Komentari na vest

Da li je prošao medeni mesec za Postekoglua i Pevce?

i

izointer32

pre 5 meseci

Gde su i sta rade vasi samoprozvani hitovi prvenstva Totenhem i Lece posle 3-4 kola? hahah,
r

rea

pre 5 meseci

Totenhem je tu, 3 boda iza Sitija (uz utakmicu manje), iako im je povređeno pola tima i igrači im dobijaju suspenzije od 4 utakmice, iako crveni nije trebao ni da bude dodeljen (igraču Njukasla nije sviran faul za identičan start protiv Junajteda).
M

Makks

pre 5 meseci

@rea, Tot je na 3 boda od Sitija? Kakve veze ima Siti sa stanjem Totenhema? Oni su trenutno na 9 bodova od prvog mesta (utakmica manje). Crveni nisu trebali biti dodeljeni? Zaboravio si na dva crvena kartona za Liverpul u direktnom duelu i ponisten gol Dijaza za 0:1. Slucajno si smetnuo sa uma i pustenu prednost pre 4 dana, a potom kad je lopta dosla do Grilisa sviran faul na centru? To si, sasvim slucajno, zanemario? Sportski pozdrav
c

coygcoyg

pre 5 meseci

@rea igrači njukasla su svakako imuni na crvene kartone, nijedno umišljajno šamaranje protivnika im nije sankcionisano
r

rea

pre 5 meseci

@Makks, naravno da nije trebao biti crveni, jer to ni nije bio start, nego sudar nakon što je Romero ispucao loptu (debelo prvi stigao do nje), gde sudija prvobitno nije ni svirao penal. Penal i ajde, ali crveni plus penal za to - nikako. Kakve veze ima utakmica Liverpul-Totenhem sa time što je Totenhemu povređeno pola tima i sa time što je Romero dobio suspenziju 4, umesto 1-2 utakmice?