Komentari na vest

Dali su 85.000.000 za psihički nestabilnog igrača: Trenira na stadionu amaterskog kluba, kad se vraća – niko ne zna

p

pdk

pre preko 1 godinu

Pa i Dembele je u Barsi lutao dve godine, evo ga tek sad se budi. Decije bolesti, talenat je nesporan, ali glava tih momaka je slaba, a ove drustvene mreze cine cuda.
B

Bzzz

pre preko 1 godinu

Koji god igrac ode i junajted ima psihickih problema...
K

Kosmodisk

pre preko 1 godinu

Ne znam da li je Sančo psihički nestabilan, ali znam da Gvardiol ima ozbiljnih problema sa kičmom. Onakva vrteška slomila b i Nađu Komaneči lično🤭
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Joško je dobar štoper. Jesu malo preterali kad su ga hajpovali kao da je Jap Stam, ali mali će biti vrhunski. Na kraju krajeva, ne postoji štoper na svetu koji u nekom momentu nije seo na Mesijev ringišpil. Jeste da je on sada jedan spori veteran, i da nije isto današnji i Mesi iz najboljih godina, ali svakako da je kvalitet i dalje tu.
d

dečko nikad

pre preko 1 godinu

Nije licio na igraca.Ko u njemu vide toliki potencijal da ga plati toliko svaka mu cast...
a

artur2

pre preko 1 godinu

Nije gvardiola ljud sto jr pustio ovog kretena u dortmund,tada je on sa17 trazio da bude standardan..prodali ga za 6,7mil i ubacili klauzulu i dobili jos 15,16 kako su ga junajtedy prodali..novi dzermejn penant engleskog fudbala
o

ojjj patetike

pre preko 1 godinu

Poslat ga u srbiju da preživi mesec sa 500 eura,ali da ih prvo zaradi kako zna i ume,odma bi taj izašo iz lošeg mentalnog stanja kad ustvari vidi koliko on ne mora da se muči u životu
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Oni su za ovo dali 85 miliona,a siti 81 milion za Halanda i Alvareza zajedno,crveni i treba da propadnu.
T

Taribo West

pre preko 1 godinu

Sautgejt je idiot: - igra mu Megvajer; -ne igra mu TAA; -Sanča ne zove uopšte; -igra mu Sterling...
M

Maro

pre preko 1 godinu

TAA je prevelika kesa u odbrani da bi mogao da igra standarnog beka na turniru kakvo je svetsko prvenstvo. Momak je moćan protiv timova sa dna tabele gde njegovi defanzivni problemi ne dolaze do izražaja.
p

plavac

pre preko 1 godinu

i u finalu LŠ
Z

Zvezdas1989

pre preko 1 godinu

Nije ni prvi ni poslednji igrac ko ga je United upropastio
E

Eh

pre preko 1 godinu

Kad se setim kako su svi sprdali Siti zato što je "izgubio jednog od najvećih talenata"... Nije, brate. Nije izgubio. Pustio je. Nešto su znali...
N

Nista vise

pre preko 1 godinu

Svaka cast Dortmundu na odradjenom poslu
N

Ne zvao se ja Lorimer...

pre preko 1 godinu

Jesu ih ošišali,svaka im čast!Šta im oni daju kad onako kod njih bukvalno lete po terenu?Nisu tu čista posla..
n

nikola1992

pre preko 1 godinu

Sta im daju? Ofanzivan fudbal, laksu ligu i Halanda u spicu. Halandu bukvalno sutni 3 lopte bilo gde ka golu i on ce dati makar jedan gol.
h

hm

pre preko 1 godinu

nzm dokle ce na ovom portalu stalno da se omalovazavaju junatedovi igraci.... ja msm da dodje cela srpska reprezaentacija da bi opet nesto lose pisali o junatedu....
N

Nikola Gasic

pre preko 1 godinu

Dati tolike pare za takvog igrača, to realno može da uradi samo neko ko veze sa fudbalom nema...ovaj i u Zvezdi teško da bi mesta imao...i posle se čude zašto utd ovako propada...imaju bar još 5 ovakvih u prvom timu
A

Anonymus

pre preko 1 godinu

Ponekad stvarno ne znam sta bih rekao na Vase naslove,ideje za iste i kasnije tekst,kako to nastaje,odakle,stvarno mi je enigma,jer osim sanog igraca,njegovog uskog kruga ljudi,pprodice,i menadzera,SANSE nema da iko zna 100 % te informacije koje vi tako predstavljate kao da ste u najmanju ruku kumovi...Nista lose,citace se Mozzart i dalje,samo,nekad je smesno ok,nekad je bas smejurija za iole prave ljubitelje...Sportski pozdrav svima!
K

Klinac

pre preko 1 godinu

Junajted jeste bio u rasulu, ali se polako dize. Erik Ten Hag zna sta radi, ma koliko ga omalozavali i pljuvali zbog Ronalda. Sanco je talentovan, ali decko ocigledno nije psihicki spreman da iznese teret igraca placenog 80 miliona. Nismo svi isti. Zato neka preda CV u neku fabriku i nek radi 8h 6 dana nedeljno za 300 funti ako mu je ovih 15 miliona godisnje.
G

Gost 014

pre preko 1 godinu

Zamiljivo je da se rukovodstvo velikih klubova, u saradnji sa psiholozima, ne bavi mentalnim zdravljem igrača i procenama pre kupovine. Ne mislim pritom samo na Sanča, imali smo mnogo ovakvih primera. Da li ste primetili da su sve reprezentacije na SP imale psihologa u tim, osim jedne - Srbije? Jer, mi sve znamo. Ne treba nam psiholog. Kod nas u narodu važi da ako se javiš psihologu, psihoterapeutu ili ne daj Bože psihijatru, odmah si lud i to je sramota. Zato smo tu gde jesmo godinama unazad i bićemo godina unapred, a kolektivno smo za psihoterapiju.
h

huss

pre preko 1 godinu

Tačno tako. Bajern je odavno primenio psihološku procenu, zato i uspevaju da za 30 miliona dovedu ozbiljne igrače. 99% igrača koje dovedu su im stvarno spremni da rade i da se žrtvuju i odriču. Ima izuzetaka naravno, ali takav pristup daje rezultate.
p

pijemgorcu

pre preko 1 godinu

Meni se licno nikad nije svidjao on kao igrac,mada sigurno da ne mozes da gazis po Nemackoj ako ne vredis i da si toliko skup,a da nisi kvalitetan.Verovatno je nije jak u glavi da izdrzi pritisak i onda pad samopouzdanja. Nista gore za jednog mladog coveka kad ne veruje u sebe ... Srecno mali,zelim ti da se oporavis sto pre i vratis tamo gde po mnogima zasluzujes i pripadas.
I

Iggx

pre preko 1 godinu

Koliko je osvežavajaće pročitati jedan normalan komentar koji nije čisto pljuvanje i naslađivanje nečijim neuspehom.