Komentari na vest

Da zle krvi ne bude: Al Kelaifi dao reč, Embapeu novi ugovor, ali odlazi narednog leta

b

benz

pre 9 meseci

Dogodine za dz u Real... Hoce da crknu od muke navijaci uefalone
7

777

pre 9 meseci

Navodno su sklopili dogovor da igrac ne uzme bonus za lojalnost i da mu umanje platu za ovu sezonu,da odigra do kraja,i sledece leto ide besplatno u Real.
7

7788

pre 9 meseci

Kada vidim Mbape, samo skrolujem. Više me ništa ne zanima o ovome jer sve su laži. Godina 2051, Mbape ostaje, Mbape potpisuje, Mbape izbačen... dosta vas je više. Nikome više niste interesantni.
V

Voždovac

pre 9 meseci

Saće onaj Uefalona da se zarakija od muke i promeni nick u Rakijabolna.
D

Djoda

pre 9 meseci

Embape u Arsenal da bude novi Anri.
C

Cirkus saga

pre 9 meseci

Embapet ako ovo prihvati posle svega je onda definitivno klovn kakvog svet nije video, bar što se tiče poslovnog dela. Prvo, sve što nije napisano, i što nemaš na papiru, mačku o rep. Kakav bre usmeni dogovor, kao francuski zakon ne poznaje te klauzule, budalaštine. Kao oni su svi gospoda drže svoju reč. Kako da ne. Pogotovo su Arapi nadasve poznati po poštenju. Drugo, nijedan klub sigurno neće plaćati sledećeg leta nikakvo obeštećenje. Ni jedan klub nije hteo ni ovoga leta da plaća obeštećenje već da čeka da igrač bude slobodan sledećeg. Tako da eventualnim potpisom će sebe zacementirati u ekipi, koja trenutno, nema budućnost. Videlo se to i u prvom kolu francuskog prvenstva. A te pretnje da neće igrati i trenirati cele sezone, su pretnje praznom puškom. Jer oni alternativu u napadu nemaju, a svakako mnogo veća šteta bi im bila da se ne plasiraju dogodine u LŠ nego da ostanu bez Embapeta za 0 evra.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 9 meseci

Ovo bi možda moglo da prođe kada ostale klubove vodile veverice. Ako bi Mbape potpisao novi ugovor, Real bi definitivno trebalo da mu zatvori vrata za sva vremena. A ovim rizikuje i sam Mbape. Čak i da PSŽ ispuni što je obećao, i da mu dozvoli da sledećeg leta ode, zašto bi neki klub davao stotine miliona za igrača koji je tada trebao da bude slobodan? Tako da sledećeg leta može vrlo lako da se desi da neće biti kluba u koji može da ode. Osim možda u arapske zemlje. Većina klubova ne može da izdvoji taj novac, a može da se desi da tada Real krene po Halanda. Koji pri tome nema nikakvu mrlju u karijeri, nije ih zavlačio i namagarčio, a čini mi se da je jednom prilikom i pomenuo da bi voleo da zaigra za Real.
V

Venom

pre 9 meseci

Pa ovako je isto bilo i prosle godine.Ostalo mu 6 meseci ugovora i on odlucio da potpise novi ugovor.I onda je opet Real pokusao da ga dovede ovo leto.Tako ce i sledece godine isto biti
Z

Zaza Paculia

pre 9 meseci

Pa ukoliko nije navijacki opredeljen, ne vidim neki poseban razlog za prelaskom u Real. Dok je Pep tu, znaci da ima para, i da su ambicije najvece moguce. Sampion si Evrope, dajes 50 golova po sezoni, igras u najjačem takmičenju, i svakako si planetarna zvezda, zanimljiva za marketing.
f

fudbaljs

pre 9 meseci

ode sve u qrac
b

belmondo

pre 9 meseci

Koga uopšte zabole za ovog narcisa.

bez_EU4ije

pre 9 meseci

Ista ova priča je bila prošlog ljeta: produži, pa možeš ići u "Real" za brdo para. Ovog ljeta "Real" čeka da Mbappeu istekne ugovor i cikllus se ponavlja: opet Mbappe produžava +1 sezonu i sledećeg ljeta može ići za brdo para, opet će "Real" čekati da mu istekne ugovor, opet će nas novinari svakodnevno smarati "bombama" i tako u nedogled 🎪
G

Guest

pre 9 meseci

Koliko sam razumeo, potpisuje ugovor do datuma po kome mu ističe stari, nakon toga će neki Real da plati za njega 200 miliona iako će on tada biti slobodan igrač. Nešto vi novinari ne prenosite kako treba.

Enzo bg

pre 9 meseci

Da produzi do 2025. i ode 2024. Ne znam bas sta nisi skapirao
G

Gost0007

pre 9 meseci

A Real je sisao veslo pa ce sl godine u ovo vreme da iskresira preko 200 miliona koje ce tada zahtevati PSG, gde je plata, porezi? Ne razumem, odlaze odluku koju je doneo, razumem samo ako je neke masne pare dobio za ovo. Svakako opet od leta nova sapunica i tako u nedogled, steta, dobar fudbaler ali na pogresan nacin se predstavlja.
V

Venom

pre 9 meseci

Pa on je odbio Real 5 puta do sad i oni mu se vracaju svaki put.Prosle godine ih je navlacio i izmakao im je Haland za 60 miliona koji im se nudio.Ove godine im je izmakao Kejn koji bi bio perfektna zamena za Benzemu
p

puta madrid

pre 9 meseci

Real nema ko nije odbio
A

Antonioo

pre 9 meseci

Ko sve ima pravo da kom, gde si video da je Real uopste slao ponude za njega? Ni jedan pouzdan novinar to nije napisao, da ga je Real hteo sad poslao bi odmah ponudu kad Al Kelaifi javno reko neka ide
B

Bon.Jovi_985

pre 9 meseci

U čemu je razlika imao ili nemao ugovor? Ukoliko hoće da klub profitira neće potpisivati predugovore niti pregovarati bez pristanka PSG. Čak i kada istekne ugovor on je važeći dok se jedna strana ne povuče. Tako da produžetak ugovora odgovara samo klubu jer onda može da se predomisli i ne proda ga.
i

igor978

pre 9 meseci

Au al je tebi dobro. U kojem to pravu i kojoj državi je ugovor važeći i kada istekne?!? U ugovorima sa fudbalerima jasno su navedeni datumi važenja ugovora - to je obično 30.06. u godini. Nakon tog datima prestaju da važe obaveza jednih prema drugima, kao u 99% ugovora na svetu.
6

656

pre 9 meseci

Ovaj real beda od kluba 2 put ih mbape odbio i oni opet mu se saginju gde je postovanje prema sebi
M

Maree78

pre 9 meseci

Ove sezone, Real nije slao nikakvu ponudu
6

656

pre 9 meseci

Ti radis u realu pa znas