Komentari na vest

Danas kada postajem rekorder: Milan Borjan – najdugovečniji golman u Zvezdinoj istoriji

N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

@ Podrška Borjanu Ooooooooooooooohohoho!!!!! Pa 'de si bre "U INAT DUŠMANIMA", Odavno te nije bilo, Ja taman pomislio da si se umorio, ili si dobio otkaz,,,,,, znači vratio si se??!! Da znaš da si nam nedostajao 😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝💥💥😝😝😝😝😝😝😝😝
P

Podrška Borjanu

pre oko 1 godinu

Ovaj godinama ovde vodi lažnu propagandu protiv Dr Terzića. Godinama proziva Zvezdine igrače. TI si ubačeni Trojanac od strane komšija. Ajde mali dečače uskoro počinje partizan, biće grčevita borba za jedan bod, idi gledaj svoj klub i navijaj da budete četvrti na tabeli. Zvezda osvaja titulu i igra lš u inat dušmanima.
G

Gostić

pre oko 1 godinu

Potpuno je nerealno da se očekuje da uvek brani na najvišem nivou. Rezultati govore sve i govore u prilog njemu. Greške golmana se uvek vide, takva je pozicija. Mišljenja sam da će do kraja važećeg ugovora biti prvi izbor na golu. Što se tiče njegove zamene, to je ozbiljno pitanje. Vasiljević je tu, ali teško je biti večita rezerva, i kad se dobije ta neka šansa, na malom broju utakmica, treba da se brani na nivou. Protiv GAT je Vasiljević bio daleko od toga, ali ne treba suditi na osnovu jedne utakmice. Ukoliko se čeka taj naš talentovani golman, to je u redu. Imaće tad 18-19 godina. Verovatno će biti i nekih kikseva, što je normalno, ali Zvezda tim ne rešava pitanje golmana za narednu deceniju, već, ukoliko se dobro pokaže, na 2 ili 3 sezone nakon čega sledi prodaja. Možda nije loše da se da šansa tom mladom talentu, ako se pravilno razvija, može da bude pun pogodak kao izlazni transfer. E onda postaviti Vasiljevića, koje će tada imati 31 ili 32 godine, i njemu dati da bude prvi izbor ako bude u formi. Tada bi mogli da imamo golmana za 4+ sezona. Voleli ga ili ne, pamtili samo uspehe ili kikseve, činjenica je da je ostvario velike rezultate i na tome mu od srca čestitam. Milan Borjan, predvodnik generacije koja je ostvarila lepe uspehe na domaćoj i evropskoj sceni. Živ bio.
i

iron

pre oko 1 godinu

Milan Borjan je obelezio poslednjih 6 godina Crvene Zvezde...kruna karijere ce biti igranje u ligi sampiona po 3 put i ako Bog da, 3 mesto u grupi...i verovatno 2024 godine zavrsetak aktivne fudbalske karijere u Crvenoj Zvezdi...svaka cast Milane...
m

monterooo

pre oko 1 godinu

Od Stojanovica do Zvonka Milojevica ovaj je nasao da ulazi u istoriju... Golman koji sa sve kanadskim pasosem nije mogao da brani ni jednu ozbiljnu ligu,ranko ga je zabo u bugarsku ali i tu je oteran... Normalno da nije isto hvatati balone zemara iz lucana ili kad ti Dibala sutne raketu direktno iz kornera,u tim jacim ligama golman na svakoj utakmici ima bar dve intervencije verovali ili ne.... Dmitrovic je duplo bolji golman pa u Sevilji ima svaku drugu utakmicu neki kiks,jer to su bombe sa 20,30 metara....menjaju pravac,tehnika suta ludilo.... Ovde sa 16 metara covek sutne a borjan prvo namesti rukavice pa intervencija....
D

Darth Vader89

pre oko 1 godinu

Citaj malo tekst i Borjanove uspehe u Evropi, protiv tih sto sutiraju bombe, odbranio penal Salahu imao cetrnaest odbrana protiv PSZ, imao je kikseva ali mnogo vise uspeha, jedan od najzasluznijih sto se danas nalazimo tu gde se nalazimo. Imao je i Dika kikseve kada mi je prosla lopte kroz ruke i noge protiv Bajerna, pa je u finalu odrbanio penal i uz Panceva najzasluzniji za Ligu Sampiona tadasnji KES. Ne razumem ovo tvoje poredjenje sa Dmitrovicem? Koji je isto odlican golman ali kao sto si sam rekao brani svaku drugu utakmicu, dok Borjan postao rekorder i jedan od najboljih golmana u istoriji Crvene Zvezde najveceg kluba u Istocnoj Evropi. I kakve veze ima njegov Kanadski pasos? Dobio ga je jer je morao da pogne od rata, zamisli da se fudbalski razvijao i obrazovao negde u Evropi, mozda bi sada branio u nekoj od najacih liga i branio suteve Dijabale i ostalih kako si ih nazvao "strele" :). Stvarno ne razumem vas navijace koji pljujete po Borjanu ili bilo kom igracu Crvene Zvezde. Ili ste Grobari pa se lazno predstavljate ili ovi navijaci na baterije sto dolazite samo na utakmice u Evropi i zvizdite i pljjete po igracima kada im ne ide.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Borjan polako postaje legenda Zvezde. Samo što Zvezda treba da nadje dobrog golmana od 20ak godina i da ga polako sprema kao zamenu za Borjana, kada Borjan bude prestao da brani, da imamo dobrog relativno mladog golmana. Samo što sam stekao utisak da Borjan ne namerava da batali fudbal bar još 5 godina.
D

Decenija bez EL

pre oko 1 godinu

BORJAN ZA 5-6.GOD U ZVEZDI,VISE TITULA I LS NEGO OVI IZ BUNKERA U ISTORIJI!
D

De jàn

pre oko 1 godinu

Svaka cast, ali Borjan uskoro puni 36 godina. Treba uveliko razmisljati o buducnosti i pronaci kvalitetnog mladog golmana, te mu od sledece sezone dati da brani bar na 30% utakmica. Dzaba nama da dovedemo ne znam koga, ako taj neko nece braniti, nece ni biti napretka. Borjanu svaka cast jos jednom, ali polako razmisljati o alternativama.
s

shulz

pre oko 1 godinu

Hvala za sve Borjane, bio si najbolji kada je bilo najpotrebnije, ovi sto te pljuju nece trofej vidjeti dok si ti tu i oni to znaju zato te i pljuju! psi laju karavani prolaze!
G

Gost87

pre oko 1 godinu

Ne znam da li ljudi shvataju do koje mere je Stanković bio poguban po Zvezdu na duže staze. Neću pominjati sada upravu, promašaje i ostalo. Neću pominjati ni Makabi, pre svega mislim na Stankovićev karakter, impulsivnost i nedostatak takta. Sve što je Miloje imao, Stanković nije. Uneo je nervozu u svlačionicu, ušao u sukobe sa igračima. U takvoj atmosferi to mora da se odrazi na tim. Nakon toga dolazi "slabi" Milojević. Mislim da će angažovanje izraelca biti pun pogodak i da će on imati osećaj kako da dovede svlačionicu u red.
9

95

pre oko 1 godinu

Kakve veze ima ovo što si napisao sa rekordom Milana Borjana? Pravi Zvezdaši podjednako vole Dekija i Borjana,dzabe se trudiš!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

Čestitka Milanu Borjanu, na velikom rekordu i zahvalnost za sve što je uradio za Naš klub. Bilo je ovo divno putovanje, bilo je veličanstvenih trenutaka (odbrana Grankvistu u poslednjem minutu protiv Krasnodara, Kopenhagen, Salcburg, protiv Arsenala u Londonu, Keln, Liverpul,....) puno puta Nas je spasavao,,, a bilo je i trenutaka očaja (Omonija, Šerif, Haifa),,,, kao i u svemu u životu. Milane, potrudi se da sam zaključiš kad je dosta, potrudi se da ostaneš upamćen po dobru, i po lepim trenutcima. Sve najlepše Tebi i Tvojoj porodici u budućem životu.
P

Podrška Borjanu

pre oko 1 godinu

Ti znaš da je Borjan očajno branio. Nikada ga uživo nisi gledao a znaš da prozivaš. Na stadionu nisi bio 20 godina. Borjan je odličan golman u inat dušmanima.
p

pa1

pre oko 1 godinu

Bravo za Borjana! Odličan golman, branio na Mundijalu, čovek koji učestvuje u mnogim humanitarnim akcijama i od toga ne pravi rijaliti... Još mnogo godina da čuva Zvezdinu mrežu!!!
p

prti

pre oko 1 godinu

Jedan od najzasluznijih za uspehe koje je Milojevic napravio sa timom. Naravno dostigao je svoj zenit i maksimum u Zvezdi nije vise u toj formi ali kako je branio i sta je sve skidao tih godina to je haos. Skidam kapu majstoru izmedju stativa pomogao je kada je klubu bilo najgore, njegov doprinos je nemerljiv. Naravno svi bi mi sad da imamo jos boljeg jer smo dosli u situaciju da navijaci traze da se igra egal sa top timovima i to je legitimno ali zasluge ovom coveku kao i ostalima ostaju.
z

zvezdašpravi

pre oko 1 godinu

bravo 💪💪💪🇷🇸
k

krstim se

pre oko 1 godinu

Strucna komisija koja redovno igra menadzera pa moze da odlucuje ko moze da igra u Zvezdi ko ne, Cuj borjan je Linijas, majko mila kakve nebuloze se ovde pisu.... Bukvalno hocete svakog igraca da oterate i onda nece ostati niko...Igraci koje nemaju kvalitet kao Ohi obozavate, a igrace koji su toliko dali zvezdi mrzite i terate... Bolestina..
z

zvezdašpravi

pre oko 1 godinu

plaćeni,internet tvorzini navijači
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Vidi se taj obris komunizma koji ne napusta Zvezdu Crvenu , "Danas kada postajem pionir..." hahahahahhaahahhahaaha
t

tviter.glavonja

pre oko 1 godinu

Idi moli se ispred lovorovog lista sopstvenog dede ateiste zbog kog ne slavis slavu i volis Partizan.
С

Сотир Ђубре

pre oko 1 godinu

У поверењу: то су речи аутора текста. Немој ником да кажеш...
Л

Лаик

pre oko 1 godinu

Негативни коментари доказ величине. Милан Борјан, синоним Звездиног успеха. Честитке капитену!
z

zvezdašpravi

pre oko 1 godinu

to svako,ko ne dobija pare,potpisuje
С

Свашта

pre oko 1 godinu

Е ако је дежурна комисија са моцарт спорт одлучила да Борјан мора да иде да није довољно добар за звезду у преводу нико вама не одговара у звезди...Буквално сваког пљујете и сваком налазите замерке... ПА срам вас било...
g

genije

pre oko 1 godinu

Jedna od poslednjih utakmica u Zvezdi nadamo se.
S

Srbue

pre oko 1 godinu

Golman koji bi mogao da brani mozda za 3 tima iz Francuske lige, koji ne bi prisao Seriji A ili Premijer ligi je nama rekorder i najbolji golman zadnjih X godina... Mnogo vise govori o nasem kvalitetu lige, ekipe i svega nego njemu kao golmanu.. Covek je golman 20 veka, najgora vrsta linijasa koji ima ozbiljne probleme za centarsutom...
M

Magnus

pre oko 1 godinu

Da moze da brani u Italiji, Nemackoj, Francuskoj, ne bi bio na golu Zvezde. Covek je u nasoj ligi Bufon licno, a kvalitet je pokazao vise puta tokom godina u Evro utakmicama. Mozda nije kalibar za jace evropske lige ali ne moze mu se osporiti da je u Zvezdi uradio mnoge dobre stvari.
p

pa zar ne

pre oko 1 godinu

Moze da primi glup gol, ali moze i da odbrani zicer. U svakom slučaju imao je veliki doprinos u igri Zvezde i putu ka Ligi Šampiona i u utakmicama Lige Evrope.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Blago vama kad se odličnih igrača odrekli. Odlični ste. Pored ovog Terzića će te daleko dogurati. Kad počnete za uši da se češate biće Partizan kriv sigurno
M

MopovTatko

pre oko 1 godinu

Mope sine, vidim vi ste daleko dogurali, borite se za F4 al bliže od 3 mesta nećete moći.
J

Joe Lesh

pre oko 1 godinu

Danas kad postajem rekorder, dajem casnu pionirsku reč da cu skinuti salo sa stomaka i povratiti formu iz sezona 2017-2020. To bih volio da cujem od Borjana, uz ogroman naklon za sve sto je ucinio za Zvezdu da bi bila tu gde je danas. Tesko je reci ko ima vise zasluga, on ili Vladan Milojevic. I bas zbog toga me je blam da gledam kakve pacerske golove prima u Evropi u poslednje 2-3 sezone i dobar deo krivice za neulaske u LŠ pripadaju njemu. Ne treba ni njemu ni Zvezdi niti nama navijacima da gledamo kako kalja staru zasluzenu slavu. Ili se potrudi i stesaj kilazu i na ozbiljnj trening ili brate postani trener golmana ili koju god funkciju hoces u Zvezdi. Za Evropu su nama dve najvaznije pozicije golman i zadnji vezni a tu ne stojimo dobro. Dok su u formi bili Borjan , Krsticic,Jovicic i Donald niko gola nije mogao da nam da. Kad su preuzeli u losoj formi Borjan, Kanjas , Njegos , Jovancic ili ti sad Kanga , Kangva i silom prilika Srnic, trpaju nas nemilice.
С

Сотир Ђубре

pre oko 1 godinu

Само да додам да је, осим Борјана и Марина, достојан ЛШ у сезони 2019/20 био и Бен, али није био пријављен за такмичење, захваљујући управи која је желела пошто -пото да га прода, не питајући га ништа, као на пример, да ли уопште жели да оде.
z

zvezdašpravi

pre oko 1 godinu

šta to Pikseta ima a Milan nema 🤔🤔 ima manje godina provedenih u zvezdi,manje odigranih utakmica za Zvezdu,manje trofeja u zvezdi,manje evropskih utakmica,manje evropskog uspeha sa zvezdom,ima 1 gol partizanu iz kornera(lepo ali ima i Rambo isto to al u Brazilu),ima jedno orobljavalje zvezde kada je bio na čelu kluba,...al je zato "zvezdina zvezda".Milan Borjan je za Piksetu sama Crvena Zvezda,a ološ će da kaže....
G

Gost1111

pre oko 1 godinu

Sram te bilo...uporedjujes neuporedivo...kakav bre Borjan...siris propagandu ovih gradjevinaca i doktora...ali polako i vama cemo da vidimo ledja.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Zamolio bi te da sam sebi isključiš internet.
D

Delija RS

pre oko 1 godinu

Piksi, Dejo, Pižon i ostale zvijezde imaju mnogo više ali samo da napomenem jednu...poziciju u timu. Zvezda je uvijek bila tim koji daje dosta golova, tri-četiri po utakmici, čak i u evropskim takmičenjima...danas je drugačije, igra se tvrđe ali mi ne možemo staviti golmana za zvezdinu zvezdu zbog naše istorije i samog fudbala kao igre ... iako Borjan ispunjava te ostale parametre i u nekoj drugoj dimenziji bi to mogao biti ali... 7. zvijezda mora neki jebeno atraktivan lik, napadač koji puni mreže ili lik koji potezom rješava utakmice...u ovom momentu mi padaju na pamet Perica Ognjenović ili Deki Stanković ili Rambo Petković, oni bi mogli konkurisati za ovu poziciju da su ostali duže u klubu ili na drugu stranu Katai da je malo više agresivan u medijima, medju djecom i navijačima ... u stvari nema recepta ... Piksi je 5. Zvezdina zvijezda jer je bio mega uspješan kad je došao i mega popularan u cijeloj Jugoslaviji....evo i dan danas svi samo Deju spominju kao legitimnu 6. Zvezdinu zvijezdu iako je igrao sa Zlatnom kopačkom evrope i jednim Robijem... za ovu poziciju je potrebno više, i šarm, ponašanje, uloga u društvu...jednom riječu moraš ispunjavati različite kriterijume, moraš biti zakoružen proizvod.
z

zvezdašpravi

pre oko 1 godinu

DELIJA RS.upravu si za napisano,samo to nije ni fer ni pravedno.uspehe sa timom treba vrednovati,a tu je Borjan u poslednjih 30 godina,ne merljiv sa konkurencijom
a

auuuuuuu

pre oko 1 godinu

Vidi ovako, Piksi za 5 sezona u Zvezdi ima 3 izbora u 10 najboljih igraca Evrope Frans fudbala za Zlatnu loptu. Je l to dovoljno?!!!!
z

zvezdašpravi

pre oko 1 godinu

bravo.treba ga proglasiti za Zvezdinu zvezdu.kada je mogao ona lopurda i dunster Pikseta,koji nema trećinu vremena provedenog u zvezdi,a nema ni desetinu osvojenog kao Milan,Milan je već odavno trebao postati 7.zvezdina zvezda.
D

Dragan VG

pre oko 1 godinu

Sta sve covek ovde nece da cuje. Borjan Zvezdina zvezda. Nisu Sestic,Savicevic, Bora Kostic, a Borjan ce biti...
r

reb8888

pre oko 1 godinu

...ostavi se ti komentarisanja i vrati se na gradiliste ili na kojoj si vec funkciji, cim ti racunas ono kao sestu zvezdinu zvezdu jasno je na cijem si platnom spisku. i nikako zvezdas pravi ne moze biti neko ko je placen da navija za zvezdu...
z

zvezdašpravi

pre oko 1 godinu

šta to Pikseta ima a Milan nema 🤔🤔 ima manje godina provedenih u zvezdi,manje odigranih utakmica za Zvezdu,manje trofeja u zvezdi,manje evropskih utakmica,manje evropskog uspeha sa zvezdom,ima 1 gol partizanu iz kornera(lepo ali ima i Rambo isto to al u Brazilu),ima jedno orobljavalje zvezde kada je bio na čelu kluba,...al je zato "zvezdina zvezda".Milan Borjan je za Piksetu sama Crvena Zvezda,a ološ će da kaže....
1

1989.

pre oko 1 godinu

Свака му част за све што је урадио, али време му је да иде
g

gost6969

pre oko 1 godinu

covek koji nije izasao ni na jedan centarsut od kada brani za zvezdu. koji je to hendikep za odbranu. Najgori golman bio na mundijalu. protiv makabija primio gol sa centra i direktno nas on izbacio, kakav kanga, sa 40 metara si primio gol. isti kao stojkovic, zakucan za liniju, moze da ti skine zicer a moze da primi gol od gola do gola.
S

Sladajac

pre oko 1 godinu

Tačno je, Borjan je bio grobar ali je isto tačno da dve žive legende Partizana su navijali za Zvezdu, Bjeković i Todorić pre dolaska u Partizan su bili Zvezdaši.Nije to ništa ima x primera i ovamo i tamo a nazovi navijači se prepucavaju...
Ž

Žgane

pre oko 1 godinu

Ovaj prosečni golman ne bi mogao rukavice da nosi Vladimiru Beari, Mirku Stojanoviću, Ratomiru Dujkoviću, Olji Petroviću, Aleksandru ,,Diki'' Stojanoviću, Živanu Ljukovčanu, Stevanu ,,Diki'' Stojanoviću...
z

zvezdašpravi

pre oko 1 godinu

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Dika najveća rupa koja je ikada branila za zvezdu.sreća u tim pa je i on osvojio sve sa zvezdom.jedva Zvezda mogla da da golova koliko je ovaj mogao da primi .....
z

zvezdašpravi

pre oko 1 godinu

bravo.treba ga proglasiti za Zvezdinu zvezdu.kada je mogao ona lopurda i dunster Pikseta,koji nema trećinu vremena provedenog u zvezdi,a nema ni desetinu osvojenog kao Milan,Milan je već odavno trebao postati 7.zvezdina zvezda.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Kako 7. kad nemamo ni 6. jer niko ozbiljan neračuna to što je Lukić "vitez od Sopota" Vladan sam sebe proglasio za istu.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

@ds1989 sto Stojkovica tice, Vlada je ljudina, covek je shvatio neke stvari, shvatio sustinu a to je da je bolje biti covek a ne broj. Zatrazio je oprost ruzne proslosti, a mi smo mu kao velika gospoda oprostili!
t

tviter.glavonjero

pre oko 1 godinu

Oprosti sebi sto si ateista
B

Belgrano

pre oko 1 godinu

Borjan je odlican primer koliko se moze postici kontinuitetom i zasto je toliko bitno imati igrace koji ostanu par godina i budu deo kostura tima koji ima automatizme i uigranost. Svi igraci koji spadaju u tu grupu znaci Borjan, Rodic, Gobeljic, Ivanic, Katai, Kanga - svi oni imaju veliki broj fudbalskih mana, ali su opet oni bili nosioci jedne Zvezde koja osvaja sestu titulu u nizu i igra sestu Evropu u nizu i za to zasluzuju veliko postovanje.
A

Ako nisi znao...

pre oko 1 godinu

Borjan je bio najbolji golman cim je dosao u zvezdu.
I

Iskreno

pre oko 1 godinu

Gobeljic je kad je god igrao bitnu utakmocu istu i upropastio. Kakav crni kontinuitet, da je na vreme otisao manje bi prblema na terenu bilo.
W

W.W

pre oko 1 godinu

Nije vezano za Borjana legendu,ali…Malocas sam procitao vest da DZ traze igraca za napad.Zan Vipotnik iz Slovenije im je na listi…Kakav mladi igrac,sad zadnja utakmica dao je tri gola.Kako bi nam legao Terzo majstore….
K

Koko7

pre oko 1 godinu

Jos sledecu sezonu Borjan prvi golman uz minute malom Miladinovicu u Ligi i Kupu i taman vreme za promenu!
d

delija02

pre oko 1 godinu

Da ali za 4-5 godina kada postane punoletan,sada je za reprezentaciju bio katastrofa,sa 16 godina ako se povredi u seniorima ko se biti kriv

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Osvedoceni grobarcina im rekorder! Covek kome je nedosanjan san da brani za crno bele, covek koji je od radosti brisao kopacku igracu Ludogoreca koji je dao gol zvezdi! I onda ti delije drze moralne lekcije kako nikada ne bi dozvolile grobarima da igraju za zvezdu
m

muko grobarska

pre oko 1 godinu

ako je grobarcina što ga vredjate non stop?
D

DS1989

pre oko 1 godinu

Hahaahhahahahahah boli te Stojkovic??? Stav Delija je takav kakav je a glasi da igrac koji je igrao u Partizanu ne sme da igra u Zvezdi. Da li stvarno mislis da svi sadasnji igraci klubova naviajaju za te klubove? Inace Borjan nikada ali nikada se nije izjasnio za koga navija, al tebe boli to sto je vama idol i kapiten postao covek koji je rekao da vas mrzi i koji je reakao javno da su grobari smesni navijaci nasprem Delija. Borjan nikada slicno nije izjavio...
H

Hhh

pre oko 1 godinu

Vama su legende bivši igrači Zvezde, Stojkovic Mufta, Kleo, Djurovski, Panter, Lesor... Toliko o vašim uspesima.
D

Djinobili

pre oko 1 godinu

Ma ko vam brani da vam stojke najveća legenda:) Mozda par njih ispred,stvarno je konkurencija velika..:)) Bezi na basket tamo ste osvojili top8 kosmosa pa tamo lepo se hvalite,mani se fudbala tu ste treći,GAT vas napu.i 4komada...ma idi,bolje izbegavaj fudbal
!

!!!

pre oko 1 godinu

Nije branio Borjan protiv napredka i Gaka ,Golman je bio ocajan i ponovo ce neki botovi da teraju Borjana ,sram vas bilo
D

DS1989

pre oko 1 godinu

Ja ga ne teram ali iskreno pa golamn nije kriv ni za jedan gol u tim utakmicama...
d

delija02

pre oko 1 godinu

I da je branio isto bi bilo,protiv napretka i gata su ciste greske odbrane golman nije nista kriv