Komentari na vest

Dalić ne žali za Livajom, ne smeta mu Petkovićev dolazak po pomoć u Beograd

P

Plavi10

pre 7 meseci

Najveci klaun sto je igrao u hrvatskoj ligi, vrijedja sve okolo od Zagrebcana, Rijecana, Sibencana a kad njega vrijedjaju onda kao svi ga trebaju zastititi. U prosjecnoj ekipi kao Gajduk i nije tesko biti najbolji igrac. Mislim da ga je Dalic naj vise zvao da bi pomirijo Torcidu i reprezentaciju, al ovaj klaun to nije skuzijo mislijo je da vazan igrac u reprezentaciji.

MarkoS6

pre 7 meseci

Ovo se dogodi kad se nekog igrača diže u nebesa pogotovo u nekoj slabijoj ligi i klubu. Čovjek je doslovno štovan kao božanstvo u dalmaciji zbog realno odličnih igara u hnl-u ali njegovo ponašanje nikako nije profesionalno ni sportski. S obzirom da je naučen da sve može, naravno da se problem pojavi kad dođe u reprezentaciju u kojoj je samo jedan od i u kojoj se ne može ponašati kao da je svijet njegov.
?

??

pre 7 meseci

Doslovno??
m

magen velo yerae

pre 7 meseci

@?? Ne znam sta ti nije jasno, jel to aludiras da je ovo hrvat neki? Pa sta i ako jeste, sta onda? Jel ne sme da komentarise ovde sta? Ne budi kao oni, mi smo svetski narod a nismo kokosari, dobrodosao je da komentarise svako ko nema zle namere.
r

rss

pre 7 meseci

@?? Doslovno se koristi i u srpskom.