Komentari na vest

Da li je Savo Milošević dobro rešenje za Bosnu i Hercegovinu?

S

Sf

pre 6 meseci

Još da uspemo nekako Krstaju da ubacimo za selektora Slovenije a Miloševića za selektora Hrvatske razbucali bi ih. Bili bi najveća sila na prostoru Balkana.
O

Ojo

pre 6 meseci

Idealno rješenje za klupu BiH
V

Volim fucu

pre 6 meseci

Savo M. je treceligaski trener, a ove poslove dobija na ime i to je to.
T

Twix

pre 6 meseci

Kao i vecina fudbalera. Oni nikako da shvate da 90 % njihovog uspeha u fudbalu duguju tome jer su slusali druge koji su im govorili sta da rade, a ne zato sto su oni bili neki mozak ekipe. Ne mogu da se setim za koga je ono Murinjo rekao "Da, odigrao je dobro jer je igrao svojim nogama, a mojom glavom. Morao sam da stojim pored aut linije i govorim sad napred, aj sad levo, dodaj, sutni". I onda takav sutra hoce da bude trener. Cas izuzecima, ali vecina fudbalera je u trenerskom poslu zavrsila jer klinci hoce da gledaju celebritije.
B

Bosna je srpska

pre 6 meseci

Savu razbucaj tu losu kopiju srpske istorije.
D

Dachaa

pre 6 meseci

Njima treba autoritet,sto nazalost Savo nema..
P

PERAV

pre 6 meseci

Da
P

Princip

pre 6 meseci

Ljudi moji, savo i trener kao ja i budizam. To se vidi iz aviona. Krstajic isto. Stankovic malo bolje ali isto. Kraj Priče
В

Вељко9

pre 6 meseci

Што је фора Босна има добре играче, Џеко и Пјанић искусни као код нас Тадић и Митар, Крунић и Тахировић су играчи Милана и Ајакса, Демировић даје голове у Бундес Лиги, Ахмедхоџић штопер Премијер Лиге. Сасвим добар скуп играча, па кад би видео тај тим против нас не би ми било свеједно.
P

Padinjak

pre 6 meseci

Ovako gledajući sa strane, mislim da BiH stalno gadja u pogrešnu metu. Prvo treba da stave naočare da progledaju, jer žive u iluziji da su velikani fudbala, bez ikakvog pokrića. Oterase par selektora ni krive ni dužne, ništa se nije promenilo. Žale se na nacionalni ključ, na terenu većina igrača su bošnjaci koji nikad nisu pokazali veći trud nego igraci drugih nacija. Najbolja im dva igrača sa jednom nogom u penziji, igraju u aziji. A onda je Savo ili Ivajlo kriv? Znaci nema materijala da se pravi pita. A i domaća liga im je verovatno najgora u Evropi posle moldavske.
0

058

pre 6 meseci

Jedino rešenje je da se i reprezentacija BiH podeli kao i država golman i odbrana iz FBiH vezni red Republika Srpska a u napadu Brčko distrikt.
С

Сале2323

pre 6 meseci

Кога боле брига за њих!?! Идите на њихове портале, па да видите колико мржње избија из Бошњи, па и Хрвата из Бих према Србији и Србима. Прете новим тракторијадама, протеривањем преко Дрине Срба, итд,итд. Имали су 90-их могућност да са Србијом граде јаку државу, одабрали су своју касабу, која као таква никад постојала није, сем у средњем веку као српска држава једно време. Маните се више тога, југословенство не постоји, само ср(б)пство за нас у Србији.
r

reši rebus

pre 6 meseci

🔪🛜
M

Milantom

pre 6 meseci

Odlično je rešenje! Da ih dokrajči....
n

ne moze bolje

pre 6 meseci

Igraci bih nisu kvalitetni kao prethodnih godina,tj nemaju kvalitet za ovaj nivo takmicenja.Nije do trenera sigurno(ne kazem da je milosevic najbolje resenje,ali igraci nemaju kvalitet),ali bih(javnost u bih) mora da svati da je ova generacija igraca za 1 ili 2 klase po kvalitetu losija od pethodnih.
i

istina ali

pre 6 meseci

sta to znaci, alibi, da gube od Luxemburga, pa trener ako ima neko znanje mora da poradi na tome zato je tu... Albanija je na EP, koje igrace ima ona, slovenija ili kazahstan isto...itd...Evo i mi uskoro a sta smo mi, kanta za punjenje..
N

NSBG

pre 6 meseci

Ja stvarno glupljeg naroda od ovih bosanaca vidio nisam(čast izuzetcima)...Kriv im Dodik što ne brani umesto Šehića,kriv im Vico sto ne igra umesto Pjanica a jos vise im je kriv sto mu je Dodik ujak,kriv im Milosevic sto ne igra umesto Dzeka...klubovi u BiH nikad bolje uslove nisu imali,od terena,preko opreme,stize VAR...i baš čudno sve unazad 2-3 godine od kad Dodikov sestrić vodi savez...ovi pre njega su bolji bili samo zato sto nisu SRBI I TO JE JEDINA ISTINA STO SE BUNE "POSTENI" BOSANCI!!!
o

otodjibaje

pre 6 meseci

Savo je jedan običan junac...on samo valja Željku Panticu, a to je vec samo po sebi dovoljno da se zaključi mnogo toga....
M

Ma sve ok

pre 6 meseci

Ali ovo sigurno nije najlakša grupa! Naša je najlakša grupa od kada postoje kvalifikacije za EP! Kažu najlakša, a imaš Portugal, pa imaš Slovačku koja se plasira na svako drugo veče takmičenje, pa imaš Luksemburg koji je sve bolji, pa imaš Island koji se isto plasirao nedavno na EP i ostvario solidan rezultat, jedino taj Lihtenštajn što je loš. Kod nas jedino ta Mađarska što išta vredi, a davno oni nisu napravili nikakav rezultat, a ovo ostalo smejurija od reprezentacija.
Z

Zlatko Psihopata

pre 6 meseci

Sava nije trener kao ni cijela njegova generacija racunajuci i Piksija. Oni su tvrdoglavi i ostali su zarobljeni u 20. vijeku, nisu spremni na usavrsavanje i pracenje trendova. Imaju veliku sujetu i misle da samo oni poznaju fudbal. Pritom se Piksi okruzio jos gorim od sebe, propalim trenerima poput Đorovića, Zivkovica i donedavno Drulovica. Navedeni vise nigdje ne mogu da rade pa rade sa drugarom. Dobar strucnjak se okruzi boljima od sebe a ne propalim trenerima. Od Save nema nista.
S

Sunking

pre 6 meseci

Moram priznati da ova taktika Fudbalskog Saveza Srbije uopšte nije loša. Ubaciti u susedne saveze stručnjake poput Krstajića, Miloševića i sličnih.. I unazaditi ih 10 god Bravo
S

Smislov

pre 6 meseci

Jedino nam ne reče šta mi imamo od toga.BiH ima lošu ekipu, mnogo lošiju nego prethodnih godina.
S

Sunking

pre 6 meseci

Smislov, da li ti stvarno mislis da FSS moze da postavlja trenere u susednim savezima? Kad ne ume valjanog trenera ni nama da nadje Ovo je bila sprdnja na to kakve "stručnjake" imamo. Čega god se dohvate oni raz...bu
M

Milionna2

pre 6 meseci

Savo imate ih, 4 4 2 vjeruj mi. 🤣🤣 Lazni trener sa laznim ispravama. Bezi nemoj te najuri raja hahhhah
E

Ersan Šunka

pre 6 meseci

Ma odlično rješenje!!! Rekoh ja prije neki dan...Dajte vi nama Piksija, pošto vam ne valja...mi vama Savu "stručnjaka". Jesmo mi lošija reprezentacija trenutno...Ali 4 komada od Luksemburga, STRAŠNO! Kao da vi izgubite 4:1 od montenegirina!
B

Bon.Jovi_985

pre 6 meseci

Zvek je imao taj gubitnički mentalitet. Pa ako Bosna treba da se meri sa Luksemburgom onda je bolje da batalite fudbal. Tako je nama Tumbaković trener koji je Savi usadio taj mentalitet posle poraza protiv Portugala rekao, kao smo dobro prošli jer to je realnost i Bogu hvala šutnu njega u dovedu Piksija. Nije Piksi neki trener ali je pobednik ima taj mentalitet i prenosi ga igrače a nekad je samo to dovoljno...
Г

Гис

pre 6 meseci

Луксембург је репка која је последњих пар година напредовала, играју модеран и отворен фудбал са свима…не одустају од свог стила. Исто тако, Црна Гора је овај циклус одрадила скроз ок док нажалост репка Босне константно назадује. Џеко је сјајан играч али буди искрен и реци колико имаш добрих играча око њега? Пјанић је завршио каријеру кад је отишао из Јувентуса, Раде је добар играч кад има добре играче око себе и цео систем функционише. Спортски поздрав
D

Dzi

pre 6 meseci

Naravno da jeste losi su trenutno, treba im los trener...kad budu okupili bolju generaciju i ekipu, trebace im bolji trener, a kad ti treba bolji trener sutnes neznalicu s pola mozga.
p

pa da imate bolju ekipu

pre 6 meseci

kao sto ste imali pre par godina ne bi vam sad savo bio trener..nego kad nemate nikoga stavili ste njega..on nije ozbiljan trener ..za klub..da li moze relrezentaciju.....ko da bi krstajic bio trener srbije i bugarske da su dobre ekipe..englezi drze saurgejta decenijama jer niko ozbiljan nece..a on prosek trener u premijer ligi..

1992

pre 6 meseci

Niko nije dobro riješenje. BiH nema fudbal, nema sport, nema ništa. Ovo je zemlja okupirana od strane zapada i od strane kriminalaca sa lokala. Tačka.
Ć

Ćopa

pre 6 meseci

BiH je kvazi država gde se njeni građani prisiljavaju da žive skupa a nit se poštuju nit se vole svi Hrvati navijaju za Hr. u svim sportovima a Srbi za Sr. ono navijača što navija za BiH dolazi od onih 23%. FBiH.
b

banence

pre 6 meseci

TO JE COVEK KOJI POZNAJE I IGRU I IGRE OKO IGRE..DA LJ CE USPETINEZSVISI SAMO OD NJEGA....BOSNA JE U KRIZI I IGRE I POJEDINACA I REZULTATA..Nekada pravi meraklijski fudbal sa mnogo vica sada sve samo ne to..
B

BBB Zemun

pre 6 meseci

ipak mu je klupa partizana bolji potez u ovom momentu, prvo kao pomocnik duljaju, a zatim i kao prvi trener
Р

Република Српска

pre 6 meseci

Он им је феноменалан избор, хахаха. Хвала Луксембург.
M

Manijaci1987

pre 6 meseci

Niko nema protiv Save nista,cak ga i postujemo neki ga i vole.Nije stvar u treneru,vec u savezu.Vico unistava savez,sve klubove osim Borca,sudijama,komisijama,svime upravlja i normalno je da se savez bojkotuje,i trener nema nista sa tim,sretno Savo. MANIJACI
b

bakicar

pre 6 meseci

Uništava ga tako da BiH ima klub u grupnoj fazi evro takmičenja prvi put u istoriji. Napredovala je u ligi nacija ima baraž.
Б

Белграно

pre 6 meseci

Много нам је битно ваше мишљење, ево ока не могу склопити кад видим да сте ви незадовољни.
k

kako unistava

pre 6 meseci

zrinjski prvak deset godina..akonnije onda siroki..tu jednom uskoci borac pa se ugasi..tu su zeljo i sarajevo..gde su zrinski i siroki bili u ex yu..u republici srpskoj da nema borca ne postoji nijedan klub..nemoguce dq hrvati u svim sportovima dominiraju ..
Л

Лазар

pre 6 meseci

Видим, Вицови ботови морају радити 24/7