Komentari na vest

Dan kada su svi dobili: Kako je Lagator probudio snove o Ligi šampiona, Zvezdi i Dragoviću

č

čivija majka

pre 5 meseci

Loznica je ok,blizu je RS i imaće siguran sam veliki odziv navijača ali istina je da je Šabac trebao da dobije stadion pre Loznice ali vodeća garnitura grada nije bila na istim talasima kao vladajuća i prc,ode stadion za Loznicu!
J

Jadar

pre 5 meseci

Dosta ste profitirali na račun Loznice. Večito smo bili u zapećku zbog vas.

goranc333@gmail.com

pre 5 meseci

Dabogda ni bod ne osvojili na ovom stadionu.
a

adem jasari

pre 5 meseci

svaka cast za stadion, prelep jos lepsi uzivo, pozdtav.
D

Došao je

pre 5 meseci

Kraj Lagatora!
I

I

pre 5 meseci

Lagator pada uskoro

Darkoki

pre 5 meseci

Pa za koju godinu Lagator i Matic ruse Blizance sa trona💪💪💪
m

mali srbin

pre 5 meseci

Vi se ovim tekstovima bas trudite da oterate svakog normalnog sa ovog portala....predizborne aktivnosti pisite u informeru honorarno a ove bajke sa loznicom u ligi sampiona su za dooobar sendvic.
G

GABI GO

pre 5 meseci

VIDI SE DA NE. ITATE TEKST NEGO SAMO NASLOV .NIKO NIJE REKO DA CE DA IGRAJU LIGU SAMPIONA .NEGO VEC DA SU SE OSECALI KAO DA SE IGRA LIGA SAMPIONA .PROCITAJ PRE NEGO BILO STA NAPISES .
P

Površ

pre 5 meseci

Čitaj tekst. Što se kaže, ne sudi o sadržaju po njegovom pakovanju. Generalno, postali smo površni, niko ništa detaljno me gleda niti čita.
G

GABI GO

pre 5 meseci

LUPA TE MINISE A NE CITATE TEKST NEGO SAMO NASLOVE .Hahaha
L

Litijum

pre 5 meseci

Sad će da naprave firmu za održavanje tih stadiona jer bi ih ti klubovi svojim održavanjem mogli jedino pretvoriti u olupine vrlo brzo.
Ј

ЈФ-ЛО

pre 5 meseci

Лозница навија за Партизан! ⚫⚪
A

A lokalni klub?

pre 5 meseci

Pa sto su vam onda pravili stadion?
Б

Бибарс

pre 5 meseci

Зашто се стадион зове Лагатор? Шта им значи та реч?
Ч

Чаробњак из воза

pre 5 meseci

Лагатор је део града, односно насеље у коме се налази стадион.
H

HhhA

pre 5 meseci

Naselje u Loznici se tako zove.
Н

Ненад

pre 5 meseci

Ја сам прво мислио да се тако зове јер је то прва асоцијација на помен "шефа" државе, али истина је да се заправо тај део града, тј. насеље зове Лагатор.
k

kikoman

pre 5 meseci

e ako je stadion prvi korak onda stvarno
P

Pregovarac

pre 5 meseci

Teško da možeš bez infrastrukture da gradiš neku uspešnu priču. Ok, ima hiljadu stvari koje su ovom društvu potrebnije, ali ima rezona zašto Loznica. Blizu je Republika Srpska, a dosta naših reprezentativaca potiče iz tih krajeva (Zvornik, Bijeljina, Sokolac, Vlasenica, Janja itd.).
p

pero7

pre 5 meseci

mrzi me da citam.tekatove ala dragan j vucicevic ili draza petrovic..loznica napada ligu sampiona?od stadiona u leskovcu..zajecaru..loznici..skoro svaki treceligas u nemackoj ..engleskoj..spaniji ima bolji stadion..a tek od tsc arene koja je bila prepuna..a sta je sa stadionima vojvodine..u nisu..subotici..banovo brdo..banjica..jna..marakana gde kad odes na utakmicu budes srecan ako bez povreda isetas sa tih velelepnih zdanja..pa svaki manji grad treba da ima stadion tipa tsc..a gradovi kao cacak..zrenjanin..kragujevac kao ovaj u lozniici ili leskovcu..ili opet kasnimo pedeset godina..osim arene nemamo dvorane..a od bazena imamo privatne ili po luksuznim vilama..vratite se u realnost
D

Doexi

pre 5 meseci

U pravu si sve....zivim u nemacku i prati sve njihove lige u fudbalu od bundeslige pa sve do 4 lige i ovi su stadioni otprilike u rangu 4 nemacke lige....a vucic i javnost kod nas prrdstavlja ove stadione kao da to svet jos nije video pa jedan vec ima naziv leskovacki old traford drugi je zajecarska alijanc arena itd🤣🤣🤣

1992

pre 5 meseci

Poredite Njemačku od 80 miliona stanovnika i Srbiju od 6 miliona ? Pa da li ste vi normalni? Uzgred nije mišljenje je da ovi stadioni nisu bili potrebni, al ajde.
P

Pobogu...

pre 5 meseci

Hleba i igara! Budi human! Pošalji SMS na broj ---- za lečenje ----.

1305bik

pre 5 meseci

A da oporezujemo da svi u Srbiji placaju zdravstveno a da ne lecimo decu porukama?
P

Pobogu...

pre 5 meseci

O čemu ti ptičaš? Kada je bio predlog zakona da se kladionice dodatno oporezuju i da se taj novac koristi za lečenje dece, 164 poslanika je BILO PROTIV.