pa ovo Bog ne moze unaprijediti a kamol Pioli. Ne mozes od Golfa 2 igraca unaprijediti na 6-icu kad nema nikakav kvalitet. Tehnika nije samo dodati loptu igracu do sebe pa odmah top vezni... Ovo je i dobro kakvi su igraci a realno da trener moze bolji vjerovatno moze al ko bi pristao da radi sa ovim a da ne zahtjeva neka "veca" pojacanja. Tim limit budzet.
Z

Zeleonif8d

pre 2 meseca

Nemojte vređati Golfa dvojku..

Oldboy

pre 2 meseca

moje mišljenje,navijač sam Intera, je da je Pioli najmanji problem. Problem broj jedan je što niko nema ideju odnosno dugoročni plan, u smislu, danas radimo ovo da bi za 3 sezone postigli ovaj cilj. Drugo, igrački kadar je realno za LE, sav taj hajp koji se napravio oko igrača koji su stigli na leto je bio sulud, ne moze to tako. Pioli ,mozda i ima njegove odgovornosti ali mislim da trenutno bilo koji trener da dođe nece neki pomak napravili. Pozdrav
V

Visente Del Boske

pre 2 meseca

Pfff-Slazem se u potpunosti sa tobom brate,Pioli je ovde najmanji problem,jednostavno ovo je krs od ekipe iz koje covek izvlaci maksimum i svaka mu cast na tome,ovde jedino sto vredi su Teo,Leao,Tomori i Benaser,svi ostali igraci su mu prosek i realno nisu za bolje klubove od tipa torina,udinezea,djenove...ne moze se on porediti sa recimo Tuhelom koji ima premocan tim pun zvezda,daj te igrace Pioliju pa bi osvojio sve,tako da ponavljam on je odlican trener ali je igracki kadar slab.
G

Gost0007

pre 2 meseca

@ljudi kako nije do trenera? Pogledajte npr Napoli, isti tim, jedni sampioni glat a drugi se bore za LE trenutno, nemoj neko da mi prica o igracima jedne sezone itd, ni Spaletija ne smatram odlicnog trenera ( nise se bas proslavljao ) ali je znao da iskoristi igrace, a Macari? Bajern? Jel toliko los klub da ne moze prosecni Bohum da pobedi? Gledajte Romu posle Murinja, okej, nisu se proslavili protiv Intera ali ima pomaka, za Bolonju necu trositi reci, dopadljivo igraju iako nemaju Bog zna kakva imena, Atalanta takodje, s tim sto oni dizu formu konstatno. Pioli nema mud* cuti i radi, slazem se ali gde vodi takav trener? De Ketelara nije znao da iskoristi a sada bi mu bio zlata vredan, ostali igraci kao Leao koga boli k da igra ne zna da motivise, jer ne sme na klupu da ga stavi. Milanu fale promene, pa i na klupi, jedan ciklus je zavrsen.